Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (3 μέλη και 63 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ωχ Ωχ Ωχ ΒΑΒΥ έκοψες το άθλημα και άρχισες τις βυθοσκοπήσεις? ΑΝΥΣΥΧΩ!  :think: Ασε 'με εμένα υπέβαλα τα χαρτιά για σύνταξη αν προλάβω δεν ακούς τι γίνεται?
Μιας και εισαι σκεφτικος το αναλογο τραγουδακι. :jerking: :think:
[youtube=425,350]kYfcdc1cAWk&feature=related[/youtube]

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.940
Πόντοι
34.267
:helpplea: Αξιόμαχε BABY καλημέρα,
λόγω του doctora σου στα ct θα ήθελα τη συμβουλή σου, μιάς και ετοιμάζομαι για το πρώτo μου book και αμφιταλαντεύομαι μεταξύ Julia-Z και Sheyla-ME. Προτιμώ gfe με cim και μου αρέσουν και οι δύο. Να πάρω και τις δύο δε παίζει, θα τινάξω τη μπάνκα στον αέρα...
Για ρίξε φώτα pls.
Thanks in advance.

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
310
Πόντοι
5.785
μπίχτηδες αυτήν την μουνάρα την sharon από zuzana έχει έρθει ποτέ ελλάδα? καλή φάση αυτή με την ψηφοφορία που έχει στο site του αλλά ισχύει ή φέρνει ότι να'ναι?

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.289
Πόντοι
17.085
[size=10pt]Nέο Τοur[/size]
www.bourdela.com/content/view/1568/1/]Sarah Twain (Hotel Girls)[/url] Αθήνα από 17/3 μέχρι 22/3
72432718hb8.jpg
18583496dn5.jpg

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Julia Και εγω δηλωνω και δινω και 50αρικο για να μαζευτουν τα φραγκα για το παλληκαρι .
Οσοι πιστοι προσελθετε.
Ας αναλαβει ο ALEXX  να μαζεψει τα φραγκα.

julia λες ε? ειδα την κριτικη σου. με εψησες αγρια baby. μου αρεσουν τετοιες αδυνατουλες. μικροκαμομενες θα ελεγα αλλα ειναι και 1.78 η ατιμη. θυριο ειναι.
παντως με συγκινείς φιλε baby. πραγματικα! οχι τιποτα αλλο αλλα ειπες και αρκετα φραγκα. το 1/6 τις julia... :grin:

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Αναδουλειές έχουν οι πορνόσταρ;Πάντως μεγάλο σκυλί η κυρία!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Πάω τοίχο τοίχο....και σας αφήνω για να δουλέψουμε και λίγο. (λίγο μόνο)

max1981

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες ξερει κανεις κατι για την Sarah Twain? :huh:
Απο τις φωτο φαινεται πολυ δυνατο μουνι :rockon:
Λεω να κλεισω ενα ραντεβουδακι.

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
ρε συναδελφοι αθηναιοι, την isambel_69 την έχει παρει κανεις?να ξερουμε αν αξιζει να την τιμησουμε τωρα που έρχεται στην Θεσσαλονικη, μεχρι να την τσακώσουν βεβαια.ειναι απιστευτο τι εχετε στην αθηνα και τι δεν εχουμε στη θεσσαλονικη.τελευταιο, που μπορει καποιος να δει τα city tour Θεσ/νίκης?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση οι ύμνοι που γράφονται για την Kimberly γιατι εγω όταν είχα πάει στο ραντεβού μου στο προηγούμενο tour της σηκώθηκα και έφυγα μόλις την είδα!!!
Καμία μα καμία σχέση με την μουνάρα που βλέπετε στην φωτογραφία με τις βυζάρες και την καβλόφατσα. Φανταστείτε μια ξερακιανή με στυλάκι "μέταλο" όπως ήταν παλιά κάποιες γκόμενες στο σχολείο.
Πάντως ο μούναρος που βλέπεις στην φωτο που διαφημίζει μόνο με επιστημονική φαντασία είναι η ίδια με αυτο που εμφανίστηκε σε μένα, ίσως να  έχει κάνει θαύματα το photoshop που παίζει και αυτό.
Εκτός και αν μου έκαναν καμία μαλακία και μου έστειλαν άλλη, για την συγκεκριμένη δεν έμενα ούτε με 50 ευρώ σε στούντιο.

Επισκέπτης
XAXAXA Ρε stefanD SORRY που ρωταω αλλα ειναι δυνατον ολοι να ριχνουν υμνους για την μουναρα και εσυ να την βλεπεις σαν την περιπτερου της γειτονιας.
Κατι δεν παει καλα.
Τωρα για την Tiffany Jewel μαγκες θα τα πουμε αυριο οταν πρωτα μας γραψει ο φιλος που πηρε την φιλη της την Crystal.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
XAXAXA Ρε stefanD SORRY που ρωταω αλλα ειναι δυνατον ολοι να ριχνουν υμνους για την μουναρα και εσυ να την βλεπεις σαν την περιπτερου της γειτονιας.
Κατι δεν παει καλα.
Τωρα για την Tiffany Jewel μαγκες θα τα πουμε αυριο οταν πρωτα μας γραψει ο φιλος που πηρε την φιλη της την Crystal.

