Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 98 άτομα (14 μέλη και 84 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Παιδια η Λερι φιλαει κανονικα ΑΛΛΑ την πρωτη Φορα ειχαμε πιει και ενα μπουκαλι κρασι πρωτα μετα ολα ηταν μια χαρα...και εγω εκει στην ηλικια σας ειμαι..τωρα αν ημουν στα 20... απλα δεν θα πηγαινα στα 20  σε καμια Λερι παντως κανει σαν τρελλη για long...
εεεε άμα είναι να πάρω και τετράωρο να πιω κανα δυό σαμπάνιες να την πάω και καμιά βόλτα με το κάμπριο μπας και ζαλιστεί και με φιλήσει....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Έχουν ψηφοφορία η βιζιτούμπες και εκεί βγαινουν οι καλύτεροι και η χειρότεροι πελάτες  ακόμα και για το μπουρδέλα κομ αναφέρονται. Αν θέλει να το δει κάποιος να το βρω αύριο και να το ανεβάσω. Οι καλύτεροι πάντως είναι οι βέλγοι,γάλλοι.   
είναι γρήγοροι παίρνουν μισάωρα οπότε πολλά ραντεβου στην ημέρα μεγάλος τζίρος για την κοπέλλα
οι Ελληνες πολύ απαιτητικοί και άμα κρίνω από κάτι παίκτες τύπου Νιτρο και Μπέμπη που θα τα στίψουν τα κορίτσια στο μονόωρο ραντεβου...
καταλαβαίνετε ότι αναγκάζονται να τα δουλεψουν τα λεφτά μέχρι τελευταίο σεντ...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Βρε Υορκι, επειδη το εγραψε καποιος Ρωσσος δεν σημαινει οτι ειναι αληθεια. Θα με τρελανετε με την καθε ανοησια που πετατε.

Το οτι θα υπαρξουν Γαλλοι που θα το ζητησουν (Αραβικης η Βορειο Αφρικανικης καταγωγης κατα το πλειστον) δεν εχω αμφιβολια αλλα ειναι μειονοτητα μπροστα στους Ελληνες και τους Τουρκους.  ;)

Ας πω και εγω μια και ολοι λένε το τι εχω άκουση .
Λοιπόν οι Τούρκοι ειναι οι πιο εύκολοι πελάτες και οι πιο καθαροί βρωμικοι .
Οι Γάλλοι οι πιο βρωμίαριδες αλλα ξέρουν ακριβώς τι θέλουν με τις πιο μεγαλες πουτσες.
Oi Ιταλοί με τις πιο χοντρές πουτσεςευκολοι και συνενετικοι !
Οι Βέλγοι, και οι Ολλανδοι αδιάφοροι , άοσμοι και γενικα εύκολοι χωρίς απαιτήσεις !
Οι Έλληνες οι πιο σκληροί απαιτητικοι στο κρεβάτι γιαυτο και οι πουτάνες δεν τους γουστάρουν .
Τώρα οτι χρειαζόταν και ΡΗD για να γαμησες πρώτη φορα το ακούω ρε Luc !!!

Καπου εχεις μπερδευτει αλλα δεν πειραζει. :grin:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Πες κανα καλό μωρό για Πράγα τώρα,εσύ που τα ξες καλά  :P
Αυτήν την τσέχα πορνοστάρ την Eufrat που κάνει (σχεδόν)αποκλειστικά solo/lez scenes την έχεις πάρει;
Εαν ναι σου βγάζω το καπέλο.
Σε κλειστό κύκλο μονάχα και για πολύ μεγάλα πορτοφόλια.
13226993.jpg
URL]]

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
 Πες κανα καλό μωρό για Πράγα τώρα  :P
Αυτήν την τσέχα πορνοστάρ την Eufrat που κάνει (σχεδόν)αποκλειστικά solo/lez scenes την έχεις πάρει;
Σε κλειστό κύκλο και μονάχα για πολύ μεγάλα πορτοφόλια.
173213-54355.jpg
http://fs134.[URL unfurl="true"]www.ex.ua/show/13226993/13226993.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Δεν κανει βιζιτες το μωρο, δεν την αφηνει ο γκομενος  :2funny: :2funny:

Αλλα αν προσπαθησεις και μιλας λιγα Τσεχικα μπορει και να την πετυχεις.  ;D

[URL unfurl="true"]http://janap.iplace.cz/[/URL]

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Βρε Υορκι, επειδη το εγραψε καποιος Ρωσσος δεν σημαινει οτι ειναι αληθεια. Θα με τρελανετε με την καθε ανοησια που πετατε.

Το οτι θα υπαρξουν Γαλλοι που θα το ζητησουν (Αραβικης η Βορειο Αφρικανικης καταγωγης κατα το πλειστον) δεν εχω αμφιβολια αλλα ειναι μειονοτητα μπροστα στους Ελληνες και τους Τουρκους.  ;)

Καπου εχεις μπερδευτει αλλα δεν πειραζει. :grin:
Εγω ρε να εχω μπερδεύτη ;
Μάλλον τα κορίτσια έχουν μπερδεύτη και λένε μαλακιες και δεν ξέρουν με ποιους γαμιουντε .
Εγω είμαι σίγουρος πως εσυ θα ξέρεις καλύτερα απο αυτές !!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εγω ρε να εχω μπερδεύτη ;
Μάλλον τα κορίτσια έχουν μπερδεύτη και λένε μαλακιες και δεν ξέρουν με ποιους γαμιουντε .
Εγω είμαι σίγουρος πως εσυ θα ξέρεις καλύτερα απο αυτές !!!

Για τις τανες τις Ρωσιδες λες?  :grin:

Ασε να μας βαλει και ο Νου μερικα Ρωσικα αποσπασματα και μετα τα ξαναλεμε!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Εγω γενικα μιλάω όχι τι γράφουν οι καριολες στα φόρουμ αλλα εμένα τι μου έχουν πει  με όσες εχω συνάντηση και μιληση μαζι τους .

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Σιγα μην αρχησουμε καυγα εδω μεσα για το τι λενε οι τανες για μας!  :2funny: :2funny:

ΥΓ. Σκεψου εαν βαζανε και κριτικες για πελατες  :grin:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
Σιγα μην αρχησουμε καυγα εδω μεσα για το τι λενε οι τανες για μας!  :2funny: :2funny:

ΥΓ. Σκεψου εαν βαζανε και κριτικες για πελατες  :grin:
Και που να γινόταν κάτι ανάλογο εδώ μέσα! Τότε θα έβλεπες γέλια... μέχρι δακρύων!!!

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Πες κανα καλό μωρό για Πράγα τώρα,εσύ που τα ξες καλά  :P
Σε κλειστό κύκλο μονάχα και για πολύ μεγάλα πορτοφόλια.
13226993.jpg
http://wallpaperbackgrounds.com/Content/wallpapers/women/eufrat/173213-54355.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Α χα χα χα τι μου θύμισες τώρα. Το περασμένο Πάσχα της έγραψα στο πραγματικό της προφίλ στο FB να συναντηθούμε στην Πράγα. Απάντησε μετά από κανένα δύωρο θετικά αλλά με τις ακόλουθες προυποθέσεις:

1. Η συνάντηση να γίνει σε 5άστερο σε σουίτα ( μου έστειλε 3 ξενοδοχεία με συγκεκριμένες σουίτες να διαλέξω όποια θέλω. Η φθηνότερη είχε 1500 ευρώ την βραδυά)  :2funny:
2. Ζήτησε ανατομικές λεπτομέρειες του σώματος μου ( εκτός από ύψος, βάρος εάν είμαι χοντρός, λεπτός και γυμνασμένος, ζήτησε να μάθει και πόσο μεγάλος είναι ο πούτσος μου)  :2funny:  :jerking:
3. Για επιβεβαίωση ζήτησε και ολόσωμη γυμνή φωτό  :2funny: :banghead:
4. Ζήτησε να μάθει πόση ώρα κάνω να χύσω και εάν κάνω μόνο GFE SEX χωρίς κώλους και τέτοια  :idiot:  :tickedoff:

Εννοείται πως ήδη από την πρώτη προυπόθεση δεν προχώρησα. Τώρα, είτε τα εννοούσε, είτε πλάκα έκανε για να περνάει η ώρα (το πιο πιθανό), στα παπάρια μου. Με τα λεφτά της σουίτας και μόνο υπάρχουν στην αγορά εφάμιλλες κουκλάρες που τις παίρνεις για ολόκληρο ΣΚ και όχι για τρίωρο που ζήτησα.

Και μου έλεγε πως είχε πάει Κέρκυρα για photo shooting και πως ξετρελάθηκε και θα γούσταρε πολύ ένα long date εκεί αντί στην Πράγα.

Άστα διάλα ψωνισμένη. Έτσι όπως την έκοψα όχι κομοδίνο, αλλά πολυέλαιος καθεδρικού ναού θα ήταν στο πήδημα.  ;D

Όποτε το σκέφτομαι ακόμα γελάω.

tapas

Μέγας
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
30
Πόντοι
4.160
Αυτη ηταν στην Elouda  to καλοκαιρι πραγματικο ονομα katya ποια ειναι??...

Συνημμένα

• KATYA ELOUDA.jpg
    KATYA ELOUDA.jpg
    148 KB · Εμφανίσεις: 14

tapas

Μέγας
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
30
Πόντοι
4.160
Ναι αλλα πολλες αγαπες βλεπω...

Συνημμένα

• KATYA 2.jpg
    KATYA 2.jpg
    96,7 KB · Εμφανίσεις: 14

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Αυτη ηταν στην Elouda  to καλοκαιρι πραγματικο ονομα katya ποια ειναι??...
Fοxy Di το επαγγελματικό, Katya Ivanova το πραγματικό.

Κάνει βύζιτες σε πολύ κλειστό κύκλο αλλά εδώ και λίγους μήνες έχει γκομενιαστεί και το έχει κόψει.

tapas

Μέγας
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
30
Πόντοι
4.160
..

Συνημμένα