Επισκέπτης
Την Claudia οχι φιλε εγω δεν την ξερω αλλα υπαρχουν αλλοι που εχουν γραψει διαφορα.
Τι να πω νοστιμη φαινετε αλλα οχι για τα δικα μου γουστα.
Τι να πω νοστιμη φαινετε αλλα οχι για τα δικα μου γουστα.
Ε, δεν το πιστευω! H CLAUDIA? Προκειται για ΚΟΡΥΦΑΙΟ πιπινάκι που είχε κάνει κόσμο να παραμιλάει πριν ενα - εναμιση περίπου χρόνο που ειχε ερθει σε CT! Δυστυχώς είχε ρίξει μαυρη πέτρα στην Ελλάδα (private ερχόταν μια χαρα)... κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η επίσημη δικαιολογία του πρακτορείου ήταν οτι είχε φαει καποιες ψιλες από πελάτη.Την Claudia, που ερχεται αυριο την εχεις τσεκαρει???
Μέχρι τις 20/3 η www.bourdela.com/content/view/1230/1/]Julia (Zuzana)[/url] τελικά...
Δυστυχώς θα της έρχεται περίοδος και γι αυτό την κάνει το κορίτσι μας...
Λανθασμένη υπόθεση
Ε, δεν το πιστευω! H CLAUDIA? Προκειται για ΚΟΡΥΦΑΙΟ πιπινάκι που είχε κάνει κόσμο να παραμιλάει πριν ενα - εναμιση περίπου χρόνο που ειχε ερθει σε CT! Δυστυχώς είχε ρίξει μαυρη πέτρα στην Ελλάδα (private ερχόταν μια χαρα)... κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η επίσημη δικαιολογία του πρακτορείου ήταν οτι είχε φαει καποιες ψιλες από πελάτη.
Μήπως την τσίμπησε κανείς για κανά διημεράκι τότε?
χτυπαγε μυγες πειτε το....λολ
Aπλά καμιά φορά υπάρχουν κι έκτακτες προσωπικές υποθέσεις!
τελειωνε ρε συ. θα σου τελειωσει η μπαταρια απ το ups..Μου κόπηκε το ρεύμα...
τελειωνε ρε συ. θα σου τελειωσει η μπαταρια απ το ups..
Δεν φταιει η ΔΕΗ εσυ φταις που βαζεις το κεφαλι σου και το πανω και το κατω οπου λαχει.Μου κόπηκε το ρεύμα...
Μέχρι τις 20/3 η www.bourdela.com/content/view/1230/1/]Julia (Zuzana)[/url] τελικά...
Τωρα καταλαβα γιατι δεν γουσταρεις τον zuzuna , γιατι δεν σε αφηνει να μπηξεις την μικρη γλυκια Ουκρανα.ΓΙΑ ΝΑ το λές κα΄τι θα ξέρεις ΑΛΛΑ δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει η συγκεκριμένη!!! Το καλοκαίρι ενώ πάρκαρα απο κάτω μετά απο πολλά μυνήματα
με το μαλακό Ζ ξέρεις στο γνωστό ξενοδοχείο μου λέει είναι αρρωστη και ακυρο. Λεω δεν βαριέσαι. Του λέω την επομένη να κλείσω την ομόσταβλη φίλη
της και τι ΑΠΑΝΤΗΣΕ ότι είμαι κακός πελάτης που ακυρώνω τα ραντεβού. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΕΙ
Α και τελαυταίο μετά απο 3 μέρες έκανε τουρ στο Αμστερνταμ!!!!
Πίκρα. Είμαι εκτός και επιστρέφω 20 αργά και είχα κλείσει για 21 την Julia . Έλαβα και το σχεικό email. Donna Βell σου έρχομαι να με παρηγορήσεις.
Βaby , τελευταίος από όλους μας πάω στην Donna....