Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (2 μέλη και 79 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ιδίως απο κάτι παπάδες που ενω δεν έχουν δει citytour ούτε με το κυάλι, αλήθεια πότε έβαλε
κανένα review εκράζουν και γνώμη.

υπαρχει μια φραση που μπορει να την εχει πει και αλλος δεν ξερω  αλλα εγω την λεω πολυ συχνα΄΄οποιος γαμαει γαμαει δεν μιλαει΄΄΄΄μαλλον ο κυριος που αναφερεσαι ειναι ενας απ αυτους.... :grin: :grin:

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Πάντα όποτε γράφω κάτι για τις "κριτικές" των CT, μου την πέφτουν οι ίδιοι άνθρωποι...
Συγνώμη παιδιά OΛA KAΛA!

Άντε να στην πέσω και εγώ που δεν στην έχω ξαναπέσει. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω προσωπικά, αυτό με τα φρύδια και την χημειοθεραπεία ως συμπέρασμα , ήταν η μεγαλύτερη ανοησία που έχω διαβάσει στο φόρουμ και ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ! Ιδέα αναφοράς-συσχέτισης νομίζω λέγεται στην Ιατρική, μια και πρώτος χρησιμοποίησες Ιατρικούς όρους...Ξεφύγαμε...
Έχω πάθει πλάκα με την καινούρια άφιξη Donna Belle.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
υπαρχει μια φραση που μπορει να την εχει πει και αλλος δεν ξερω  αλλα εγω την λεω πολυ συχνα΄΄οποιος γαμαει γαμαει δεν μιλαει΄΄΄΄μαλλον ο κυριος που αναφερεσαι ειναι ενας απ αυτους.... :grin: :grin:

Καλός τον και ας άργησες ΑΥΤΟ πές το σε κάποιους άλλους ΕΔΩ μέσα και αν θυμάμε καλά στην προηγούμενη φορά ΑΛΛΑ έλεγες επειδή παραπονέθηκα για
τις κριτικές και έλεγες ΟΣΟΙ... δικαιούνται να μιλάνε... για ξαναδες τα post σου... (ξέρεις κλικ στα ποστ μοθ κλπ)
Η μήπως είσαι με διπλά IP οπότε συμπληρώνεις γνώμες? ΕΤΣΙ ρωτάω απο περιέργεια? ΚΑΝΕΝΑ δικό σου review επίσης δεν έχω δει by the way
Thanks

Επισκέπτης
Άντε να στην πέσω και εγώ που δεν στην έχω ξαναπέσει. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω προσωπικά, αυτό με τα φρύδια και την χημειοθεραπεία ως συμπέρασμα , ήταν η μεγαλύτερη ανοησία που έχω διαβάσει στο φόρουμ και ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ! Ιδέα αναφοράς-συσχέτισης νομίζω λέγεται στην Ιατρική, μια και πρώτος χρησιμοποίησες Ιατρικούς όρους...Ξεφύγαμε...
Έχω πάθει πλάκα με την καινούρια άφιξη Donna Belle.

Eίχα προσωπικά εμπλακεί σε τέτοιο πράγμα και μίλησα υποκειμενικά αλλά μερικοί επιτέθηκαν και έκαναν χιούμορ με τις αρρώστιες...Tώρα όμως άλλο είναι το θέμα μας...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....ΚΑΝΕΝΑ δικό σου review επίσης δεν έχω δει by the way
Thanks
γαμα τα φιλε.. εχουμε προβλημα στο σερβερ....

πηγε ο αλεξ να αγορασει καινουριους σκληρους με τις κωλο κριτικες σου..

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
γαμα τα φιλε.. εχουμε προβλημα στο σερβερ....

πηγε ο αλεξ να αγορασει καινουριους σκληρους με τις κωλο κριτικες σου..

ΑΝΤΕ και σ΄ανώτερα! ΜΗΠΩΣ θέλετε και καμμιά οικονομική βοήθεια? Να βγάλω ένα δίσκο γυροβολιά....
(Ο δεξιός διάκονος κοι ΟΥΧΙ ο Yuramaniakos)

Πάντως σώσατε και μερικά bytes έκανες del τις ιστορίες τις MARGO και την απάντηση μου... και αν και τις είπα αμα θέλει promotion υπάρχουν και banners στο site...
Aλλά δεν το πιάσατε το υπονοούμενο  :think:

Επισκέπτης
Καλός τον και ας άργησες ΑΥΤΟ πές το σε κάποιους άλλους ΕΔΩ μέσα και αν θυμάμε καλά στην προηγούμενη φορά ΑΛΛΑ έλεγες επειδή παραπονέθηκα για
τις κριτικές και έλεγες ΟΣΟΙ... δικαιούνται να μιλάνε... για ξαναδες τα post σου... (ξέρεις κλικ στα ποστ μοθ κλπ)
Η μήπως είσαι με διπλά IP οπότε συμπληρώνεις γνώμες? ΕΤΣΙ ρωτάω απο περιέργεια? ΚΑΝΕΝΑ δικό σου review επίσης δεν έχω δει by the way
Thanks

πρωτα απο ολα εγω δεν το ξερω το αθλημα που ασχολεισαι ειμαι φτωχος κ δεν εχω χρηματα να τα δινω εκει...μακαρι να μπορουσα αλλα τυχεροι δεν ειμαστε ολοι σε αυτη την ζωη καταδευτερον ναι ειμαι με διπλο ip το βρηκες κ ειμαι ο κυριος με το ονομα giorgospapa  συγχαρητηρια...τωρα ποστ που λες δεν θυμαμαι δεν εχω ξαναγραψει σε αυτο το θρεντ...το οτι ειπα οτι μπορει να γαμαει κ να μην μιλαει δεν το ειπα για κακο απο το να γραψει κατι που ΙΣΩΣ λεω ΙΣΩΣ μπορει να Κ να μην βοηθησει καποιον το θεωρω καλυτερο απο το να γραψει κ να παρει κ αλλους στον λαιμο του χωρις να τον ξερω τον ανθρωπο οτι γραφει βλεπω οτι ειναι περιεκτικος κ ουσιαστικος χωρις να μακροσκελιζει κ να μεγαλοποιει καταστασει...

Υ.Σ---->εγω δεν εκανα προσωπικη νυξη κ εσυ προφανως κ ξερεις κ εχεις αποψη σωστη αλλα μην ειμαστε κ τοσσσσσσσσοοοοοοοοο πια καχυποπτοι

Επισκέπτης
Eδώ δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Mπαίνουμε,γράφουμε τις γνώμες μας και τις κριτικές μας και η ζωή συνεχίζεται. Mπουρδέλα,Στούντιο τα κορίτσια είναι πολλά και ασταθή αλλά σε γενικές γραμμές οι κριτικές συμπίπτουν. Στα CT τα λεφτά είναι πολλά και τα πρακτορεία τάζουν λαγούς με πετραχείλια. Eίναι κατά συνέπεια κατά τη γνώμη μου αδιανόητο να έχει μία κοπέλλα με 300 και 400 ευρώ, σέρβις με μεταπτώσεις, ή να πρέπει εσύ να "ξεκλειδώσεις" την συμπεριφορά της, αλλοιώς μούφα. Aυτό ακριβώς το σημείο είναι που με εξοργίζει με μερικούς που στην χειρότερη λόγω χαζομάρας τα βλέπουν όλα ΠANTOY ρόδινα. Aυτόν τον προβληματισμό μου τον εκφράζω με χιούμορ μερικές φορές και θέλω σαν ενεργό μέλος αυτού του site να τους ζητήσω να είναι αυστηροί στις κριτικές τους και κατά το δυνατό αντικειμενικοί.Mεταξύ μας πιστέυετε ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει ξοδέψει από 28 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα βάσει των κριτικών του 3250 ευρώ για city tours? Kαι να μην έχει (πλην μίας) ούτε μία κακή κριτική; Συγνώμη αλλά EΓΩ προβληματίζομαι.

Επισκέπτης
Δε χαλαρωνουμε ρε παιδες?Παρασκεύη είναι....Όλοι είχαμε δύσκολη εβδομάδα απ οτι κατάλαβα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ΑΝΤΕ και σ΄ανώτερα! ΜΗΠΩΣ θέλετε και καμμιά οικονομική βοήθεια? Να βγάλω ένα δίσκο γυροβολιά....
(Ο δεξιός διάκονος κοι ΟΥΧΙ ο Yuramaniakos)

Πάντως σώσατε και μερικά bytes έκανες del τις ιστορίες τις MARGO και την απάντηση μου... και αν και τις είπα αμα θέλει promotion υπάρχουν και banners στο site...
Aλλά δεν το πιάσατε το υπονοούμενο  :think:
[youtube=425,350]DM-09-cHyIo[/youtube]

μαζι μας ασχολεισαι....

over & out.. :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Ψηνομαι για Sarah Twain, αλλα ειμαι επιφυλακτικος μηπως γκρεμιστει ο μυθος. Παμε κοινος για μαλλι και βγουμε κουρεμενοι.

μούναρος και αμάσητη γκόμενα στις ταινιες (double anal, etc).
Άλογο (1,78) και φοβερό κορμί για τα γούστα μου, early milf.
Όμως!
Νομίζω οτι ο κύριος Σουζάνας έχει αρχίσει να το παραγαμεί και ψάχνει για μαλάκες - χωριάτες - λιγούρια...
1 ώρα λέει 300 ευρώ και A-level,CIM,CIF, extra charged!!!
Δηλαδή για μια ώρα θέλεις 500 ευρώ....
Δε γαμίεσαι ρε πράκτορα να ασπρίσεις λέω εγώ?
να μην πάει κανείς, να βαράει μυγες ο μουναρος 5 ημέρες στο hotel να στρώσουνε χαρακτήρα!

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ΓΑΜΩ την δημοκρατία σου είσαι ΟΠΩΣ όλοι οι παπάδες ΑΛΛΑ δεν μασάω my friend... αμα έχεις κονέ με την τύπισα στο video
με ενδιαφέρει οκ? (Εσεις γενικά έχετε τα κονέ εγώ ένας μοναχικός cowboy είμαι)
Και βλέπω όταν δεν μπορείς να απαντήσεις με επιχειρήματα αρχίζεις τις είρωνίες σαν κάτι κοπελίτσες...
Αντε και σε πατριάρχη παληκάρι... (αντε πάρε κανένα μασαζοκορσέ και περιπάτει)

Επισκέπτης
Όμως!
Νομίζω οτι ο κύριος Σουζάνας έχει αρχίσει να το παραγαμεί και ψάχνει για μαλάκες - χωριάτες - λιγούρια...
να μην πάει κανείς, να βαράει μυγες ο μουναρος 5 ημέρες στο hotel να στρώσουνε χαρακτήρα!

συμφωνω φιλε,εχουν αρχισει και ξεφευγουν τα πραγματα απο οικονομικης αποψης

Επισκέπτης
ΓΑΜΩ την δημοκρατία σου είσαι ΟΠΩΣ όλοι οι παπάδες ΑΛΛΑ δεν μασάω my friend... αμα έχεις κονέ με την τύπισα στο video
με ενδιαφέρει οκ? (Εσεις γενικά έχετε τα κονέ εγώ ένας μοναχικός cowboy είμαι)
Και βλέπω όταν δεν μπορείς να απαντήσεις με επιχειρήματα αρχίζεις τις είρωνίες σαν κάτι κοπελίτσες...
Αντε και σε πατριάρχη παληκάρι... (αντε πάρε κανένα μασαζοκορσέ και περιπάτει)

Σιγανοπαπαδιά ο παπάς...

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
ZeroTolerance εχεις δικιο, ειναι ακριβα, αλλα ειναι και ονομα, γι'αυτο λεω να παω. Αλλα το θεμα ειναι μηπως εχει ταλεντο μονο στην υποκριτικη.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Όμως!

A επίσης πες του επίσης ότι λέει ΜΟΝΟΝ παλιοί πελάτες ΟΤΑΝ θέλεις 2ώρες και είσαι νέος για να κάνει την κονόμα των 300 ΛΕΣ και οποιος
θέλει να του την πέσει δεν μπορεί στην μία ώρα ή να το παίξει καλός πελάτης πρώτα??? Απλά ΡΩΤΑΩ
Α και επίσης μια και είσαι Mod προ ημερών ρώτησα την Margo γιατί 225 εκει και εδώ ζητάει 300? όσο 2ώρες εκει... και παει παπαλά
del τα post!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
A επίσης πες του επίσης ότι λέει ΜΟΝΟΝ παλιοί πελάτες ΟΤΑΝ θέλεις 2ώρες και είσαι νέος για να κάνει την κονόμα των 300 ΛΕΣ και οποιος
θέλει να του την πέσει δεν μπορεί στην μία ώρα ή να το παίξει καλός πελάτης πρώτα??? Απλά ΡΩΤΑΩ
Α και επίσης μια και είσαι Mod προ ημερών ρώτησα την Margo γιατί 225 εκει και εδώ ζητάει 300? όσο 2ώρες εκει... και παει παπαλά
del τα post!!!!

δεν κατάλαβα τίποτα!
ξαναγράψτα αν θέλεις με σωστό συνακτικό να βγάζουν νοήμα....

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Δεν το ειχα δει αυτο...Αμα σου απαντησουν φιλε μου στειλε πληροφοριες και απο εδω.

Δεν ξερω τι να πρωτοδιαλεξω.

Δεν εχουμε προβλημα για το 2ωρο τα εχουμε σκασει στο εν λογω πρακτωριο.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Ίσως οι περισσότεροι να τα έχουν πληροφορηθεί, αλλά...

[size=10pt]Nέα Τοurs[/size]
www.bourdela.com/content/view/1322/1/]Nikita (Slovak Beauties)[/url] Αθήνα από 17/3 μέχρι 21/3
01bigyd1.jpg

www.bourdela.com/content/view/1569/1/]Pamela (Best Europe Models)[/url] Αθήνα από 16/3 μέχρι 22/3
44775190qg4.jpg

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom