Επισκέπτης
Αργησες.Πάντως μόλις έκλεισα Julia!!
Αντε και αυριο θα σας εχω νεα απο την Tiffany Jewel κουφαλες.
Αργησες.Πάντως μόλις έκλεισα Julia!!
Αργησες.
Αργησες.
www.bourdela.com/content/view/1425/1/#jreview_1946]Μπήκε[/url] η κριτική σου. ;) Απλά δεν εμφανίζονται αυτομάτως τα reviews.
ρώτησε κανεις από εσάς που πήγατε στην kimberly εάν ξέρει ποτε θα μας ξανάρθει? ενδιαφέρομαι ρε γαμώτο τρελα αλλα δεν παίζουν φράγκα αυτήν την περίοδο. ελπίζω να έρθει σύντομα.
ακόμα κάτι. εγώ είμαι μικρούλης. είμαι μονο 20 χρόνον. λέτε να έχω πρόβλημα με kimberly όταν ξανάρθει? θα είναι η πρώτη μου φορα πιστεύω με κοπέλα από ct και δεν ξέρω. τι λέτε?
ναι οντως. δικιο εχεις φιλε μου. με ψηνει που ειναι θεα η κοπελα και ακομα περισσοτερο ψηνομαι γιατι ειναι οντως ετσι οπως λετε και εσεις και δεν ειναι προιον photoshop. το σκεφτομουνα και για margo αλλα κατι μου κολλαει. δεν ξερω τι και πως. βασικα για να ειμαι ειλικρινης(δεν ηθελα να το πω αλλα δεν παει στο διαολο. απο εσας θα κρυφτω?) δεν θα ειναι μονο η πρωτη φορα με ct girl αλλα και γενικα η πρωτη μου φορα με γυναικα. βεβαια εκτος και αν κατσει τιποτα τωρα ειμαι σιγουρος πως θα ακουσω για "σπιτια" κτλ αλλα ρε παιδια ειληκρινα θα ηθελα η πρωτη μου φορα με ct girl ή γενικα με γυναικα να ειναι με μια σαν την kimberly. ο μονος λογος που περιμενω ειναι οτι δεν εχω λεφτα τωρα. (παιζει κανεις να βοηθησει να μαζεψω λεφτα? μεσω εργασιας εννοειτε xaxa lol)
δεν ειναι λιγο πολυ οτι σχεδον ολοι μας εχουμε ονειρευτει? η πρωτη μας φορα να ηταν με μια σαν την kimberly? ε αφοθ εχω την ευκαιρια γιατι οχι? εσεις αν μπορουσατε δεν θα θελατε η πρωτη σας φορα να ειναι με μια σαν αυτη?
βεβαια ψηνομαι πολυ και για julia απο ιδιο πρακτορειο. αυτην την πηρε κανεις τωρα που ηρθε?
συγνωμη που εγραψα πολλα αλλα δεν μπορουσα να εκφραστω με λιγοτερα...
Julia Και εγω δηλωνω και δινω και 50αρικο για να μαζευτουν τα φραγκα για το παλληκαρι .ναι οντως. δικιο εχεις φιλε μου. με ψηνει που ειναι θεα η κοπελα και ακομα περισσοτερο ψηνομαι γιατι ειναι οντως ετσι οπως λετε και εσεις και δεν ειναι προιον photoshop. το σκεφτομουνα και για margo αλλα κατι μου κολλαει. δεν ξερω τι και πως. βασικα για να ειμαι ειλικρινης(δεν ηθελα να το πω αλλα δεν παει στο διαολο. απο εσας θα κρυφτω?) δεν θα ειναι μονο η πρωτη φορα με ct girl αλλα και γενικα η πρωτη μου φορα με γυναικα. βεβαια εκτος και αν κατσει τιποτα τωρα ειμαι σιγουρος πως θα ακουσω για "σπιτια" κτλ αλλα ρε παιδια ειληκρινα θα ηθελα η πρωτη μου φορα με ct girl ή γενικα με γυναικα να ειναι με μια σαν την kimberly. ο μονος λογος που περιμενω ειναι οτι δεν εχω λεφτα τωρα. (παιζει κανεις να βοηθησει να μαζεψω λεφτα? μεσω εργασιας εννοειτε xaxa lol)
δεν ειναι λιγο πολυ οτι σχεδον ολοι μας εχουμε ονειρευτει? η πρωτη μας φορα να ηταν με μια σαν την kimberly? ε αφοθ εχω την ευκαιρια γιατι οχι? εσεις αν μπορουσατε δεν θα θελατε η πρωτη σας φορα να ειναι με μια σαν αυτη?
βεβαια ψηνομαι πολυ και για julia απο ιδιο πρακτορειο. αυτην την πηρε κανεις τωρα που ηρθε?
συγνωμη που εγραψα πολλα αλλα δεν μπορουσα να εκφραστω με λιγοτερα...
Κοβει η πουτανα το γαμησι δεν το κοβει οποτε εγω θα το κοψω.Καλά εσύ αυτή την εβδομάδα δεν είχες ρεπό ,το ξέχασες?
Και στον ιδιο οροφο.μολις γυρισαμε με το φιλο μου απο Κιμπερλυ(μουναρα) και crystal(αχορταγη) και πινουμε ενα ποτακι.Ενημερωση αυριο παιδες.
Υποψη οτι μενουνε στο ιδιο hotel
Μιας και ενδιαφερεσαι εμαθα οτι εχει μια ΠΟΥΤΣΑ 25 εκατοστα.ξέρεις κλατι για alexandra ts?
Μιας και ενδιαφερεσαι εμαθα οτι εχει μια ΠΟΥΤΣΑ 25 εκατοστα.