busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
;)Ολα σωστα....
;)Ολα σωστα....
Αφίξεις πολλών αστέρων στην Κρήτη το καλοκαίρι που μας πέρασε. Η συνοδηγός το λέει καλά το ποιήμα πάντωςκαι μια με τις φιλεναδιτσες της...
mickey mouseΈλα μωρέ τώρα με την άσχημη...
mickey mouse
Με των ποσο πηγαινε ξερουμε? ΠληροφοριακαFοxy Di το επαγγελματικό, Katya Ivanova το πραγματικό.
Κάνει βύζιτες σε πολύ κλειστό κύκλο αλλά εδώ και λίγους μήνες έχει γκομενιαστεί και το έχει κόψει.
Τι περιμένεις Λάκη; Στείλε pm στο athensxxx να τις φέρει τις γατούλες.Sorry για το
ΑΛΛΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ:
[URL unfurl="true"]http://amour-russe.net/one_model.php?id=496[/url]
[URL unfurl="true"]http://amour-russe.net/one_model.php?id=645[/url]
Έλα μωρέ τώρα με την άσχημη...
κ@υλα τ μωρο
που τ βρισκουμε;
Δεν την βλέπεις με τις φιλενάδες τις; Στην Κρήτη είναι μέσα στο Toyota και περιμένουν το καράβι για Αθήνα...Από το καλοκαίρι ακόμα εκεί είναι.
Α χα χα χα τι μου θύμισες τώρα. Το περασμένο Πάσχα της έγραψα στο πραγματικό της προφίλ στο FB να συναντηθούμε στην Πράγα. Απάντησε μετά από κανένα δύωρο θετικά αλλά με τις ακόλουθες προυποθέσεις:
1. Η συνάντηση να γίνει σε 5άστερο σε σουίτα ( μου έστειλε 3 ξενοδοχεία με συγκεκριμένες σουίτες να διαλέξω όποια θέλω. Η φθηνότερη είχε 1500 ευρώ την βραδυά)
2. Ζήτησε ανατομικές λεπτομέρειες του σώματος μου ( εκτός από ύψος, βάρος εάν είμαι χοντρός, λεπτός και γυμνασμένος, ζήτησε να μάθει και πόσο μεγάλος είναι ο πούτσος μου)
3. Για επιβεβαίωση ζήτησε και ολόσωμη γυμνή φωτό
4. Ζήτησε να μάθει πόση ώρα κάνω να χύσω και εάν κάνω μόνο GFE SEX χωρίς κώλους και τέτοια
Εννοείται πως ήδη από την πρώτη προυπόθεση δεν προχώρησα. Τώρα, είτε τα εννοούσε, είτε πλάκα έκανε για να περνάει η ώρα (το πιο πιθανό), στα παπάρια μου. Με τα λεφτά της σουίτας και μόνο υπάρχουν στην αγορά εφάμιλλες κουκλάρες που τις παίρνεις για ολόκληρο ΣΚ και όχι για τρίωρο που ζήτησα.
Και μου έλεγε πως είχε πάει Κέρκυρα για photo shooting και πως ξετρελάθηκε και θα γούσταρε πολύ ένα long date εκεί αντί στην Πράγα.
Άστα διάλα ψωνισμένη. Έτσι όπως την έκοψα όχι κομοδίνο, αλλά πολυέλαιος καθεδρικού ναού θα ήταν στο πήδημα.
Όποτε το σκέφτομαι ακόμα γελάω.
Ας πω και εγω μια και ολοι λένε το τι εχω άκουση .
Λοιπόν οι Τούρκοι ειναι οι πιο εύκολοι πελάτες και οι πιο καθαροί .
Οι Γάλλοι οι πιο βρωμίαριδες αλλα ξέρουν ακριβώς τι θέλουν .
Oi Ιταλοί με τις πιο χοντρές πουτσες !
Οι Βέλγοι αδιάφοροι , άοσμοι και γενικα εύκολοι χωρίς απαιτήσεις !
Οι Έλληνες οι πιο σκληροί στο κρεβάτι γιαυτο και οι πουτάνες δεν τους γουστάρουν .
Τώρα οτι χρειαζόταν και ΡΗD για να γαμησες πρώτη φορα το ακούω ρε Luc !!!
να σας πω και εγω τι εχω ακουσει...
το πρωτο αρχηγε ειναι το πιο ακυρο που εχεις γραψει σε αυτο το φορουμ...
ο τουρκος για να κλεισει ενα ραντεβου στελνει 27 sms με παζαρεματα και μπορει να μην εμφανιστει κιολας! ετσι οπως λες, δεν ειναι ουτε ενας στους δεκα...
οι γαλλοι βρωμιαρηδες οντως... θα κανεις ενα ντουζακι?? -εκανα το πρωι (!!!)
οι ιταλοι βλακες, αγαθοι, αγαπουληδες... το pse νομιζουν οτι ειναι ηλεκτρονικο παιχνιδι...
οι βελγοι?? ποιοι βελγοι??
οι ελληνες εχουν γινει καραγκιοζηδες τα τελευταια χρονια με την οικονομικη κριση... παζαρευουν δεκαρικα...
Γιατί; Πού το βρίσκεις το απίθανο;Και μετα ξυπνησες απο το ονειρο σου......................
Για θέματα αποδοτικότητας της δουλειάς τους συζητάνε.Τι είναι αυτό????? Αντίστοιχο φόρουμ των τάνων για τους πελάτες τους????
έχουμε καλές κριτικές τουλάχιστον???