Ενημερωση απο φιλο που πηρε crystal.Σας τη παραθετω οπως ακριβως μου τη εστειλε:"Γεια σας αγαπητοι συναγωνιστες και σιτυτουριστες!Υστερα απο προτροπη του φιλου lalakukaki αποφασισα και εγω να δοκιμασω τη τυχη μου με την crystal ,αφου την kimberly την εκλεισε ο MALAKUKAKIS μιας και αυτη ηθελα εξαρχης!Στο ψητο τωρα.Λοιπον παιδια η γκομενα ειναι νυμφο!Δεν εξηγηται αλλιως.Εμφανισιακα λιγο χειροτερη απο τις φωτο με λιγα κιλα παραπανω απλα με λιγες καμπυλες.Μπαινω μεσα,10 λεπτα μπλα μπλα με καλουτσικα αγγλικα,ντουζακι και με το που ξαπλωνω με αρχισε σε μια πιπα εκπληκτικη!βαθια υγρη με τα χερακια της να μου χαιδευουν μονο τ αρχ....κια μου.Μετα απο κανα εικοσαλεπτο και αφου ημουν ετοιμος να τελειωσω μου βαζει καποτα , με καβαλαει απο πανω και μου αρχισει ενα γαμηση:μου αλλαξε τα φωτα η πουτανα!μπινελικια στα ουγγαρεζικα αγγλικα και ουτε εγω ξερω σε τι αλλη γλωσσα τα χωνε.Μετα αρχισα εγω τα ελληνικα και εγινε της πουτανας!Πισωκολλητο μετα ,οχι κωλο,σφαλιαρες ατελειωτες και με τη γκομενα να τελειωνει συνεχεια(ετσι εδειχνε).τελειωμα στις ωραιες 3+ βυζαρες.Μπαινω για ντουζ , καθομε στην πολυθρονα,αναβω τσιγαρο να χαλαρωσω και εκει που απολαμβαινα τη νικοτινη γονατιζει και μου ξεκιναει μια πιπα παλι με μανια.Αμαν λεω που εμπλεξα!(το τσιγαρο εννοειται οτιτο εκανα κανονικα)!Αφου το τελειωσα τη σηκωσα ορθια και αρχισα να τη γαμαω απο δω απο κει για κανα εικοσαλεπτο και αφου δεν αντεχα αλλο της τα εδωσα στο στομα.ντουζ παλι κοιταω ρολοι και ειχε περασει μια ωρα μονο.Παιδια δεν αντεχα αλλο,ντυθηκα σιγα σιγα και εφυγα γιατι παρολο που ειχα 2 ωρες ραντεβου θα ερχοταν το εκαβ να με μαζεψει και ας ειμαι 32 και αθλητης.Συμπερασμα:To κοριτσι τρελενεται να γαμιεται,ειναι πολυ ευχαριστη προσωπικοτητα οχι ομως τοσο ομορφη οπως στις φωτο.οποιος θελει να χορτασει γαμησι απο μια γκομενα που πραγματικα το ευχαριστιεται ας παει.Βεβαια ολα αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη και δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου.Ελπιζω να μην σας κουρασα,σας ευχαριστω πολυ αλλα ενα μεγαλο ευχαριστω στον lalakukaki πηγε με kimberly γιατι θα πηγαινα εγω και θα εχανα την μητρομανα crystal.Ευχαριστω και συντομα κοντα σας ως επισημο μελος!"