πάλι στα ct εισαι εσυ?αντε χασου απο δω! :grin: :grin:

Επισκέπτης
Ενημερωση απο φιλο που πηρε crystal.Σας τη παραθετω οπως ακριβως μου τη εστειλε:"Γεια σας αγαπητοι συναγωνιστες και σιτυτουριστες!Υστερα απο προτροπη του φιλου lalakukaki αποφασισα και εγω να δοκιμασω τη τυχη μου με την crystal ,αφου την kimberly την εκλεισε ο MALAKUKAKIS μιας και αυτη ηθελα εξαρχης!Στο ψητο τωρα.Λοιπον παιδια η γκομενα ειναι νυμφο!Δεν εξηγηται αλλιως.Εμφανισιακα λιγο χειροτερη απο τις φωτο με λιγα κιλα παραπανω απλα με λιγες καμπυλες.Μπαινω μεσα,10 λεπτα μπλα μπλα με καλουτσικα αγγλικα,ντουζακι και με το που ξαπλωνω με αρχισε σε μια πιπα εκπληκτικη!βαθια υγρη με τα χερακια της να μου χαιδευουν μονο τ αρχ....κια μου.Μετα απο κανα εικοσαλεπτο και αφου ημουν ετοιμος να τελειωσω μου βαζει καποτα , με καβαλαει απο πανω και μου αρχισει ενα γαμηση:μου αλλαξε τα φωτα η πουτανα!μπινελικια στα ουγγαρεζικα αγγλικα και ουτε εγω ξερω σε τι αλλη γλωσσα τα χωνε.Μετα αρχισα εγω τα ελληνικα και εγινε της πουτανας!Πισωκολλητο μετα ,οχι κωλο,σφαλιαρες ατελειωτες και με τη γκομενα να τελειωνει συνεχεια(ετσι εδειχνε).τελειωμα στις ωραιες 3+ βυζαρες.Μπαινω για ντουζ , καθομε στην πολυθρονα,αναβω τσιγαρο να χαλαρωσω και εκει που απολαμβαινα τη νικοτινη γονατιζει και μου ξεκιναει μια πιπα παλι με μανια.Αμαν λεω που εμπλεξα!(το τσιγαρο εννοειται οτιτο εκανα κανονικα)!Αφου το τελειωσα τη σηκωσα ορθια και αρχισα να τη γαμαω απο δω απο κει για κανα εικοσαλεπτο και αφου δεν αντεχα αλλο της τα εδωσα στο στομα.ντουζ παλι κοιταω ρολοι και ειχε περασει μια ωρα μονο.Παιδια δεν αντεχα αλλο,ντυθηκα σιγα σιγα και εφυγα γιατι παρολο που ειχα 2 ωρες ραντεβου θα ερχοταν το εκαβ να με μαζεψει και ας ειμαι 32 και αθλητης.Συμπερασμα:To κοριτσι τρελενεται να γαμιεται,ειναι πολυ ευχαριστη προσωπικοτητα οχι ομως τοσο ομορφη οπως στις φωτο.οποιος θελει να χορτασει γαμησι απο μια γκομενα που πραγματικα το ευχαριστιεται ας παει.Βεβαια ολα αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη και δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου.Ελπιζω να μην σας κουρασα,σας ευχαριστω πολυ αλλα ενα μεγαλο ευχαριστω στον lalakukaki πηγε με kimberly γιατι θα πηγαινα εγω και θα εχανα την μητρομανα crystal.Ευχαριστω και συντομα κοντα σας ως επισημο μελος!"

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ενημερωση απο φιλο που πηρε crystal.Σας τη παραθετω οπως ακριβως μου τη εστειλε:"Γεια σας αγαπητοι συναγωνιστες και σιτυτουριστες!Υστερα απο προτροπη του φιλου lalakukaki αποφασισα και εγω να δοκιμασω τη τυχη μου με την crystal ,αφου την kimberly την εκλεισε ο MALAKUKAKIS μιας και αυτη ηθελα εξαρχης!Στο ψητο τωρα.Λοιπον παιδια η γκομενα ειναι νυμφο!Δεν εξηγηται αλλιως.Εμφανισιακα λιγο χειροτερη απο τις φωτο με λιγα κιλα παραπανω απλα με λιγες καμπυλες.Μπαινω μεσα,10 λεπτα μπλα μπλα με καλουτσικα αγγλικα,ντουζακι και με το που ξαπλωνω με αρχισε σε μια πιπα εκπληκτικη!βαθια υγρη με τα χερακια της να μου χαιδευουν μονο τ αρχ....κια μου.Μετα απο κανα εικοσαλεπτο και αφου ημουν ετοιμος να τελειωσω μου βαζει καποτα , με καβαλαει απο πανω και μου αρχισει ενα γαμηση:μου αλλαξε τα φωτα η πουτανα!μπινελικια στα ουγγαρεζικα αγγλικα και ουτε εγω ξερω σε τι αλλη γλωσσα τα χωνε.Μετα αρχισα εγω τα ελληνικα και εγινε της πουτανας!Πισωκολλητο μετα ,οχι κωλο,σφαλιαρες ατελειωτες και με τη γκομενα να τελειωνει συνεχεια(ετσι εδειχνε).τελειωμα στις ωραιες 3+ βυζαρες.Μπαινω για ντουζ , καθομε στην πολυθρονα,αναβω τσιγαρο να χαλαρωσω και εκει που απολαμβαινα τη νικοτινη γονατιζει και μου ξεκιναει μια πιπα παλι με μανια.Αμαν λεω που εμπλεξα!(το τσιγαρο εννοειται οτιτο εκανα κανονικα)!Αφου το τελειωσα τη σηκωσα ορθια και αρχισα να τη γαμαω απο δω απο κει για κανα εικοσαλεπτο και αφου δεν αντεχα αλλο της τα εδωσα στο στομα.ντουζ παλι κοιταω ρολοι και ειχε περασει μια ωρα μονο.Παιδια δεν αντεχα αλλο,ντυθηκα σιγα σιγα και εφυγα γιατι παρολο που ειχα 2 ωρες ραντεβου θα ερχοταν το εκαβ να με μαζεψει και ας ειμαι 32 και αθλητης.Συμπερασμα:To κοριτσι τρελενεται να γαμιεται,ειναι πολυ ευχαριστη προσωπικοτητα οχι ομως τοσο ομορφη οπως στις φωτο.οποιος θελει να χορτασει γαμησι απο μια γκομενα που πραγματικα το ευχαριστιεται ας παει.Βεβαια ολα αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη και δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου.Ελπιζω να μην σας κουρασα,σας ευχαριστω πολυ αλλα ενα μεγαλο ευχαριστω στον lalakukaki πηγε με kimberly γιατι θα πηγαινα εγω και θα εχανα την μητρομανα crystal.Ευχαριστω και συντομα κοντα σας ως επισημο μελος!"
ωραιος 32χρονος αθλητης... του τσιγαρου.... ακου εφυγε νωριτερα τσ τσ τσ !! εχουμε τρελαθει τελειως φαινεται.... τι να πουμε και μεις που του ριχνουμε και μια δεκαετια!!

Επισκέπτης
ωραιος 32χρονος αθλητης... του τσιγαρου.... ακου εφυγε νωριτερα τσ τσ τσ !! εχουμε τρελαθει τελειως φαινεται.... τι να πουμε και μεις που του ριχνουμε και μια δεκαετια!!

Λιγα με το φιλο μου ετσι?Μη του γαματε τη ψυχολογια....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Όταν θα μάθει καλύτερα και το συγκεκριμένο σπορ...θα αποδίδει καλύτερα...χαχαχαχα

Επισκέπτης
Μαγκες ακουστε τι εγινε:Τον πηρα τηλ και τον εκραξα,μου ειπε οτι απο σημερα κοβει το τσιγαρο και παει αμεσως γυμναστηριο για διαδρομο οπου θα τρεχει ως το πρωι!!!! Βρε ουσσσσσσσστττττττ απο δω γαμηκουλες!!!!!!!!!!!(χιουμορ κανω ετσι παιδες)?

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Παλικαρια γεια σας εδω ο η αφεντiα μου νεος στα ct λοιπον ειχα ραντεβου με 8ρυλικη margo και μου εστειλε sms η Ζ και μου λεει οχ λα8ος καναμε και πρεπει να κανονισουμε αυριο αλλη ωρα με margo και 8α σας στειλω αυριο πρωι sms να το κανονισουμε.
ποτε εσεις μπορειτε  μου λεει και 8α κανουμε οτι μπορουμε να επανορ8οσουμε.
Λοιπον δε ξερω τι λετε και εσεις οι παλαιοτεροι αλλα μου κανει σοτο ολο αυτο και μαλλον 8α πρεπει να παω με καμια 2 κατηγορια πρωτα,  για να μου δωσουν και εμενα λιγο απο τη 8ρυλικη κατα τα λεγομενα σας Margo . ψιλιασμενος απο τα λεγομενα σας εχω καβατζα ραντεβου με julia μπας και παρω προαγωγη για margo (oταν καποτε ξαναερ8ει.
γενικοτερα σας χαιρετω και σας/μας ευχομαι καλα να ct-ερναμε.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom