Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (12 μέλη και 85 επισκέπτες)

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Επιστροφη απο διωρακι με ντονα μπελ....
εξαιρετικο λολιτοπροστυχο κοριτσακι με εμφαση στην ερμηνεια ρολων....
λιγο ακριβη αλλα τα λεφτα σας πιανουν τοπο, δειχνει ευθραυστη αλλα αντεχει το σφυροκοπημα στο κωλι της, η δε πουτσα εξαφανιζεται στο λαρυγγι της με απιστευτη ευκολια... Επιπεδου μπιμπι μπλακ!!
και ξερουμε ολοι οτι εγω προμοσιον δεν κανω και οτι ειμαι αυστηρος στην κριτικη μου, αλλα αυτο το κοριτσι παιρνει στα σοβαρα την δουλεια της...

Τhanks jorgre, την λεχω κλείσει για το επόμενο Σάββατο εγώ γιατί είμαι εκτός. Όλες οι πληροφορίες μου ήταν θετικές μεχρι τώρα, αλλά η δική σου κριτική περισσότερο γιατί θυμάμαι ...έχεις γούστο. Πχ Mellisa από empire...στο παρελθόν.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Τhanks jorgre, την λεχω κλείσει για το επόμενο Σάββατο εγώ γιατί είμαι εκτός. Όλες οι πληροφορίες μου ήταν θετικές μεχρι τώρα, αλλά η δική σου κριτική περισσότερο γιατί θυμάμαι ...έχεις γούστο. Πχ Mellisa από empire...στο παρελθόν.
παρομοια συμπεριφορα εχουν... αλλα η ντονα ειναι παρα πολυ ναζιαρα, με καλυτερο στηθος, αψογη τεχνικη πιπας και 10 χρονια νεοτερη και αν μου επιτρεπεις να σε διορθωσω η μελισσα ηταν απο το καρολινας, νομιζω δε οτι ειναι ακομα...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
παρομοια συμπεριφορα εχουν... αλλα η ντονα ειναι παρα πολυ ναζιαρα, με καλυτερο στηθος, αψογη τεχνικη πιπας και 10 χρονια νεοτερη και αν μου επιτρεπεις να σε διορθωσω η μελισσα ηταν απο το καρολινας, νομιζω δε οτι ειναι ακομα...

Καρολίνας Indeed, Μελίσσα, η μοναδική γυναίκα με μικρό βυζί που μου έχει μείνει στο μυαλό...χαχαχα

Diego_Mar

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:think: :think:πώς κλείνουμ την ντόνα;;;;και εγώ διαωασά κριτικέσ και θα ήθελα να πάρω... :helpplea: :helpplea:

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Εάν μου πεις τώρα ότι την έχεις δει κιόλας....[size=10pt]θα τραβήξω ότι μαλλί μου έχει μείνει[/size]..χαχαχα

Δυστυχώς όχι δεν την έχω δει,αλλά έχω καλή μνήμη και θυμάμαι σε ποιο γραφείο είναι οι περισσότερες  ;) ;) ;)

Έχω παρακολουθήσει την πορεία της κυρίως στα tours στη Γαλλία και Ιταλία

Επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις φαλακρός  :2funny: :2funny: :2funny: :dancing:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πες μου το FTP σου να τελειώνουμε.... :rockon:

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Καρολίνας Indeed, Μελίσσα, η μοναδική γυναίκα με μικρό βυζί που μου έχει μείνει στο μυαλό...χαχαχα

Nαι όντως Karolina's ήταν η Melissa και όχι empire. Την ίδια λέμε! Αυτήν την υπέροχη γυναίκα με το μικρό στήθος και τα εκφραστικότερα μάτια. Για μένα είναι στο top 5 διαχρονικά

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Nαι όντως Karolina's ήταν η Melissa και όχι empire. Την ίδια λέμε! Αυτήν την υπέροχη γυναίκα με το μικρό στήθος και τα εκφραστικότερα μάτια. Για μένα είναι στο top 5 διαχρονικά

To οποίο Karolinas, μας έχει ξεχάσει (όπως και άλλα καλά πρακτορεία) από το 2006. Τότε που έστελνε και την Veronica (όχι αυτή που έχει τώρα στο site, άλλη, η οποία φόρεσε και βραχιόλια)...αλλά είχε δώσει και την ευκαιρία σε μερικούς να δουν και την απίστευτη Elis (ακόμη στο ίδιο πρακτορείο).

Από ότι είδα, έχει κάνει και δύο γερές μεταγραφές, τις οποίες κυνηγάω καιρό τώρα, την Veronica (current) και Meggie.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Επιστροφη απο διωρακι με ντονα μπελ....
εξαιρετικο λολιτοπροστυχο κοριτσακι με εμφαση στην ερμηνεια ρολων....
λιγο ακριβη αλλα τα λεφτα σας πιανουν τοπο, δειχνει ευθραυστη αλλα αντεχει το σφυροκοπημα στο κωλι της, η δε πουτσα εξαφανιζεται στο λαρυγγι της με απιστευτη ευκολια... Επιπεδου μπιμπι μπλακ!!
και ξερουμε ολοι οτι εγω προμοσιον δεν κανω και οτι ειμαι αυστηρος στην κριτικη μου, αλλα αυτο το κοριτσι παιρνει στα σοβαρα την δουλεια της...
παρτε και μια φωτο καβλιαρηδες!
δεν ξερω αν επιτρεπεται αν οχι θα την βγαλουνε οι μοντς

ξαφνικα αισθανθηκα ασχημα για το κοριτσι που την διασυρω ετσι χυδαια στο διδικτυο, γι'αυτο αφαιρεσα την φωτο
κι αν δεν σας αρεσει... αει στο διαολο! να βγαλετε δικες σας παλιολιγουρηδες...

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Την κοιταω μία ωρα και προσπαθω να καταλαβω το δικτυοτό ποιανου είναι. Duo έκανες συνάδελφε για ενημέρωσε και εμας που τα γουστάρουμε.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Την κοιταω μία ωρα και προσπαθω να καταλαβω το δικτυοτό ποιανου είναι. Duo έκανες συνάδελφε για ενημέρωσε και εμας που τα γουστάρουμε.

ΠΕΣ τα ή ΗΤΑΝ τριο με τρανς? Με τρώει η απορία... :think: :think: :think:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Έλα ντε! και αυτό το δάχτυλο δεξιά, επίσης ποιανού είναι?

Και τι fishnet είναι αυτό? Σαν κεντητό είναι που έβαζε παλιά η γιαγιά μου πάνω στην τηλεόραση!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κατάλαβα, βλέπουμε το γόνατο και την ΓΑΜΠΑ της. Και το δάχτυλο δικό σου, πάνω στο καλάμι της. Η κοπέλα λάστιχο και σκύβει μπορστά. Και έχεις ολόκληρο video κουφάλα.

Το Fishnet παραμένει σαν προικιό πάντως... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Κατάλαβα, βλέπουμε το γόνατο και την ΓΑΜΠΑ της. Και το δάχτυλο δικό σου, πάνω στο καλάμι της. Η κοπέλα λάστιχο και σκύβει μπορστά. Και έχεις ολόκληρο video κουφάλα.

Το Fishnet παραμένει σαν προικιό πάντως... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Α και για οσους την φιλησουν αργοτερα σημερα... αυτο που σταζει απ'τα χειλη της... δεν ειναι σαλιο...
συγνωμη παιδια για την πλακα, για ολους μας ισχυει αυτο, τα χειλη που φιλας σημερα τα'χυσε καποιος χθες...
εγω παντως κλεινω παντα πρωτο ραντεβου το πρωι...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Α και για οσους την φιλησουν αργοτερα σημερα... αυτο που σταζει απ'τα χειλη της... δεν ειναι σαλιο... συγνωμη παιδια για την πλακα, για ολους μας ισχυει αυτο, τα χειλη που φιλας σημερα τα'χυσε καποιος χθες... εγω παντως κλεινω παντα πρωτο ραντεβου το πρωι...
Καλα! Κι εσύ να ξέρεις όμως πως πάνω στο πουτσο σου φτύνει τα φλόκια που της πέταξες εσύ ΚΑΙ αυτοί που την πηδούσαν λίγες ώρες πριν! Οπότε παίζει να τρώς και κάποιους από τους "κολυμβητές" των προηγούμενων.

Έλα καλό απόγευμα!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Καλα! Κι εσύ να ξέρεις όμως πως πάνω στο πουτσο σου φτύνει τα φλόκια που της πέταξες εσύ ΚΑΙ αυτοί που την πηδούσαν λίγες ώρες πριν! Οπότε παίζει να τρώς και κάποιους από τους "κολυμβητές" των προηγούμενων.

Έλα καλό απόγευμα!

ειπαμε πρωτο πρωινο ραντεβου παντα!! τουλαχιστον εχει πλυνει τα δοντια της...
και μην χανεις το χιουμορ σου, εδω ολοι ανωμαλοι ειμαστε...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom