Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (1 μέλη και 90 επισκέπτες)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
>:( >:( >:(
Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!
Μετά απο επικοινωνία με το ζουζούνα κλείνω Julia 2ωρο, μου στέλνει κωδ., επιβεβαιώνω και ώώώώώ του θαύματος(!!!) στο mail αναφέρει πως κάνουν κρατήσεις μόνο άν έχεις ξανακλείσει!! Και ερωτώ: πώς να έχω ξανακλείσει αφού είναι η πρώτη μου φορά (συνεπώς δε θα μου δοθεί ποτέ η ευκαιρία να τους δώσω τα ευρώ που βγάζω "ξεκούραστα")? Και τι κάνω σ΄αυτή τη περίπτωση? Να κλείσω καμιά δεκαριά φορές σε τίποτα μπαζοντουλάπες και να τους στείλω report?
Άν έχετε διάθεση και χρόνο φωτίστε με..
Υ.Γ. ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ CT ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!
Μετά απο επικοινωνία με το ζουζούνα κλείνω Julia 2ωρο, μου στέλνει κωδ., επιβεβαιώνω και ώώώώώ του θαύματος(!!!) στο mail αναφέρει πως κάνουν κρατήσεις μόνο άν έχεις ξανακλείσει!! Και ερωτώ: πώς να έχω ξανακλείσει αφού είναι η πρώτη μου φορά (συνεπώς δε θα μου δοθεί ποτέ η ευκαιρία να τους δώσω τα ευρώ που βγάζω "ξεκούραστα")? Και τι κάνω σ΄αυτή τη περίπτωση? Να κλείσω καμιά δεκαριά φορές σε τίποτα μπαζοντουλάπες και να τους στείλω report?
Υ.Γ. ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ CT ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!
Ετσι κανει στους καινουργιους πελατες. Οταν  του απαντησα, πως τελικα θα γινω πελατης, μου εκλεισε για  1ωρα.

staefano

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10
Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!

Γι' αυτό γράψτον στ' αρχίδια σου.Έρχονται πολύ καλύτερα μουνιά από αυτά που προσφέρει το συγκεκριμένο πρακτορείο.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Νομιζω οτι μια γυναικεια παρεμβαση χρειαζεται εδω... Οντως οι περισσότερες γυναικες του "θεαματος" και οχι μόνο προτιμοουν το μονιμο μακιγιαζ, οπως αποκαλειται. Συμπεριλάμβανει δε εκτος απο τα φρυδια και μονιμο κραγιον και ενιοτε μονιμη σκια στα ματια. Γινεται με μια μεθοδο παρομοια του tatoo. Τα περι καρκινου κλπ. δεν εχουν καμια σχεση. Sorry για την παρεμβολη σε μια "αντρικη" κουβεντα και ελπιζω να βοηθησα.

Έτσι ακριβώς. Για σκεφτείτε το λίγο ρε παιδιά, δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ ότι οι τουρίστριες π.χ. τα χείλη τους είναι λες και έχουν κάνει το καλύτερο make-up (Μολύβι-κραγιόν) αλλά ποτέ δεν φεύγετε με λεκέδες? Tatoo είναι.

(Ενώ έτσι και πας σε στριπτηζάδικο και σε φιλήσει εξωτική χορέυτρια, φεύγεις σαν τον Ακάλυπτο μετά από αταξία? xaxaxaxa)

nasos25

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!
Να λες στην Αθηνα!!!
Για τι στην Υπολοιπη Ελλάδα με αποκορίφοσι την Θεσσαλονικη ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Εαν καποιο ξερει κατι απο θεσσαλονίκη ας ΠΜ...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Tiffany Jewel. :bigdick:
Βλεποντας την προιγουμενη εβδομαδα τι ΜΟΥΦΑ φαγαν οσοι ειχαν κλεισει τα δυο μοντελα του .......
Απο την ΓΚΑΒΛΑ την ξανακλεισα επι τοπου για σημερα για ενα δυωρο με τα sushi μας και τα γνωστα οπου μαγκες θα γινει το ελα να δεις οπου θα σας τα πω αυριο.
Αν η γνωστη μας Kimberly ειναι μουναρος η ΤIFFANY ειναι ΚΑΡΑΜΟΥΝΑΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ.

Τι ύψος έχει αυτή?

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Κατ'αρχήν ευχαριστώ μάγκες για τις τοποθετήσεις σας..
Και απ'ότι φαίνεται με το z..., σε λίγο θα ζητάει prepaid με αποστολή αριθμού πιστωτικής κάρτας και δε συμμαζεύεται....Και extra charge για CIM! Άραγε υπάρχει τρόπος αντίδρασης ή σα μαλάκες σκάμε και τα ακουμπάμε?
Κι η πλάκα είναι οτι έως τώρα όλα τα cg που έχω πάρει (και απο top γραφεία) κολλάνε με μένα λέγοντάς μου οτι αρέσω στις κοπέλλες σαν εμφάνιση και συμπεριφορά,και πραγματικά όπως θέλω να περνάω όμορφα αυτές τις στιγμές, φροντίζω το ίδιο και για τις παρτεναίρ μου. Ψιλά γράμματα θα μου πείτε...

Επισκέπτης
Αντε κουφαλες μεχρι τις 20 του μηνος θα κατσουν. :rockon:

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Baby,
μπορεις να απαντησεις εδω???
Μπορεις σε παρακαλω να δωσεις info για Natalie Be. Εχουν γραφει reviews???
Ψηνομαι τρελα.
Το πρακτρειο της ειναι εγγυηση???

Η Donna Belle απλι τη λεει?
Φαινεται "εμπειρη", αλλα δεν με τρελαινει απο εμφανιση!
THANKS

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Εμένα δε μου λέτε ε;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πήρα σήμερα την Alex...τι να πω....το ξενοδοχείο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ....ο ρεσεψιονίστας ΦΟΒΕΡΟΣ.....το ασανσέρ του ξενοδοχείου ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ,τα χαλιά στο δωμάτιό της ΜΟΝΆΔΙΚΑ.... η γκόμενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ,ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΤΙΑ....η πίπα της από άλλο πλανήτη....ΕΧΥΣΑ 9 ΦΟΡΕΣ σε μισή ώρα...
και ξαναέκλεισα 6ωρο από τώρα για του χρόνου το Πάσχα που θα ξαναρθεί,πρώτα ο Θεός...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Προς BABY:
Μετά τη "πόρτα" της Julia να επιχειρήσω Crystal? Η γνώμη σου έχει βαρύτητα γιατί είναι το πρώτο μου ct!
Αναμένω.....

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ξερει κανεις αν γενικα ερχονται στην χωρα μας ενχρωμα γκομενακια για ct?

Eίχε περάσει από Ελλάδα η συγκεκριμένη www.call-us.ch/ladys/serenna.html]Serenna[/url] πριν από κανα χρόνο

Aλλά ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι έχουν κόλλημα με τις έγχρωμες!
Ακόμη και σε tour?? Έλεος  :tickedoff:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
τι να πω και γω...
πηγα Τiffany...

δεν θα μπω σε αναλυτικο review αλλα η κοπελιτσα λεει.
ο βυζος ανταγωνιζεται τον βυζο της Sally.  :dancing:  :dancing:  :dancing:

ρεπο τωρα για μια εβδομαδα...  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom