Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 124 άτομα (9 μέλη και 115 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Γιατί; Πού το βρίσκεις το απίθανο;  Για θέματα αποδοτικότητας της δουλειάς τους συζητάνε.
Με πελάτες δεν ασχολούνται εκεί,εκτός αν είναι κάποιος που θα᾽πρεπε να προσέχουνε κτλπ.

Πήρα χτες το βράδυ το τελάρο την πορνοστάρ Abigaile Johnson.
www.eurobabeindex.com/sbandoindex/abigaile.html]http://www.eurobabeindex.com/sbandoindex/abigaile.html[/url]
www.xvideos.com/profiles/abigaile-johnson]http://www.xvideos.com/profiles/abigaile-johnson[/url[/video]]

Και σήμερα την Wiska.
Wiska's Perversions  :rockon:

Jorge πήρα και κώλο  :cheesy:
Κάνει και anal sitting  :rockon:

Υορκι,

Επειδη δεν γραφω δεν σημαινει οτι δεν τριγυριζω. Την εχω γνωρισει προσωπικα με φιλη της και εχουμε γυρισει τα μπαρακια. Κατι θα ξερω περισσοτερο!  ;)

Εσυ μπορει να εισαι νεοφυτος αλλα εγω εχω ωργωσει την Ευρωπη λογω δουλειας και οχι σιτιτουρισμου. Οταν εχω καιρο πεταγομαι και δεν κλεινω για 30 λεπτα ουτε για 1-2 ωρες. Εχω γνωρισει τις περισσοτερες και θα σου ελεγα οτι η Ουισκα ειναι καλη "μεγαλοκοπελα" και την εχω κυκλοφορησει στην Πραγα και βλεπομαστε συχνα οταν περναω απο εκει. Ελπιζω να βελτιωσε τα Αγγλικα της μονο  ;)

Αντε να περνας καλα............  :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
3 παιδια εχει και ο μεγαλος πρεπει να ειναι γυρω στα 15 και αυτη ακομα βιζιτες κανει  :headbang:

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Γιατί; Πού το βρίσκεις το απίθανο;  Για θέματα αποδοτικότητας της δουλειάς τους συζητάνε.
Με πελάτες δεν ασχολούνται εκεί,εκτός αν είναι κάποιος που θα᾽πρεπε να προσέχουνε κτλπ.

Πήρα χτες το βράδυ το τελάρο την πορνοστάρ Abigaile Johnson.
www.eurobabeindex.com/sbandoindex/abigaile.html]http://www.eurobabeindex.com/sbandoindex/abigaile.html[/url]
www.xvideos.com/profiles/abigaile-johnson]http://www.xvideos.com/profiles/abigaile-johnson[/url[/video]]

Και σήμερα την Wiska.
Wiska's Perversions  :rockon:

Jorge πήρα και κώλο  :cheesy:
Κάνει και anal sitting  :rockon:

respect.  :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μεγαλη ιστορια εχει παντως,απο 15 ετων ο αντρας της την εβαζε να παρτουζονετε με τους φιλους του

Ναι και εκανε και 3 παιδια μαζι του!  :S

Αποτι καταλαβα ειναι ΡωσοΟυκρανη και υποστηριζει στην διχοτομηση της Ουκρανιας.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Λευκορωσιδα ειναι,και μου ειναι πολυ γνωστη η ιστορια της πριν αρκετα χρονια μιλουσα μαζι της στο σκυπε.Εχω μιλησει και με τον αντρα της. Η μονη περιουσια που εχουν ειναι ενα σπιτι στην Κριμαια που το 2012 ψαχνοταν να το πουλησουν

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Ναι και εκανε και 3 παιδια μαζι του!  :S

Αποτι καταλαβα ειναι ΡωσοΟυκρανη και υποστηριζει στην διχοτομηση της Ουκρανιας.
Μπράβο σου παίκτη που έχεις κυκλοφορήσει το μωρό στην Πράγα.

Το θέμα είναι, πως και δεν σου εχει πει οτι είναι Λευκορωσίδα με τόσα κολλητηλίκια που έχεις μαζί της;
Αλλά απο ότι έχεις καταλάβει όπως λες, είναι Ρωσοουκράνα και υποστηρίζει την διχοτόμηση. Καλά ουτε αυτό στο είπε ξεκάθαρα;

Ο Yorkie με το πεντάωρο, για να μην σου πω δωδεκάωρο που την πήρε θα εχει μαθει πιο πολλά για την ζωή της απο ότι εσύ που την εχεις και κολλητή.

Και πάψε να πετάγεςαι σαν σφυνόπουτσα και να χαλάς τις καλές εντυπώσεις που δημιουργεί ενας παίκτης με την ενημέρωσή του για να μας πεις μονο και μόνο πόσο καλά ξέρεις την Wiska και πόςο καλός είσαι στο όργωμα.

Την καλημέρα μου

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085

Το θέμα είναι, πως και δεν σου εχει πει οτι είναι Λευκορωσίδα με τόσα κολλητηλίκια που έχεις μαζί της;
Αλλά απο ότι έχεις καταλάβει όπως λες, είναι Ρωσοουκράνα και υποστηρίζει την διχοτόμηση. Καλά ουτε αυτό στο είπε ξεκάθαρα;

Ο Yorkie με το πεντάωρο, για να μην σου πω δωδεκάωρο που την πήρε θα εχει μαθει πιο πολλά για την ζωή της απο ότι εσύ που την εχεις και κολλητή.

Και πάψε να πετάγεςαι σαν σφυνόπουτσα και να χαλάς τις καλές εντυπώσεις που δημιουργεί ενας παίκτης με την ενημέρωσή του για να μας πεις μονο και μόνο πόσο καλά ξέρεις την Wiska και πόςο καλός είσαι στο όργωμα.

Την καλημέρα μου
:thumbsup:

Γιατι δεν εχει φωτο;
Ειναι λαμποργκινα;
Για κάποιο λόγο δε φαίνονταν. Ξαναμπήκαν.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385

Την καλημέρα μου
+1

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Btw τώρα που το Ρούβλι γαμηθηκε και απο 32/1$ πήγε στο 52/1$ μήπως να δίνουμε 150 στa Ρωσσιδια αντι για 200 ?

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Την καλημέρα μου

Οταν θα πας Πραγα η Βουδαπεστη να γνωρισεις κανενα μωρο να ερθεις να μου τα πεις γιατι μεχρι τοτε παραμυθια λες!  ;) Δεν εχω κυκλοφορησει μονο ενα μωρο ετσι για να ενημερωνεσαι ωστε να μην πετας φαντασιωσεις. ;)

Βλεπω οτι εχετε ρεψει για ενημερωση οχι μονο για την Ουισκα αλλα και ολες τις πορν σταρ που δεν ερχονται στην Ελλαδα. Την Ουισκα την ξερω καλυτερα απο αλλες γιατι την βοηθησα με τα νομικα προβληματα που ειχε και τα Αγγλικα της ειναι πολυ βασικα για να μην σου πω οτι χρησιμοποιει μεταφραστη στα εμαιλς.

Αντε βαλε την φαντασια σου να δουλεψει με τα λεφτα που ξοδευουν αλλοι οπως ο Υορκι να την γνωρισουν, και να ξερεις οτι αυτα ειναι μεταξωτες κορδελλες αν δεν πας ο ιδιος να τις γνωρισεις.

Την καλημερα μου και εμενα

ΥΓ. Οσο για την Εφρατ μου μας ελεγες οτι παρολιγο να γαμησεις...................απο τους καλυτερους χαρακτηρες και δεν τριγυριζει ουτε προσφερει σεξ υπηρεσιες.  :rolleyes:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Μην μου στεναχωρειται τον Luc .Καλα τα λεει και ειναι επομενο η Анастасия Павловна Гришай (Wiska)να υποστηρίζει την διχοτομηση της Ουκρανιας μιας και αυτη διαμενει στην Θεοδοσία της Κριμαίας που πλεον ειναι ρωσικη επαρχια.Να και το σπιτι της το οποιο πουλησε το 2012

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Δεν με στενοχωρουν, απλως η διευθυνση θελει να ευρυνει τις ενημερωσεις για πορν σταρ που δεν ερχονται Ελλαδα και ο Υορκι κανει σεξοτουρισμο σαν ρεπορτερ!  :grin:

Οι φαντασιωσεις των αλλων ειναι που εχω το προβλημα γιατι λενε ενα σωρο παραμυθια που δεν στεκουν. ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Οταν ξεκινησε την καριερα της (2004) στο Σαν Πετερμπουργκ επερνε 500 δολαρια την εβδομαδα και μεσα σ'αυτο το χρονικο διαστημα γυρνουσε 4-5 ταινιες και ηταν τοτε μολις 19 ετων. Τους ουκρανους δεν τους γουσταρει γιατι ηθελαν να της παρουν τα παιδια για τον λογο οτι ειναι πορνοσταρ και ασχολητε ενεργα με την πορνεια.Ειχε μεγαλη συμπαρασταση απο τις Femen που ειχαν κανει αρκετες διαδηλωσεις στην Ουκρανια πριν τρια χρονια.Ο αντρας της (46 ετων) την κερνουσε σε φιλους και γνωστους επι σειρα ετων με μονο ανταλλαγμα να τραβαει στης συνευρεσεις φωτογραφιες και βιντεο και ολα αυτα οταν αυτη ηταν ακομα 15 ετων. Η καριερα της ως πορνοσταρ αρχισε οταν το 2003 εβαλαν τον αντρα της φυλακη για 8 χρονια    

EModels

Πρακτορείο City-Tours
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0

Συνημμένα

• 0200372593.jpg
    0200372593.jpg
    53,4 KB · Εμφανίσεις: 13
  • 0200374530.jpg
    0200374530.jpg