Επισκέπτης
ειπαμε πρωτο πρωινο ραντεβου παντα!! τουλαχιστον εχει πλυνει τα δοντια της...
και μην χανεις το χιουμορ σου, εδω ολοι ανωμαλοι ειμαστε...
Ετσι είναι φιλε,Εξάλλου οι βιταμίνες του σπέρματος δεν εβλαψάν ποτέ κανέναν
ειπαμε πρωτο πρωινο ραντεβου παντα!! τουλαχιστον εχει πλυνει τα δοντια της...
και μην χανεις το χιουμορ σου, εδω ολοι ανωμαλοι ειμαστε...
Μα για χιούμορ το είπα...!μην χανεις το χιουμορ σου, εδω ολοι ανωμαλοι ειμαστε...
αν η τουριστρια δεν δινει κωλο σπανια παιρνω, καθοτι οπισθοφιλος... γενικα δεν ακολουθω τακτικες τυπου μπειμπι...jorgekavlares,τωρα που το θυμηθηκα,δε πιστευω να πηρες τελικα τοτε sarah doll?
δεν ειπα οτι τρεχει τιποτα με το παιδι, απλα ακολουθω διαφορετικες πρακτικες, ειμαι δυσκολος στις επιλογες μου, πχ για μενα η μαργκο και η κιμπερλυ δεν μου λενε τιποτα, η μια ειναι μεγαλη και η αλλη εντυπωσιακη μεν αλλα σιλικονατη και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι μετρια στο σερβις... προτιμω πιπινοανωμαλες... γιουλια απο ντρημντ εσκορτς θυμαται κανεις?...πυραυλος!! μπιμπι μπλακ πηρα στο πρωτο τουρ της 3ωρακι και τριπλο βιντεακι, τις τουριστριες δεν τις παιρνω ποτε δευτερη φορα εκτος απο την βικτοριε απο πρηττυγκιρλς γνωστη και ως λουσυ χορινκοβα στην πατριδα της μονο και μονο για να την βιντεοσκοπησω... βλεπεις στην πρωτη συναντηση - ντουο με τζεννα ρεντ - δεν φροντισα να εχω οπτικοακουστικη υποστηριξη... μετα εμαθα...Μια χαρα ειναι ο baby.Για bibi black εισαι εσυ!Δε πιστευω να μην εχεις πάρει?
παιδια καλησπερα σκεφτομαι να παρω paola bianca απο Δευτερα επειδη ομως ειναι μεγαλουτσικη αναρωτιεμαι για 2 πραγματα ισως καποιος μπορει να βοηθησει.. 1) σε τι κατασταση ειναι το δερμα της (κυταρητιδα??? ραγαδες κτλπ). 2) Πρεπει να περιμενω πολυ διαφορετικο προσωπο απο αυτο του site????
.. προτιμω πιπινοανωμαλες... γιουλια απο ντρημντ εσκορτς θυμαται κανεις?...πυραυλος!!
Ποιο ειναι το προβλημα σου ακριβως?
οτί αυτός δεν μπορεί να διαθέσει αυτά τα λεφτά σε πουτάνες μεσα στο ίδιο χρονικό διάστημα, αρα του φταίει (και ζηλεύει) αυτόν που μπορεί να τα διαθέσει...
Ετσι παιδια μεχρι την Τεταρτη που θα περασω για δυο ωριτσες απο την Donna να εχετε τρελλανει στο φλοκι οποτε να γνωρισω τις οικογενειες σας απο κοντα.Καλα! Κι εσύ να ξέρεις όμως πως πάνω στο πουτσο σου φτύνει τα φλόκια που της πέταξες εσύ ΚΑΙ αυτοί που την πηδούσαν λίγες ώρες πριν! Οπότε παίζει να τρώς και κάποιους από τους "κολυμβητές" των προηγούμενων.
Έλα καλό απόγευμα!
thnx for the infoTην είχα πάρει πριν ένα χρόνο και ήταν μια χαρά το σώμα της. Βέβαια έχει λίγο πεσμένο στήθος.Ίσως κάποιος την έχει συναντήσει πιο πρόσφατα. Από πρόσωπο είναι όπως στις φώτο. Είναι MILF αλλά δεν νομίζω να είναι πάνω από τα 32-35 και κρατιέται πολύ καλά. Κατά τα άλλα, είναι αυτό που λέμε γυναικάρα και αξίζει να την έχεις δοκιμασμένη στην συλλογή σου.
κι εγώ την πήρα πριν από 3 βδομάδες περίπου> Σϊγουρα είναι ΜΙΛΦ, στα 33 + με μεγάλες αλλά χαλαρές βυζάρες, κάνει καλή πίπα και τελειώνεις στα κανόνια της. Τη δεύτερη φορά, την έβαλα από πάνω, ανεβοκατέβαιναν όλα μαζί με χάρη και στο πισωκολλητό είχε πολλή καύλα, φώναζε κι έσπρωχνε πίσω με βία... δεν πήρα κουλουράκι ο μαλ... ενώ μπορούσα! Καλή ΜΙΛΦ εμπειρία αλλά προτιμώ τα πιπινάκια!thnx for the info
Αυριο το βραδακι θα ξερουμε για Natalia φιλε.Κανενα νεο για Natalia δεν εχουμε?
Γαμωτο...
Να κλεισω αυτη η να προτιμησω Donna?
Με τρελανε ο jorgekavlares με τηυν κριτικη του...
Αποτι καταλαβα πρεπει να εχουμε και τα ιδια γουστα
Αυριο το βραδακι θα ξερουμε για Natalia φιλε.