Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (3 μέλη και 70 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Την Claudia οχι φιλε εγω δεν την ξερω αλλα υπαρχουν αλλοι που εχουν γραψει διαφορα.
Τι να πω νοστιμη φαινετε αλλα οχι για τα δικα μου γουστα.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Την Claudia, που ερχεται αυριο την εχεις τσεκαρει???
Ε, δεν το πιστευω! H CLAUDIA? Προκειται για ΚΟΡΥΦΑΙΟ πιπινάκι που είχε κάνει κόσμο να παραμιλάει πριν ενα - εναμιση περίπου χρόνο που ειχε ερθει σε CT! Δυστυχώς είχε ρίξει μαυρη πέτρα στην Ελλάδα (private ερχόταν μια χαρα)... κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η επίσημη δικαιολογία του πρακτορείου ήταν οτι είχε φαει καποιες ψιλες από πελάτη.

...πως αλλάζουν οι καιροί!

YΓ. Κάνοντας κλικ www.bigboobs.hu/index.php?page=gallery&gal=claudia_great_boobs]ΕΔΩ[/url] καποιες εξτρα φωτο της. Καπου ειχα και μερικα links boy-to-girl και girl-to-girl video που εχει κανει, αλλα δεν τα βρίσκω τωρα. Να ένα ΕΔΩ (μαζί με το άλλο θεόμουνο Sophie Moon). Προβλέπω πως οι γλώσσες μας θα πάρουν φωτιά, θα κάψουμε φλάτζες!  :grin:

...βεβαια για δυνατα πορτοφόλια, αφού κοπανάει στο κεφαλι στις τιμές!

17.jpg

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
Εγώ είχα πάρει την Claudia την τελευταία φορά που ήρθε και έχω γράψει και review. Για μένα ήταν απογοήτευση παρά τα ωραία videakia που είχα δει στο footsiebabes....

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Ε, δεν το πιστευω! H CLAUDIA? Προκειται για ΚΟΡΥΦΑΙΟ πιπινάκι που είχε κάνει κόσμο να παραμιλάει πριν ενα - εναμιση περίπου χρόνο που ειχε ερθει σε CT! Δυστυχώς είχε ρίξει μαυρη πέτρα στην Ελλάδα (private ερχόταν μια χαρα)... κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η επίσημη δικαιολογία του πρακτορείου ήταν οτι είχε φαει καποιες ψιλες από πελάτη.

ΣΩΣΤΟΣ είχαν πέσει άγριες ΦΑΠΕΣ έξω απο το δωμάτιο και VIP floor τότε? ΤΗΝ είχα πάρει απίθανο ΠΙΠΙΝΙ την πρώτη μέρα στα πρώτα της ραντεβού... ΜΟΥ έχει
μείνει στο μυαλό τότε... ΑΛΛΑ μετά το γάμο και παιδί στην ΕΛΒΕΤΙΑ απλώς αρπαχτές. ΒΑΡΑΕΙ στο ψαχνό... ΠΑΝΤΩΣ τότε είχε λογική τιμή 360 για 2ώρες.
ΙΣΩΣ το καλλίτερο που έχει περάσει 18 μαίων ΤΟΤΕ! ΤΩΡΑ αστα να πανε γι αυτό προσοχή  :headbang:
(ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ τίποτα fake απο παπάδες και κολλήτούς η ημερομηνία ήταν 26/12 BEST Xmas present for ME)

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
χτυπαγε μυγες πειτε το....λολ

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
χτυπαγε μυγες πειτε το....λολ

ΔΕΝ βλέπεις ότι με το πρόγραμμα που ΔΕΝ είναι πάντα 100% αληθινό ΔΕΝ βγάζει ουτε τα έξοδα. ΑΝΤΕ και έχει τις πορνοσταρ στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ 150
η πρώτη ώρα και εδώ 300 ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Aπλά καμιά φορά υπάρχουν κι έκτακτες προσωπικές υποθέσεις!

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Aπλά καμιά φορά υπάρχουν κι έκτακτες προσωπικές υποθέσεις!

ΓΙΑ ΝΑ το λές κα΄τι θα ξέρεις ΑΛΛΑ δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει η συγκεκριμένη!!! Το καλοκαίρι ενώ πάρκαρα απο κάτω μετά απο πολλά μυνήματα
με το μαλακό Ζ ξέρεις στο γνωστό ξενοδοχείο μου λέει είναι αρρωστη και ακυρο. Λεω δεν βαριέσαι. Του λέω την επομένη να κλείσω την ομόσταβλη φίλη
της και τι ΑΠΑΝΤΗΣΕ ότι είμαι κακός πελάτης που ακυρώνω τα ραντεβού. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΕΙ  :jerking:

Α και τελαυταίο μετά απο 3 μέρες έκανε τουρ στο Αμστερνταμ!!!!

Επισκέπτης
Καλες οι υποθεσεις αλλα λανθασμενες οπως λεει και Solit.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127
Μου κόπηκε το ρεύμα...

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525

Πίκρα. Είμαι εκτός και επιστρέφω 20 αργά και είχα κλείσει για 21 την Julia  :headbang:. Έλαβα και το σχεικό email. Donna Βell σου έρχομαι να με παρηγορήσεις.
Βaby , τελευταίος από όλους μας πάω στην Donna.... :rockon: :)

Επισκέπτης
ΓΙΑ ΝΑ το λές κα΄τι θα ξέρεις ΑΛΛΑ δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει η συγκεκριμένη!!! Το καλοκαίρι ενώ πάρκαρα απο κάτω μετά απο πολλά μυνήματα
με το μαλακό Ζ ξέρεις στο γνωστό ξενοδοχείο μου λέει είναι αρρωστη και ακυρο. Λεω δεν βαριέσαι. Του λέω την επομένη να κλείσω την ομόσταβλη φίλη
της και τι ΑΠΑΝΤΗΣΕ ότι είμαι κακός πελάτης που ακυρώνω τα ραντεβού. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΕΙ  :jerking:

Α και τελαυταίο μετά απο 3 μέρες έκανε τουρ στο Αμστερνταμ!!!!
Τωρα καταλαβα γιατι δεν γουσταρεις τον zuzuna , γιατι δεν σε αφηνει να μπηξεις την μικρη γλυκια Ουκρανα.
Δεν εχεις και αδικο και εγω το ιδιο θα εκανα , ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom