Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 127 άτομα (16 μέλη και 111 επισκέπτες)

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
μολις ηρθα απο 1 ωρα με sarah twain πο Hotel girls.εβαλα κριτικη,θα αναρτηθει.εν συντομια μακριαααααααααααααα

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Τωρα καταλαβα γιατι δεν γουσταρεις τον zuzuna , γιατι δεν σε αφηνει να μπηξεις την μικρη γλυκια Ουκρανα.
Δεν εχεις και αδικο και εγω το ιδιο θα εκανα , ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

THANKS a LOT ωφείλω να πώ ότι συμφωνούμε σε αρκετά, στο τρόπο του πηδήματος διαφωνούμε.  :think: ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

(Εχω μπήξει ΟΥΚΡΑΝΕΣ ουκ ολίγες οπότε +-1 no problem)

Επισκέπτης
μολις ηρθα απο 1 ωρα με sarah twain πο Hotel girls.εβαλα κριτικη,θα αναρτηθει.εν συντομια μακριαααααααααααααα
Για αυτο το λογο γαμηθηκε να στελνει sms ο σκυλος ο αντζεντης της.
Να εισαι καλα Paykiller και ειναι και ακριβη η σκυλα. :rockon:

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Φόλα η Sarah Twain?? Αυτό το παραμάγαζο του Ζuzana (Hotelgirls) πάει από το κακό στο χειρότερο.

Ευχαριστώ για τις ευχές σας για Donna  ;)
Μου έκανε κλικ από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το tour της και είμαι σίγουρος πως θα περάσω καλά.
Αλήθεια o Τipos που έχει χαθεί ? (Σίγουρα θα την έχει κλείσει). Λολίτα πετίτ δεν του ξεφεύγει.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Λοιπόν η Tiffany είναι πολύ καλή:
1) Ομορφη σαν ψεύτικη κούκλα
2) Αρκετά έξυπνη για να καταλάβει χιούμορ και να κάνεις μία συζήτηση 20'
3) Ομορφα άκρα και εξαιρετική δουλειά στο στήθος (και δε μου αρέσει καθόλου η σιλικόνη)
αρκεί:
1) να μην κομπλάρεις με το 1,80+ ύψος
2) να προσθέσεις 6-7 χρόνια στις φωτό και στην ηλικία που αναφέρεται στο site
3) να μη σε πειράζει που είναι λίγο "ανοιχτή"
4) ν' αποδεχτείς ότι με τον όρο acrobatic sex εννοεί τις συνήθεις για τους περισσότερους μας αλλαγές στάσεις σε διαφόρους χώρους του δωματίου.

Overall αρκετά καλή εμπειρία.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Aυτό το σκυλί τί σας λέει??  17-22 Εδώ.

Μου λέει, ότι η Nikol@Brasov μας θυμήθηκε πάλι, αλλά η ερώτηση είναι για πόσο...

Μακάρι να αρχίσει να στέλνει τα παλιά καλά! (Και κάτι τιμούλες, λουκούμι!)

(Η συγκεκριμένη δεν λέει πολλά, αλλά το chic παλαιότερα έγραφε κάτι απίστευτα τρίποντα....from downtown!!!!)

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Μου λέει, ότι η Nikol@Brasov μας θυμήθηκε πάλι, αλλά η ερώτηση είναι για πόσο...

Μακάρι να αρχίσει να στέλνει τα παλιά καλά! (Και κάτι τιμούλες, λουκούμι!)

(Η συγκεκριμένη δεν λέει πολλά, αλλά το chic παλαιότερα έγραφε κάτι απίστευτα τρίποντα....from downtown!!!!)

BΛΑΧΟΡΟΥΜΑΝΑ δεν είναι?

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Yorgo πως την λέγανε εκεί την θεά την 180cm που μας έστελνε το chic πολύ παλιά ?
Τα πρώτα ιστορικά CT.... Εσύ θα την θυμάσαι... Μετά το έκοψε και δούλευε μόνο Παρίσι πάντα με το Chic.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 3b.jpg
    3b.jpg
    50,9 KB · Εμφανίσεις: 63

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
BΛΑΧΟΡΟΥΜΑΝΑ δεν είναι?
Ναι. Αλλά πρέπει να υπενθυμίσω, ότι το chic, ήταν το δεύτερο πρακτορείο που έστειλε tour στην Ελλάδα (ας είναι καλά ο NJMP, όπου και να είναι) back in 2003! Έχει στείλει μάλιστα, τρία από τα πιο καλά κομμάτια που κατά τη γνώμη μου έχουν πατήσει πόδι στην πόλη μας. Την Emmanouela (Στο προσωπικό μου TOP3), την Amber (όπως οι ασφάλειες στον πίνακα...16Α και έτσι) και την Claire, οι οποίες και οι 2 αργότερα μας επισκέφτηκαν και από το TOH.

Solit, κράτα σημειώσεις.... :rockon:

Για τις τρεις που προαναφέρω, παραθέτω και φωτός...

Εmmanuelle

Amber (ή Ανδρεά από το TOH)

Claire

Και κάτι ακόμη, ΟΚ, συμφωνώ, οι ρουμάνες είναι βλάχες, αλλά ρε παιδιά έλεος με τον "κοινωνικό ρατσισμό", δλδ οι πολωνέζες, ρωσσίδες, ουκρανές, κλπ, τι είναι? ΑΠό την αυλή του Buckingham Palace?  :boobies: Έχω ξανααναφερθεί, σε συγκερκιμένες περιοχές της Ρουμανίας, όπου πραγματικά οι γκόμενες....είναι μίλια μπροστά από πολλές δήθεν κυριλάτες που ανεχόμαστε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Yorgo πως την λέγανε εκεί την θεά την 180cm που μας έστελνε το chic πολύ παλιά ?
Τα πρώτα ιστορικά CT.... Εσύ θα την θυμάσαι... Μετά το έκοψε και δούλευε μόνο Παρίσι πάντα με το Chic.

Σαν καλή φοιτήτρια...έκανε και κάποια δήθεν Erasmus (δλδ PM, σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης xexe).

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Την Claudia οχι φιλε εγω δεν την ξερω αλλα υπαρχουν αλλοι που εχουν γραψει διαφορα.
Τι να πω νοστιμη φαινετε αλλα οχι για τα δικα μου γουστα.

Τι σε χαλαει η δεν σε φτιαχνει δηλαδη?

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ε, δεν το πιστευω! H CLAUDIA? Προκειται για ΚΟΡΥΦΑΙΟ πιπινάκι που είχε κάνει κόσμο να παραμιλάει πριν ενα - εναμιση περίπου χρόνο που ειχε ερθει σε CT! Δυστυχώς είχε ρίξει μαυρη πέτρα στην Ελλάδα (private ερχόταν μια χαρα)... κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η επίσημη δικαιολογία του πρακτορείου ήταν οτι είχε φαει καποιες ψιλες από πελάτη.

...πως αλλάζουν οι καιροί!

YΓ. Κάνοντας κλικ www.bigboobs.hu/index.php?page=gallery&gal=claudia_great_boobs]ΕΔΩ[/url] καποιες εξτρα φωτο της. Καπου ειχα και μερικα links boy-to-girl και girl-to-girl video που εχει κανει, αλλα δεν τα βρίσκω τωρα. Να ένα ΕΔΩ (μαζί με το άλλο θεόμουνο Sophie Moon). Προβλέπω πως οι γλώσσες μας θα πάρουν φωτιά, θα κάψουμε φλάτζες!  :grin:

...βεβαια για δυνατα πορτοφόλια, αφού κοπανάει στο κεφαλι στις τιμές!

17.jpg

Ρε συναγωνιστη PATH τι video ηταν αυτο?
Ειπαμε να χαλαρωσουμε λιγο, οχι να την παιξουμε

Anyway, διαβασα οτι εκανε παιδι κ το  σωμα της εχει αλλαξει λιγο, εχει κ μια τομη απο την εγχειρηση στην κοιλια κ αυτο με χαλασε λιγο.
γιατ απο φωτο φαινεται SUPER-DUPER-OUAOU ΜΟΥΝΑΡΑ

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Εγώ είχα πάρει την Claudia την τελευταία φορά που ήρθε και έχω γράψει και review. Για μένα ήταν απογοήτευση παρά τα ωραία videakia που είχα δει στο footsiebabes....

Γιατι απογοητηευση???
Ειναι Ουγγαρεζα ομως και για εμενα αυτο αποτελει εγγυηση (σε σχεση με Ρουμανες)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom