Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 119 άτομα (13 μέλη και 106 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Χιλια συγγνωμη! Το περνω πισω ΒΑΒΥ :headbang:.  Τωρα βλεπω οτι τη προηγουμενη μερα πληρωσες 250 τη μια ωρα.  Που σημαινει οτι το ερωτημα παραμενει μπας και μπει καποια ταξη.
Βαλε και ενα 100αρικο για sushi τσουπ γιανανε 350. :2funny:
Τωρα που το λες μπορει να ειμαι και ο καλυτερος πελατης των κιτρινων με τα ψαρια , λες να μου την πεσουν οτι τρωω και εκει τσαμπα  :think: , που ξερεις καμμια φορα ολα γινονται. :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

xaf

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα που το λες μπορει να ειμαι και ο καλυτερος πελατης των κιτρινων με τα ψαρια , λες να μου την πεσουν οτι τρωω και εκει τσαμπα  :think: , που ξερεις καμμια φορα ολα γινονται. :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

βάλε review και ποτέ δεν ξέρεις!!

Επισκέπτης
Να και για τον PATH  για να μην παραπονιετε και επειδη εχω καταλαβει οτι του αρεσει η πισω πορτα. :2funny:

[youtube=425,350]fq0ysFqZU6c&feature=related[/youtube]

Επισκέπτης
Crysal καλο κοντοπουτανο μονο που δεν πιανει μια μπροστα στην Tiffany.

Επισκέπτης
Και αυτη για παρτη μου με PM γιατι δεν κανει TOUR. :rockon:

[youtube=425,350]6zKi4wLTrMQ&feature=related[/youtube]

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Βαλε και ενα 100αρικο για sushi τσουπ γιανανε 350. :2funny:

Ολα συμβαλουν μεγαλε.  Τελικα για το αλλαλουμ των τιμων (ιδιο CT, ιδια μερα κλπ.) εχεις καμια εξηγηση?

Επισκέπτης
Ειναι απλουστατο τα δυο review που γραφτηκαν στις 6 και 7 Φεβρ γραφουν τις σωστες τιμες.
Αυτο που γραφτηκε σημερα και αναφερεται για τις 6 Φεβρ . δεν θυμοταν τι πληρωσε και μπηκε στο site και πηρε τις τορινες τιμες αλλα οχι απο την Irena αλλα απο την Julia.
Γιατι δεν ρωτας τον ιδιο τον than που εγραψε το review.

Επισκέπτης
Εντωμεταξυ ειχα πληροφορηση για sheila απο z οτι θα ερθει αρχες Απριλιου,αλλα βλεπω να μενουμε με το πουλι στοχερι :bigdick: :bigdick:.Την κλεινουνε αυτη συνεχεια για ολη μερα.εχει παει σε αλλο επιπεδο το κοριτσι.δε τη βλεπω να μας ξαναρχεται :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Ρε συναδελφοι τι σας νοιαζει ποσα χαλαει ο ενας η ο αλλος για να γαμισει?Μπορει ο BABY να ειναι ο Κοκκαλης και επιεδη εχει στριμωξιδια τωρα τελευταια να μην μπορει να χαλασει πανω απο 10000 γιουργια την βδομαδα.Οπως εγω μπορω μονο 3-4 ct τον χρονο.Τσολια στην τσεπη του και ποσο παραπανω στον πουτσο του δεν ανεχεται κανενας.Προχωρα BABY και ξεσκισε τες ολες αγορι μου μην ακους κανεναν και μην επηρεαζεσαι γιατι αν παθεις τιποτα ψυχολογικα προβληματα και δεν σου σηκωνεται ποιος θα μας γραφει τοσο ωραια reviews ??? :dancing: :dancing: :dancing:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Ας γυρισουμε στα τα εμας.......ειχα κλεισει Κονυ αλλα δεν μου καθεται καλα......Η Παμελα μαλλον ολα τα λεφτα......ξερουμε τιποτα?  καποιος την θυμαται απο παλια διαβασα

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Ρισκο παντα.....για αυτο τα παιρνουμε αλλωστε....ειναι σαν να ριχνεις παραγαδι..........να εχουμε κατι να λεμε ομως πρωι κυριακης

Επισκέπτης
εγω παντως δυσκολα θα ξαναρισκάρω σε κατι αγνωστο και αναξιοπιστο.Θα πηγαινω στα σιγουρα γιατι μας εχουν ξεζουμίσει τα παλιοκοριτσα!Βλέπεις ειναι γλυκό το μουνί!

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Κατι το οποιο δεν εχει σημειωθει νομιζω ειναι το θεμα της χημειας.......κοπελιτσες ειαι...μπορει με τον ταδε να μην δενει και εμτα να πας εσυ και να της την δωσεις......χωρις ομως μεγαλεσ διαφορες παραδεχομαι

Επισκέπτης
Η pamela παντως ειναι πολυ  τουμπανο!Διαβασα πιο πριν παντως οτι της αρεσει πολυ το φαγητο...

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
να της δωσουμε τοτε κατι να βαλει στο στομα της η κοπελα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!