NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
πολύ ξανθό ήταν ρε Πρόεδρε, το άλλαξε μετά?Ναι έχεις ένα δίκιο Jorge !
Συνήθως εγω δείχνω απο το δικο μου Book !!!
πολύ ξανθό ήταν ρε Πρόεδρε, το άλλαξε μετά?Ναι έχεις ένα δίκιο Jorge !
Παιδια η Λερι φιλαει κανονικα ΑΛΛΑ την πρωτη Φορα ειχαμε πιει και ενα μπουκαλι κρασι πρωτα μετα ολα ηταν μια χαρα...και εγω εκει στην ηλικια σας ειμαι..τωρα αν ημουν στα 20... απλα δεν θα πηγαινα στα 20 σε καμια Λερι παντως κανει σαν τρελλη για long...Busterd μια απο τα ίδια με την Λερι .
Και εγω μάλλον βρωμάω τώρα τελευταία γιατι πριν δεν είχα τέτοια προβλήματα !
Άτιμα γηρατειά !!!
Παιδια η Λερι φιλαει κανονικα ΑΛΛΑ την πρωτη Φορα ειχαμε πιει και ενα μπουκαλι κρασι πρωτα μετα ολα ηταν μια χαρα...και εγω εκει στην ηλικια σας ειμαι..τωρα αν ημουν στα 20... απλα δεν θα πηγαινα στα 20 σε καμια Λερι παντως κανει σαν τρελλη για long...
Είχα την εντύπωση πως είχα βρει κριτικές για την κοπέλα, αλλά τώρα δεν τις βρίσκω...
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Josephine ειναι αυτη?Ναι έχεις ένα δίκιο Jorge !
Josephine οχι. Για Juliet μου φέρνει.Josephine ειναι αυτη?
δεν είναι πολύ καθαρή, αλλά μοιάζει για Τζουλιετάκι στα πρώτα του πριν αδυνατίσει.Josephine οχι. Για Juliet μου φαίρνει.
Πάντως σε αντιστοιχα ρωσικα φορουμ που συζητάνε οι πουτανες εμάς και τους τούρκους μας έχουν για τους χειρότερους πελάτεςΤί κόλλημα είναι αυτο με τα φιλιά...
Πριν 5 λεπτά ο άλλος την έχυσε στο στόμα,έλεος!
1-2 εχω φιλήσει μόνο,που ήξερα πως μόλις είχαν ε΄ρθει από το αεροδρόμιο και ήμουν σίγουρα ο πρώτος
τώρα αν είχαν πάρει καμιά πίπα στον θυρωρό του χοτέλ μπαίνοντας,τί να πω την πάτησα
Όσο για τη Ναταλί,να πάνε όσοι δεν έχουν ηθικές αναστολές,ξέρω γω κάτω από 30 ή το πολύ 35 χρονών
γιατί με τέτοιο μπιμπελό που δείχνει ότι το κάνει με το ζόρι,εγώ είχα κάποιες ενοχές...
για αυτό πας στα σίγουρα μονοπάτια,ανέτ ή μπάρμπι
η πρώτη ψιλοσκυλί
η δεύτερη εκκολαπτόμενη νυμφομανής λολίτα
Και πως το αιτιολογουν αυτο?Πάντως σε αντιστοιχα ρωσικα φορουμ που συζητάνε οι πουτανες εμάς και τους τούρκους μας έχουν για τους χειρότερους πελάτες
Έχουν ψηφοφορία η βιζιτούμπες και εκεί βγαινουν οι καλύτεροι και η χειρότεροι πελάτες ακόμα και για το μπουρδέλα κομ αναφέρονται. Αν θέλει να το δει κάποιος να το βρω αύριο και να το ανεβάσω. Οι καλύτεροι πάντως είναι οι βέλγοι,γάλλοι.
Ναι θα εχει ενδιαφερον!Έχουν ψηφοφορία η βιζιτούμπες και εκεί βγαινουν οι καλύτεροι και η χειρότεροι πελάτες ακόμα και για το μπουρδέλα κομ αναφέρονται. Αν θέλει να το δει κάποιος να το βρω αύριο και να το ανεβάσω. Οι καλύτεροι πάντως είναι οι βέλγοι,γάλλοι.
;)Εχει αναφερθεί ο yorkie παλιότερα.
Έχουν ψηφοφορία η βιζιτούμπες και εκεί βγαινουν οι καλύτεροι και η χειρότεροι πελάτες ακόμα και για το μπουρδέλα κομ αναφέρονται. Αν θέλει να το δει κάποιος να το βρω αύριο και να το ανεβάσω. Οι καλύτεροι πάντως είναι οι βέλγοι,γάλλοι.
.Οι Γαλλοι εινια παντα ευγενικοι και αυτες οι μαλακιες για ακαποτα ειναι παραπληροφοριες.