Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Τι κανει στο Συνταγμα αυτή?
Περνάει περιοδεύον και της μετράνε το ύψος! xaxaxaxa
(Γαλλία είναι, μάλλον Παρίσι)
Τι κανει στο Συνταγμα αυτή?
Περνάει περιοδεύον και της μετράνε το ύψος! xaxaxaxa
(Γαλλία είναι, μάλλον Παρίσι)
Συνεχίζοντας την κουβέντα περί "υψομέτρων" σε φωτογραφίες, παραθέτω ένα παράδειγμα για το πως μπορούμε να προσδιορίσουμε περίπου το ύψος μίας γυναίκας σε φωτογραφία. Βασική προϋπόθεση, η φωτό να απεικονίζει και στοιχεία για τα οποία γνωρίζουμε διαστάσεις.
Δείτε την πρώτη φωτό κε Δικαστά. Αναστάτωση.
Στην δεύτερη φωτό, κάνοντας μερικές παραδοχές (τυπικό ύψος κικλιδωμάτων 110cm, ύψος σκαλοπατιών 19cm και τακουνιών 15 cm) και εφαρμόζοντας βασικές αρχές προοπτικής, προκύπτει ύψος κοπέλας ίσο με 182cm Με τακούνια. Αφαιρώντας τακούνια, τότε ύψος καθαρό ίσον με περίπου 167cm, οπότε κύριε δικαστά, απορρίπτεται η συγκεκριμένη. Κρίμα!
Με τον καιρό, όλη η παραπάνω άσκηση, εκτελείται στο μυαλό μας χωρίς να πρέπει να χαράξουμε γραμμές σε χαρτί κλπ. Θέμα εξάσκησης και επιμονής.
Είπαμε, είμαι άρρωστος, και ναι δίκιο έχετε, αυτή τη στιγμή κωλοβαράω....
Ε τότε Υorgos ειμαι σιγουρος οτι την εχεις τραβηξει εσυ!
Αυτό θα πει "από άλλη οπτική γωνία"...
Το σύστημα - γράφημα βγαίνει και σε κασκέτο ώστε να το βλέπεις αλά Terminator ή Predator μπροστά σου χωρίς να έχεις μαζί σου πάντα μολύβι και χαρτί???
Ένας υπέροχος άρρωστος....
καλα ξηγηθηκε το παλληκαρι ρε..& εμενα μου την σπανε οι κοντες..ρε συ αρχηγε μηπως μπορεις να υπολογισεις και την διαμετρο του γκροβερ?
να ξερουμε αν αξιζει να την γαμησουμε δηλαδη
καλα εκανε δεν λεω οχικαλα ξηγηθηκε το παλληκαρι ρε..& εμενα μου την σπανε οι κοντες..
για μετρα αυτο το σουφρετοΚλόπυright έχω...του pleasurgiver είναι, νομίζω από ένα γερμανικό site.
(Έχω άλλες από Γαλλία εγώ....xaxaxaxa)
για μετρα αυτο το σουφρετο
να λυσεις τις αποριες του δωρητη..
Αδυνατώ, πολύ κοντινό πλάνο, δύσκολο να εφαρμόσεις προοπτική και κανένα στοιχείο με γνωστές διαστάσεις τριγύρω...
Πάντως, είναι πιο μεγάλη από την διάμετρο του εργαλείου μου, οπότε, δεν θα το απολάυσω...xaxaxaxa
μηπως αυτο σε βοηθησει να βγαλεις ακρη???Αδυνατώ, πολύ κοντινό πλάνο, δύσκολο να εφαρμόσεις προοπτική και κανένα στοιχείο με γνωστές διαστάσεις τριγύρω...
Πάντως, είναι πιο μεγάλη από την διάμετρο του εργαλείου μου, οπότε, δεν θα το απολάυσω...xaxaxaxa
Εισαστε για ψυχιατρεία το ξέρετε?????
εδω σ' εχω..Oh yes....γουστάρω και μουνάρες με στολή, ότι πρέπει θα είναι εκεί μέσα.
Εισαστε για ψυχιατρεία το ξέρετε?????
μηπως αυτο σε βοηθησει να βγαλεις ακρη???