Επισκέπτης
ΒΕΤΟ και συ!
ΒΕΤΟ και συ!
Ρε παιδιά η Jane δεν είναι αρκετά overpriced?
300 χωρίς cim cif anal. Τί γίνεται επιτέλους?
που εισαι ρε sheila grant?που εισαι ρε tera bond?που εισαι ρε tiffany?που εισαι ρε crystal?αυτα ειναι μουνια......οσο μποικοταρουμε τα 1,60 σιτυ τουρ-κοντορεβυθουλια που μας ερχονται τοσο θα μας σκανε περισσοτερες μουναρες....ποια electra angel?τί ειναι αυτο,γυναικα ή ακτινογραφια?δεν καταλαβαινω πως πατε ρε παιδια σε κατι ακτινογραφιες και σκατε 400αρια....
κ η crystal ταπα ειναι..λοολ
χαχαχα...γελαθαμε παλι...
δεν ξερω αν λεμε την ιδια..εγω λεω παντως αυτη που εσκασε μαζι με τιφφανυ κ ειναι hobbit...lol
ναι,αλλα τί κοντη!!!!!!
Θα συμφωνήσω για ότι αφορά την Electra αλλά όχι με την λογική σου ότι αμα μποικοτάρουμε τις κοντοπούτανες θα μας φέρουν άλλεςπου εισαι ρε sheila grant?που εισαι ρε tera bond?που εισαι ρε tiffany?που εισαι ρε crystal?αυτα ειναι μουνια......οσο μποικοταρουμε τα 1,60 σιτυ τουρ-κοντορεβυθουλια που μας ερχονται τοσο θα μας σκανε περισσοτερες μουναρες....ποια electra angel?τί ειναι αυτο,γυναικα ή ακτινογραφια?δεν καταλαβαινω πως πατε ρε παιδια σε κατι ακτινογραφιες και σκατε 400αρια....
Τεράστια χάρη....Indeed!
Και όπως έχω ξαναπει, δεν υπάρχει πιο ωραίο θέαμα (για μένα), από το να κοιτάς μία γυναίκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι και να το γεμίζει από άκρη σε άκρη (κατά μήκος έτσι, μην μπερδευόμαστε). Να την κοιτάς και να μην χωράει σε μήκος (ξαπλωμένη) ή σε ύψος (όρθια) στο οπτικό σου πεδίο! Να μην ξέρεις που να αρχίσεις και που να τελειώσεις!
(Είμαι άρρωστος, το ξέρω.... )
Και εγώ φίλε Γιώργο την ιδια αρρώστια έχω. Πες μου σε ππιον γιατρό πηγες να παω και εγω.
Σε αυτους ουτε φραγκο ειναι μαιμουδιαριδες και μην πονταρεις στο τι βλεπεις γιατι οταν χτυπησεις την πορτα θα βγη ο Βεγγος.Με αυτο : πήγε κανεις συνάδελφος ????
Καλημέρα μπουρδελιάρηδες!!Σε αυτους ουτε φραγκο ειναι μαιμουδιαριδες και μην πονταρεις στο τι βλεπεις γιατι οταν χτυπησεις την πορτα θα βγη ο Βεγγος.