Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 89 άτομα (1 μέλη και 88 επισκέπτες)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Aλφίστα δεν κατάλαβα τι εννοείς... Eίδα φωτογραφίες της Tίφανυ και είναι εμφανές ότι έχει ζωγραφιστά φρύδια με μολύβι. Aυτό συνηθίζεται σε κοπέλλες που έχουν υποβληθεί σε χημειοθεραπείες για καρκίνους.Xάνουν μαλλιά και φρύδια κλπ.Tα μαλλιά ξαναβγαίνουν τα φρύδια όχι.Aυτό ανέφερα στο post.O BABY κάνει χιούμορ χωρίς λόγο στο συγκεκριμένο θέμα.

Eντάξει για τον συγκεκριμένο όλα είναι "τέλεια"...και η ζωή είναι ωραία...άλλα χιούμορ σε τέτοιο θέμα...
Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω. Ούτε γιατρός είμαι, ούτε έχω ΚΑΜΙΑ σχέση με καρκίνο και μακρυά από ΟΛΟΥΣ μας.

...ΑΛΛΑ...

αποκλείεται να είναι η μόδα των κοριτσιών του ανατολικού μπλοκ (το εχω δει να παιζει πολύ σε Πραγα και Μπρατισλάβα το ζωγραφιστό φρύδι), κατι αναλογο με το ζωγραφιστό περίγραμα με σκούρο μολύβι των χειλιών του στόματος πριν μερικά χρόνια?

Επισκέπτης
Πολυ καλα τεμάχια μας ηρθαν την προηγούμενη εβδομάδα,δε πρέπει να παραπονίομαστε,αλλά μια ερώτηση?Sheila,πότε θα ερθείς??????????????????????????

Επισκέπτης
Επειδη διαβασα πρωινιατικα και ειδα οτι εγινε μαχη χτες το βραδυ με παπαδες , λαμογια ,μαλακες ,απλους αναγνωστες ,κλπ κλπ.
Ας τελειωσει εδω το θεμα οποιος πιστευει τι γραφουμε με γεια του και χαρα του και ας περνει ενα μπουσουλα πανω κατω στο τι θα συναντησει ,οποιος δεν πιστευει παλι με γεια του και χαρα του εμενα δεν με χαλαει και στο φιναλε στα αρχιδια μου.
Δεν εχω καμμια μα καμμια ορεξη να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν , ξερω να περναω καλα και μονος και με τους φιλους μου και απο εδω μεσα και απο εξω απο εδω.
Τωρα το ποσο ξοδευη ο καθενας ειναι στην τσεπη του που μονο αυτος κανει κουμαντο εαν ειναι οικονομικα ανεξαρτητος.
Αλλοι γουσταρουν να αγοραζουν ακριβα αυτοκινητα και να κυκλοφορουν με αυτα ,εμενα μου αρεσει να αγοραζω ακριβα μουνια να τα κυκλοφορω και να τα ξεκωλιαζω.
Ετσι λοιπον δεν προκειτε να ξαναασχολειθω με κανεναν που αναζηταει καυγαδες και τετοια , θα γραφω την γνωμη μου γιατι οι 3 4 5 6 μαλακες δεν αξιζει να κλεισουν την πορτα στα υπολοιπα 42500 μελη να εχουν ενα μπουσουλα για αυτη την ιστορια.
Την καλημερα μου και καλο Σαββατοκυριακο σε ολους. ;)

Επισκέπτης
Αντε και καλο Weekend με 4 τετοιες Γκομεναρες.
Μια για τον Yura.
Μια για τον Since .
Και δυο για τον Πατερ.

[youtube=425,350]0jZhaQnhH3A&feature=related[/youtube]

Επισκέπτης
Παρε lalaku και εσυ κατι . :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]KeRNoLcHvHU&feature=related[/youtube]

Επισκέπτης
Τι λες τωρα??????Έχει ερθει ποτέ Αθήνα?Ξέρουμε ποτε θα έρθει?Πόσα παίρνει και αν εχουμε καμοια κριτική γι αυτή?Προσεχε τι θα μου πεις αλλιως δεν θα την παρω ξερεις!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
Baby μας έφτιαξες πρωί πρωί...Καλό ΣΚ

max1981

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Το τελευταιο βιντεακι ρε BABY ειναι ολα τα λεφτα :rockon:

Τι παιδαρος ειναι αυτος :new_shocked:

lalakis74

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το τελευταιο βιντεακι ρε BABY ειναι ολα τα λεφτα :rockon:

Τι παιδαρος ειναι αυτος :new_shocked:

Σιγά ρε παιδιά, ενα πλαστικο βυζί και ένα καλό κώλο έχει....

Από φάτσα όμως δεν βλέπεται....
Τέτοιες πατσούρες προωθείτε όλοι εδώ μέσα???

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ΟΥΥΥΦ!!

Διάβασα μαζεμένα 5 σελίδες ποστ που τα πιο πολλά είναι αντιπαραθέσεις. Ας πω και γω τη μαλακία μου λοιπόν:
Ο καθένας είναι απόλυτα ελεύθερος να γράφει ότι θέλει, όσο τηρεί τους κανόνες του site. Αυτό συμπεριλαμβάνει και διαφορετικές απόψεις αλλά και τσακωμούς καμμια φορά ... δεν πειράζει! :) Ας ανάβουν και τα αίματα που και που!
Χρειάζεται όμως λίγο αυτοσυγκράτηση όταν αυτό αρχίζει να μακραίνει και τελικά να γίνεται σε βάρος του thread. Ας προσπαθήσουμε να μείνουμε στο θέμα μας όσο γίνεται.

ΥΓ1. Για τις κριτικές τα έχουμε ξαναπεί. Το ότι εγώ μπορεί να πέρασα καλά δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση ότι θα περάσεις και εσύ το ίδιο. Ο ΒΑΒΥ πχ μπορεί να έχει το τρόπο του ... και το ξέρω μια και έχω πάρει αρκετές που έχει δει και όλες μου λένε "BABY is a cool guy". Ο πιο ασφαλής τρόπος για να αξιολογήσει κάποιος μια κριτική είναι μάλλον να δοκιμάσει τη πουτάνα, αν τελικά συμφωνήσει με τη κριτική τότε θα ξέρει ότι οι επόμενες κριτικές που θα διαβάσει από το ίδιο μέλος θα του ταιριάζουν.

ΥΓ. Yura: Σβήστηκε όντως ένα ποστ σου - όμως για ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικούς λόγους από αυτούς που νομιζεις.

Επισκέπτης
μονο μια επισημανση να κανω συμφωνω σε οτι λες μονο που ενα πρακτορειο (λογικα μιλαω χωρις να ξερω)αλλιως θα φερθει σε μενα που παω πρωτη φορα κ αλλιως σε καποιον που εχει παει με ολες κ αρκετες φορες κιολας απλα ισως θα ηταν καλο εφοσον υπαρχουν τετοιες αντιπαραθεσεις περι reviews να αναφερεται κ αυτο...κ παλι συγνωμη για την παρεμβαση

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Σιγά ρε παιδιά, ενα πλαστικο βυζί και ένα καλό κώλο έχει....

Από φάτσα όμως δεν βλέπεται....
Τέτοιες πατσούρες προωθείτε όλοι εδώ μέσα???

Και τί αλλο θες? Η φάτσα δε παίζει και πολύ ρόλο. Αν δε σου αρέσει αλλωστε
φόρα της τη μαξιλαροθήκη  :) :)

Επισκέπτης
Και χαρτινη σακκουλα παιζει απο τον μαναβη.

Επισκέπτης
crystal και tiffany μας ξαναρχονται απο 17/3 εως 20/3.Βουρ στον πατσα

Επισκέπτης
Ποιος ειπε οτι τα κοριτσια φυγαν εγω μολις εκλεισα την Crystal λογο του οτι η κριτηκη του aplos2 με καλυψε απολυτα και διοτι νομιζω πως εχουμε τα ιδια γουστα.
Οσο για εσενα mounila θα σου αρεσε να πηγαινα στο στριπτιζαδικο που συχναζεις και σε ξερουν και εμενα που πρωτη φορα θα παω γιατι οπως ξερεις δεν παω να μου κανουν τεμεναδες ιδιους με σενα.
Ρε μαγκες σε ολες τις δουλιες ετσι ειναι τους καλους πελατες τους προσεχουν παραπανο απο τους πελατες της σειρας.

Επισκέπτης
Επειδη διαβασα πρωινιατικα και ειδα οτι εγινε μαχη χτες το βραδυ με παπαδες , λαμογια ,μαλακες ,απλους αναγνωστες ,κλπ κλπ.
Ας τελειωσει εδω το θεμα οποιος πιστευει τι γραφουμε με γεια του και χαρα του και ας περνει ενα μπουσουλα πανω κατω στο τι θα συναντησει ,οποιος δεν πιστευει παλι με γεια του και χαρα του εμενα δεν με χαλαει και στο φιναλε στα αρχιδια μου.
Δεν εχω καμμια μα καμμια ορεξη να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν , ξερω να περναω καλα και μονος και με τους φιλους μου και απο εδω μεσα και απο εξω απο εδω.
Τωρα το ποσο ξοδευη ο καθενας ειναι στην τσεπη του που μονο αυτος κανει κουμαντο εαν ειναι οικονομικα ανεξαρτητος.
Αλλοι γουσταρουν να αγοραζουν ακριβα αυτοκινητα και να κυκλοφορουν με αυτα ,εμενα μου αρεσει να αγοραζω ακριβα μουνια να τα κυκλοφορω και να τα ξεκωλιαζω.
Ετσι λοιπον δεν προκειτε να ξαναασχολειθω με κανεναν που αναζηταει καυγαδες και τετοια , θα γραφω την γνωμη μου γιατι οι 3 4 5 6 μαλακες δεν αξιζει να κλεισουν την πορτα στα υπολοιπα 42500 μελη να εχουν ενα μπουσουλα για αυτη την ιστορια.
Την καλημερα μου και καλο Σαββατοκυριακο σε ολους. ;)

Oύτε ο Nτάβλας να ήσουν δεν θα έκανες τόσο PR...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom