Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (7 μέλη και 93 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ειπαμε πρωτο πρωινο ραντεβου παντα!! τουλαχιστον εχει πλυνει τα δοντια της...
και μην χανεις το χιουμορ σου, εδω ολοι ανωμαλοι ειμαστε...

Ετσι είναι φιλε,Εξάλλου οι βιταμίνες του σπέρματος δεν εβλαψάν ποτέ κανέναν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
jorgekavlares,τωρα που το θυμηθηκα,δε πιστευω να πηρες τελικα τοτε sarah doll?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
jorgekavlares,τωρα που το θυμηθηκα,δε πιστευω να πηρες τελικα τοτε sarah doll?
αν η τουριστρια δεν δινει κωλο σπανια παιρνω, καθοτι οπισθοφιλος... γενικα δεν ακολουθω τακτικες τυπου μπειμπι...
μειωνω την ποσοτητα σε οφελος της ποιοτητας, συνηθως κλεινω 2ωρα και 3ωρα μετα απο πολυ σκεψη και ερευνα, αν η τουριστρια ομως φαλτσαρει, της παιρνω πισω τα λεφτα και φευγω και μετα την γαμαω και με ενα σωστο ρηβιου... παρεπιπτοντως η σκατο μιρα η σλοβακα που ηταν απαραδεκτη (βεβαια ειχε ενα σετ απο τα καλυτερα στηθη που'χω δει) της ειχα γραψει ρηβιου στο χελλαςεσκορτς το οποιο εξαφανιστηκε....

Επισκέπτης
Μια χαρα ειναι ο baby.Για bibi black εισαι εσυ!Δε πιστευω να μην εχεις πάρει?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Μια χαρα ειναι ο baby.Για bibi black εισαι εσυ!Δε πιστευω να μην εχεις πάρει?
δεν ειπα οτι τρεχει τιποτα με το παιδι, απλα ακολουθω διαφορετικες πρακτικες, ειμαι δυσκολος στις επιλογες μου, πχ για μενα η μαργκο και η κιμπερλυ δεν μου λενε τιποτα, η μια ειναι μεγαλη και η αλλη εντυπωσιακη μεν αλλα σιλικονατη και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι μετρια στο σερβις... προτιμω πιπινοανωμαλες... γιουλια απο ντρημντ εσκορτς θυμαται κανεις?...πυραυλος!! μπιμπι μπλακ πηρα στο πρωτο τουρ της 3ωρακι και τριπλο βιντεακι, τις τουριστριες δεν τις παιρνω ποτε δευτερη φορα εκτος απο την βικτοριε απο πρηττυγκιρλς γνωστη και ως λουσυ χορινκοβα στην πατριδα της μονο και μονο για να την βιντεοσκοπησω... βλεπεις στην πρωτη συναντηση - ντουο με τζεννα ρεντ - δεν φροντισα να εχω οπτικοακουστικη υποστηριξη... μετα εμαθα...

ipcress

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα σκεφτομαι να παρω paola bianca απο Δευτερα επειδη ομως ειναι μεγαλουτσικη αναρωτιεμαι για 2 πραγματα ισως καποιος μπορει να βοηθησει.. 1) σε τι κατασταση ειναι το δερμα της (κυταρητιδα??? ραγαδες κτλπ). 2) Πρεπει να περιμενω πολυ διαφορετικο προσωπο απο αυτο του site????  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
παιδια καλησπερα σκεφτομαι να παρω paola bianca απο Δευτερα επειδη ομως ειναι μεγαλουτσικη αναρωτιεμαι για 2 πραγματα ισως καποιος μπορει να βοηθησει.. 1) σε τι κατασταση ειναι το δερμα της (κυταρητιδα??? ραγαδες κτλπ). 2) Πρεπει να περιμενω πολυ διαφορετικο προσωπο απο αυτο του site????   :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Tην είχα πάρει πριν ένα χρόνο και ήταν μια χαρά το σώμα της. Βέβαια έχει λίγο πεσμένο στήθος.Ίσως κάποιος την έχει συναντήσει πιο πρόσφατα. Από πρόσωπο είναι όπως στις φώτο. Είναι MILF αλλά δεν νομίζω να είναι πάνω από τα 32-35 και κρατιέται πολύ καλά. Κατά τα άλλα, είναι αυτό που λέμε γυναικάρα και αξίζει να την έχεις δοκιμασμένη στην συλλογή σου.

Επισκέπτης
Καλα! Κι εσύ να ξέρεις όμως πως πάνω στο πουτσο σου φτύνει τα φλόκια που της πέταξες εσύ ΚΑΙ αυτοί που την πηδούσαν λίγες ώρες πριν! Οπότε παίζει να τρώς και κάποιους από τους "κολυμβητές" των προηγούμενων.

Έλα καλό απόγευμα!
Ετσι παιδια μεχρι την Τεταρτη που θα περασω για δυο ωριτσες απο την Donna να εχετε τρελλανει στο φλοκι οποτε να γνωρισω τις οικογενειες σας απο κοντα. :2funny: :2funny: :rockon:
Πολυ ευχαριστα αυτα που μας εγραψε ο φιλος jorgekavlares παλι καλα θα περασουμε. :rockon:

ipcress

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Tην είχα πάρει πριν ένα χρόνο και ήταν μια χαρά το σώμα της. Βέβαια έχει λίγο πεσμένο στήθος.Ίσως κάποιος την έχει συναντήσει πιο πρόσφατα. Από πρόσωπο είναι όπως στις φώτο. Είναι MILF αλλά δεν νομίζω να είναι πάνω από τα 32-35 και κρατιέται πολύ καλά. Κατά τα άλλα, είναι αυτό που λέμε γυναικάρα και αξίζει να την έχεις δοκιμασμένη στην συλλογή σου.
  thnx for the info

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
ipcress Καλημερα!!Δεs τι εχω γραψει για την Paola προσφατα στην θεσ/νικη.

clarke2266

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μιας και βρισκομαι αθηνα ειπα να δοκιμασω την εν λογω κοπελα.περισσοτερο επειδη εμεινα ικανοποιημενος απο το γραφειο.σε θεμα εμφανισης ειναι σιγορα πιο ωραια απο τις φωτογραφιες, αλλα το βασικοτερο ειναι οι υπηρεσιες που προσφερει ειδικα στο bj.στο sex αρκετα προθυμη και σου δινει την αισθηση οτι της αρεσει και δεν το κανει με το ζορι. :boobies:

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061
  κι εγώ την πήρα πριν από 3 βδομάδες περίπου> Σϊγουρα είναι ΜΙΛΦ, στα 33 + με μεγάλες αλλά χαλαρές βυζάρες, κάνει καλή πίπα και τελειώνεις στα κανόνια της. Τη δεύτερη φορά, την έβαλα από πάνω, ανεβοκατέβαιναν όλα μαζί με χάρη και στο πισωκολλητό είχε πολλή καύλα, φώναζε κι έσπρωχνε πίσω με βία... δεν πήρα κουλουράκι ο μαλ... ενώ μπορούσα! Καλή ΜΙΛΦ εμπειρία αλλά προτιμώ τα πιπινάκια!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Κανενα νεο για Natalia δεν εχουμε?
Γαμωτο...
Να κλεισω αυτη η να προτιμησω Donna?
Με τρελανε ο jorgekavlares με τηυν κριτικη του...
Αποτι καταλαβα πρεπει να εχουμε και τα ιδια γουστα

Επισκέπτης
Κανενα νεο για Natalia δεν εχουμε?
Γαμωτο...
Να κλεισω αυτη η να προτιμησω Donna?
Με τρελανε ο jorgekavlares με τηυν κριτικη του...
Αποτι καταλαβα πρεπει να εχουμε και τα ιδια γουστα
Αυριο το βραδακι θα ξερουμε για Natalia φιλε.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom