Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 136 άτομα (13 μέλη και 123 επισκέπτες)

Επισκέπτης
H Tiffany έχει ζωγραφιστό φρύδι που σημαίνει ότι γαμάμε με ζήλο μία κατά 90% καρκινιασμένη κοπελλίτσα...

Ναι εχει τρελλαθει στην χειμιοθεραπια και σε οποιον αρεσει.
Ευτυχως ειχαν μεινει λιγες τριχιτσες στον κωλο της και μου γαργαλαγαν τα αρχιδια. :2funny: :2funny: :2funny:

Aφήνω τους άλλους να κρίνουν το χιούμορ σου...και η σωστή λέξη είναι "χημειοθεραπεία"...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
νταξει,καφριλα φίλε αυτό το αστείο για το φρύδι.τώρα αν το λες σοβαρά,καταλαβαίνεις ότι είναι τελείως άκυρο

Επισκέπτης
Aλφίστα δεν κατάλαβα τι εννοείς... Eίδα φωτογραφίες της Tίφανυ και είναι εμφανές ότι έχει ζωγραφιστά φρύδια με μολύβι. Aυτό συνηθίζεται σε κοπέλλες που έχουν υποβληθεί σε χημειοθεραπείες για καρκίνους.Xάνουν μαλλιά και φρύδια κλπ.Tα μαλλιά ξαναβγαίνουν τα φρύδια όχι.Aυτό ανέφερα στο post.O BABY κάνει χιούμορ χωρίς λόγο στο συγκεκριμένο θέμα.

Eντάξει για τον συγκεκριμένο όλα είναι "τέλεια"...και η ζωή είναι ωραία...άλλα χιούμορ σε τέτοιο θέμα...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
OK,εφ'όσον δεν έκανες χαβαλέ,να σε ενημερώσω σχετικά.ένα 50% από τις τραγουδίστριες και μόντελες αφαιρούν τα φρύδια και κάνουν μόνιμο μακιγιάζ,δηλαδή κάτι σαν τατουάζ.τώρα αν έχουμε πέσει σε εξαίρεση δεν ξέρω,άλλα μάλλον περί καλλωπισμού πρόκειται

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
OK,εφ'όσον δεν έκανες χαβαλέ,να σε ενημερώσω σχετικά.ένα 50% από τις τραγουδίστριες και μόντελες αφαιρούν τα φρύδια και κάνουν μόνιμο μακιγιάζ,δηλαδή κάτι σαν τατουάζ.τώρα αν έχουμε πέσει σε εξαίρεση δεν ξέρω,άλλα μάλλον περί καλλωπισμού πρόκειται
Ποιό 50%? Συντριπτικό ποσοστό επαγγελματιών σε αυτούς τους κλάδους αφαιρούν τα φρύδια τους. Εδώ έχουν αρχίσει και οι υπόλοιπες. Παρεπιπτόντως όποιος έχει ζήσει ανθρώπους που έχουν περάσει χημειοθεραπεία γνωρίζει ότι "σέρνονται" και καταρρέουν εμφανισιακά. Φαίνεται το sushi βοηθά στην ανάπλαση ιστών και οι λαλάκες οι γιατροί δε το γνωρίζουν

Επισκέπτης

Mακάρι, εγώ έχω αντίθετη εμπειρία από μικρή σε ηλικία φίλη μου...η οποία δεν κατέρευσε εμφανισιακά μετά

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
σωστός.είπα να δώσω μετριοπαθή στατιστικά για να μην ακουστεί περίεργο.καλά για χημειοθεραπεία και δουλειά δεν το σχολιάζω καν

Επισκέπτης
Νομιζω οτι μια γυναικεια παρεμβαση χρειαζεται εδω... Οντως οι περισσότερες γυναικες του "θεαματος" και οχι μόνο προτιμοουν το μονιμο μακιγιαζ, οπως αποκαλειται. Συμπεριλάμβανει δε εκτος απο τα φρυδια και μονιμο κραγιον και ενιοτε μονιμη σκια στα ματια. Γινεται με μια μεθοδο παρομοια του tatoo. Τα περι καρκινου κλπ. δεν εχουν καμια σχεση. Sorry για την παρεμβολη σε μια "αντρικη" κουβεντα και ελπιζω να βοηθησα.

Επισκέπτης
Και κατι ...ιατρικο και στη συγκεκριμενη περιπτωση ασχετο. Πλεον υπάρχουν ειδικες κασκες που οσοι κανουν χημειοθεραπεια φορουν στο κεφαλι και τα μαλλια δεν πεφτουν ποτε. Αρκει να μπορει ο ασθενης ν αντεξει τους -17 στο κεφαλι του. Ασχετο και ξενερωτο για ενα τετοιο thread αλλα για ενημερωση...

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... SARAH TWAIN! Την ειχα δει live πριν 2 χρονια στη FICEB σε λεσβιακο με Jane Darling. Εκπληκτικο performance. Τωρα σαν ct δεν ξερω τι θα παίξει αλλα θα... παραγγειλω.

Επισκέπτης
Παιδιά και εγώ με την σειρά μου ευχαριστώ και sorry για την αναστάτωση στο thread... Πήγε εκεί αυθόρμητα το μυαλό μου μιας και έχω πρόσφατο όπως σας είπα το παράδειγμα φίλης μου που και τα μαλλιά/φρύδια της έπεσαν και δεν έχει ασχημήνει και δουλεύει κανονικά στην εταιρεία του άντρα της...Έχω όμως άδικο μάλλον.Mάθαμε τουλάχιστον αυτό για τις κάσκες... :-)

max1981

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις αν γενικα ερχονται στην χωρα μας ενχρωμα γκομενακια για ct?

max1981

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Και εγω το ψαχνω αλλα δεν εχω βρει τιποτα!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Donna Belle μαζι με 2 φιλες Aly & Cony. Απο 15 - 24

Natalia Be & Pamela Be .Απο 17 - 22 ( Natalia ΔΥΝΑΜΗ)

Μπορεις σε παρακαλω να δωσεις info για Natalie Be. Εχουν γραφει reviews???
Ψηνομαι τρελα.
Το πρακτρειο της ειναι εγγυηση???

Η Donna Belle απλι τη λεει?
Φαινεται "εμπειρη", αλλα δεν με τρελαινει απο εμφανιση!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Πού είναι αυτές οι Ντονοναταλιοπάμελες ρε συναγωνιστές; Στείλτε καμιά πληροφορία γιατί σκέφτομαι ένα comeback στα ct με κάτι καλό.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom