Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (4 μέλη και 72 επισκέπτες)

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Εγω ενα θα πω. Οτι οπου σκας πολλα λεφτα και εισαι τακτικος παντοτε σε προσεχουν.

Ειτε ειναι μαγαζι που αγοραζεις ρουχα, παπουτσια, bar, club, restaurant, studio, ct, cg.

Για τα review του ΒΑΒΥ, να θυμισω το μαυρο που εριξε στην Tara οταν του ειπε 300 ευρω extra.
Απο εκει και περα ο καθενας στον τομεα του.

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Καλά αυτή η Donna Bell απαντάσε σε κανένα? Ούτε email ούτε SMS δεν μου απαντάει.

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
τωρα γαμιεται... αργοτερα ισως...

Αυτό νομίζω κι εγώ, αλλά όσο independent κι αν δηλώνει, συνήθως έχουν "γραμματειακή υποστήριξη"
Θα περιμένω γιατί έτσι κι αλλιώς είμαι εκτός Ελλάδας και μόλις φτάσω έχω Julia πρώτα!

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Για την Κονυ έχουμε τίποτα??????
Φαίνεται πολύ φρέσκο μωρό

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Εγω φιλε ειμαι ο ΚΑΒΛΑΣ.

KAΠΩΣ έτσι και ο ΜΠΟΚΑΣΑ μίλαγε, με άλλα λόγια βασιλικότερος του βασιλέως. ΚΑΙ εις ανώτερα.... Review για ISABELLA ΔΕΝ ανεβάζω
γαιτί ειμαι fake τύπος.... ΠΑΝΤΩΣ απίθανη πόρτα(μπρος & πίσω) και ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΙΑ (πιπινοκατάσταση). Προτείνεται εναλλακτικά μιας μασαζερί ΚΑΙ
ΜΟΝΟΝ :) :) :)

Επισκέπτης
Επειδη διαβασα πρωινιατικα και ειδα οτι εγινε μαχη χτες το βραδυ με παπαδες , λαμογια ,μαλακες ,απλους αναγνωστες ,κλπ κλπ....
...Την καλημερα μου και καλο Σαββατοκυριακο σε ολους. ;)

Kαι πως τα λέει ε; Mας λέει μαλάκες (αφού ούτε απλοί αναγνώστες είμαστε, ούτε "παπάδες" ούτε λαμόγια)  :2funny: :2funny: Eίναι δημοσιοσχετίστας ο άνθρωπος! Eγω πιστεύω είναι πωλητής σε καμμιά έκθεση αυτοκινήτων

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εντάξει μάγκες, και εγώ διαφωνώ με τις κριτικές του Baby, αλλά ασχοληθείτε και με τίποτα άλλο.

Στο κάτω-κάτω, είμαι βέβαιος ότι έτσι και πάω για καμάκι ή για καμία παρτούζα με τον Baby, δεν πρόκειται να τσακωθούμε για το ποια θα γαμήσει ποιος.

Sorry κιόλας....

Επισκέπτης
από Δεκέμβριο και με βάση τις τιμές που αναφέρει στις κριτικές του ο BABY έχει ξοδέψει 14800 ευρώ σε CT. (υπολογίστε κάνα χιλιάρικο πάνω κάτω καθώς κάτι κριτικές αναφέρονται και σε λίγο πιο παλιά).
Yorgo δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν αλλά OK μην δουλεύουμε τον κόσμο...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ε καλά τώρα, εγώ εάν ήμουν ο Baby θα κοπανιόμουνα στο πάτωμα από τα γέλια έτσι και έβλεπα ότι μετράτε πόσα λεφτά έχω χαλάσει. Και σοβαρά τώρα...σιγά το ποσό. FYI, ειδικά αυτή την περίοδο αιμορραγώ πολύ περισσότερο στο συγκεκριμένο (ευρύτερο) άθλημα. Και είμαι βέβαιος, ότι δεν είμαι ο μόνος. Αν αρχίσουν μερικοί να γράφουν τι χαλάνε (μου περνάνε από το μυαλό συγκεκριμένα ονόματα, αλλά δεν θα σας "δώσω¨ παλιοκουφάλες)...θα αναπτυχθεί συζήτηση, η οποία θα καταλήξει με βεβαιότητα σε μπουνιές.

Anyway, δημοκρατία έχουμε, κάντε ότι θέλετε, απλά πλέον του προσφέρετε τον καλύτερο γέλωτα της ζωής του.

to Baby: Ζήτα να σου κάνουν και το Ε1, είναι και επίκαιρο αυτές τις ημέρες.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom