Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Αργησες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αντε και αυριο θα σας εχω  νεα απο την Tiffany Jewel κουφαλες. :rockon:

Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά με επηρρεάσατε και μια και δεν με ενέπνεε καμμιά άλλη. Ψιλοσκέφτομαι και για Ιρένα.

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Ρε BABY τοσες μερες τι εκανες???Γιατι δεν πηγενες νωριτερα στην Αλινα.(Πλακα κανω, για μενα μονο και μονο για τον χρονο που δαπανας στο ψαξιμο και την ενημερωση δεν ξερω αμα πρεπει να σου αναψω λαμπαδα ισα με το μποι σου)

Μολις τσεκαρα ποτε φευγει και δεν ξερω αμα θα προλαβω(γαμω την δουλεια μου γαμω) :headbang: :tickedoff:

Αμα προλαβω θα βαλω και εγω review, αλλιως BABY ενημερωσε για καμια δεσποινις αναλογων καταστασεων με την Αλινα(εγκερα μονο) και κερναω margaritas.

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εχει πάρει κανείς την alexandra ts?

Επισκέπτης
μολις γυρισαμε με το φιλο μου απο  Κιμπερλυ(μουναρα) και crystal(αχορταγη) και πινουμε ενα ποτακι.Ενημερωση αυριο παιδες.
Υποψη οτι μενουνε στο ιδιο  hotel

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Παραθέτω κριτικη εδω γιατι στις κριτικες για καποιο λογο δεν με αφηνει..

Μετα απο πολυ αγχος κατάφερα και εκλεισα 10/3 μια ωρα με Kimberlly κι ας ειχα ζητησει 2. Λυπαμαι για την καθυστερημενη κριτικη αλλα προχθες το site ειχε καποιο τεχνικο προβλημα. Στο διαταυτα. Την κοπέλα με το που την βλέπεις σου κόβεται η ανάσα!! Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ο Σ. Μεχρι εκει καλά. Η πίπα της ειναι μέτρια χωρις να σε χαλάει, Στο ΣΕΞ δεν εχει πρωτοβουλίες αλλα δεν λεει οχι. Με λιγα λογια δεν μπορει κανεις να την κατηγορησει οτι δεν ειναι προθυμη η ευγενικη, το αντιθετο. Απλα η κοπελα μαλλον δεν το εχει, ή τι να πω δεν μου το βγαλε εμενα αλλα απ οτι διαβάζω κ σε αλλες κριτικές δεν λεω κατι καινουργιο. Οπως λεει κι ο ΒΑΒΥ "Θα γαμησετε μια πολυ ωραια μουναρα και ειναι στο χερι σας αν θα ειναι καλα η οχι." φαινεται οτι στο δικο μου δεν ηταν. Maybe Next Time...

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
www.bourdela.com/content/view/1425/1/#jreview_1946]Μπήκε[/url] η κριτική σου. ;) Απλά δεν εμφανίζονται αυτομάτως τα reviews.

ΟΚ φιλε antisthenis το ειδα κ ευχαριστω. Σημερα δεν με αφηνε να βαλω ημ/νια συναντησης κ προχθες δεν με αφηνε να την ανεβασω καθολου! Οχι τπτ αλλο να ενημερωσω κ αλλο κοσμο να επενδυσει σε καλυτερο value for money! Ευχαριστω κ ολους οσους με βοηθησαν (η οχι) απο εδω μεσα και ειδικα τον ΝΙΤΡΟ για τα PM του.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
ρώτησε κανεις από εσάς που πήγατε στην kimberly εάν ξέρει ποτε θα μας ξανάρθει? ενδιαφέρομαι ρε γαμώτο τρελα αλλα δεν παίζουν φράγκα αυτήν την περίοδο. ελπίζω να έρθει σύντομα.
ακόμα κάτι. εγώ είμαι μικρούλης. είμαι μονο 20 χρόνον. λέτε να έχω πρόβλημα με kimberly όταν ξανάρθει? θα είναι η πρώτη μου φορα πιστεύω με κοπέλα από ct και δεν ξέρω. τι λέτε?

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
ρώτησε κανεις από εσάς που πήγατε στην kimberly εάν ξέρει ποτε θα μας ξανάρθει? ενδιαφέρομαι ρε γαμώτο τρελα αλλα δεν παίζουν φράγκα αυτήν την περίοδο. ελπίζω να έρθει σύντομα.
ακόμα κάτι. εγώ είμαι μικρούλης. είμαι μονο 20 χρόνον. λέτε να έχω πρόβλημα με kimberly όταν ξανάρθει? θα είναι η πρώτη μου φορα πιστεύω με κοπέλα από ct και δεν ξέρω. τι λέτε?

Εμένα μου ειπε σε κανα μηνα γιατι την ρωτησα, τωρα αν θες την γνωμη αν και ξερω οτι εχεις ψηθει επειδη την βλεπεις μουναρα - κ γω δεν μπορουσα να αντισταθω - θα σου προτεινα κατι σε Margo ωστε να χαρεις τα € σου στο 100% τουλαχιστον οι περισοτεροι ετσι λενε στις κριτικες τους.

kolotoubas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Γεια σε ολους!Ειμαι και γω νεος στην παρεα σας και σε ηλικια οπως και ο συναγωνιστης παραπανω.Σε προηγουμενη σελιδα αναφερθηκε οτι οι πρωταρηδες δε θα μπορουν να κλεισουν με μουναρο του ζουζουνα οποτε η Kimberly δυστηχως δεν διατηθεται σε μας.ισχυει? και αν ναι υπαρχει καποιο πρακτωριο που να δεχεται σιγουρα πρωταρηδες ,για να μην μας τρεχουν τα σαλια ασκοπα ρε παιδια!

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
ναι οντως. δικιο εχεις φιλε μου. με ψηνει που ειναι θεα η κοπελα και ακομα περισσοτερο ψηνομαι γιατι ειναι οντως ετσι οπως λετε και εσεις και δεν ειναι προιον photoshop. το σκεφτομουνα και για margo αλλα κατι μου κολλαει. δεν ξερω τι και πως. βασικα για να ειμαι ειλικρινης(δεν ηθελα να το πω αλλα δεν παει στο διαολο. απο εσας θα κρυφτω?) δεν θα ειναι μονο η πρωτη φορα με ct girl αλλα και γενικα η πρωτη μου φορα με γυναικα. βεβαια εκτος και αν κατσει τιποτα :) τωρα ειμαι σιγουρος πως θα ακουσω για "σπιτια" κτλ αλλα ρε παιδια ειληκρινα θα ηθελα η πρωτη μου φορα με ct girl ή γενικα με γυναικα να ειναι με μια σαν την kimberly. ο μονος λογος που περιμενω ειναι οτι δεν εχω λεφτα τωρα. (παιζει κανεις να βοηθησει να μαζεψω λεφτα? μεσω εργασιας εννοειτε :2funny: xaxa lol)
δεν ειναι λιγο πολυ οτι σχεδον ολοι μας εχουμε ονειρευτει? η πρωτη μας φορα να ηταν με μια σαν την kimberly? ε αφοθ εχω την ευκαιρια γιατι οχι? εσεις αν μπορουσατε δεν θα θελατε η πρωτη σας φορα να ειναι με μια σαν αυτη?
βεβαια ψηνομαι πολυ και για julia απο ιδιο πρακτορειο. αυτην την πηρε κανεις τωρα που ηρθε?
συγνωμη που εγραψα πολλα αλλα δεν μπορουσα να εκφραστω με λιγοτερα...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Γιαν σας παιδιά που είστε στην αρχή,  Julia και μόνο.
Μία δοκιμή θα σας πείσει για του λόγου το αληθές.

ναι οντως. δικιο εχεις φιλε μου. με ψηνει που ειναι θεα η κοπελα και ακομα περισσοτερο ψηνομαι γιατι ειναι οντως ετσι οπως λετε και εσεις και δεν ειναι προιον photoshop. το σκεφτομουνα και για margo αλλα κατι μου κολλαει. δεν ξερω τι και πως. βασικα για να ειμαι ειλικρινης(δεν ηθελα να το πω αλλα δεν παει στο διαολο. απο εσας θα κρυφτω?) δεν θα ειναι μονο η πρωτη φορα με ct girl αλλα και γενικα η πρωτη μου φορα με γυναικα. βεβαια εκτος και αν κατσει τιποτα :) τωρα ειμαι σιγουρος πως θα ακουσω για "σπιτια" κτλ αλλα ρε παιδια ειληκρινα θα ηθελα η πρωτη μου φορα με ct girl ή γενικα με γυναικα να ειναι με μια σαν την kimberly. ο μονος λογος που περιμενω ειναι οτι δεν εχω λεφτα τωρα. (παιζει κανεις να βοηθησει να μαζεψω λεφτα? μεσω εργασιας εννοειτε :2funny: xaxa lol)
δεν ειναι λιγο πολυ οτι σχεδον ολοι μας εχουμε ονειρευτει? η πρωτη μας φορα να ηταν με μια σαν την kimberly? ε αφοθ εχω την ευκαιρια γιατι οχι? εσεις αν μπορουσατε δεν θα θελατε η πρωτη σας φορα να ειναι με μια σαν αυτη?
βεβαια ψηνομαι πολυ και για julia απο ιδιο πρακτορειο. αυτην την πηρε κανεις τωρα που ηρθε?

Επισκέπτης
Julia Και εγω δηλωνω και δινω και 50αρικο για να μαζευτουν τα φραγκα για το παλληκαρι .
Οσοι πιστοι προσελθετε.
Ας αναλαβει ο ALEXX  να μαζεψει τα φραγκα.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Μιας και ενδιαφερεσαι εμαθα οτι εχει μια ΠΟΥΤΣΑ 25 εκατοστα.

Ωχ Ωχ Ωχ ΒΑΒΥ έκοψες το άθλημα και άρχισες τις βυθοσκοπήσεις? ΑΝΥΣΥΧΩ!  :think: Ασε 'με εμένα υπέβαλα τα χαρτιά για σύνταξη αν προλάβω δεν ακούς τι γίνεται?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom