MORBID MARIO7
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11
- Πόντοι
- 26
κανε μια αυτοψία να φύγει και η περιέργεια απο το λουκ!Άντε να βγάλουμε άκρη τώρα...
κανε μια αυτοψία να φύγει και η περιέργεια απο το λουκ!Άντε να βγάλουμε άκρη τώρα...
απο τη τιμη κ μονο φαινεται οτι ΔΕΝ ειναι αυτο που πρεπει να ειναι....γνωμη μουΆντε να βγάλουμε άκρη τώρα...
Όχι παιδιά. Η Μιρέλα είναι κανονική γυναικα. Μόλις γυρισα από αυτήν. Καμία σχεση με τρανς. Πολύ καλη γενικά, ειδικα στο α-λεβελ και στην πιπια. Εχει κωλαρα βραζιλιανικη...το μονο μείονεκτημα είναι τα φτωχα της αγγλικα...οπότε μη φοβασται. Οι λατρεις του κωλου πηγαίνετε άφοβα
Καλά κρασιά, έχεις πάει ποτέ με τρανσέξουαλ? με κομμένη και με ορμόνες? Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ορμόνες είναι η απαραίτητη προϋπόθεση της επιτυχούς μεταμορφώσεις, τη διαφορά βλέπεις μόνο στο μουνί γιατί δεν κατεβάζει υγρά με αποτέλεσμα κάπου-κάπου να ρίχνει μια σταλιά τσίσα! Εναλλακτική λύση να κάνει χρήση του λιπαντικού.
βέβαια ότι η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο δεν ήξερα.. διαβάζω εδω έχουν εξέλιξη τα μουνιά τους!
Sorry gianevan δεν του το χαλάω! H1927 o οποίος είπε: Όχι παιδιά. Η Μιρέλα είναι κανονική γυναικα. Για αυτό και μόνο μίλησα! ;)Όχι πως επί της ουσίας εχεις άδικο και ασφαλώς είναι "κομμένη" αλλά αυτός πήγε και πέρασε καλά πιστεύοντας πως η συγκεκριμένη είναι γυναίκα εκ γεννετής.
Προσωπικά αν όντως περνούσα καλά δεν θα με ενδιέφερε αν θα ήταν εκ γεννετής ή εκ μετατροπής (η Εύα, η Βίκυ και η Ζέτα υπήρξαν από τις καλύτερες εμπειρίες μου και ασφαλώς γνώριζα τί ήταν), αλλά τον φίλο πιθανότατα τον ενδιαφέρει.
Οπότε γιατί του το χαλάς τώρα;
ρε σεις, η Έλλη Στάη!
Μονο προσεξτε μη βγει και κανενας ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ απο τη ντουλαπα.......Στα νιάτα της....
Την ειχε πάρει κανείς στο παρελθόν;Νομίζω έσκαγε μύτη ως Miriam μέσω zou!
Καλο φαινεται!180 +20 owc μου ειπε!εντωμεταξυ σλοβακα μου ειπε ενω με ζου θυμάμαι λανσαρονταν ως ελβετιδα!ημαρτον ,λες και θα της προσδίδε μεγαλύτερο κύρος !
Την ειχε πάρει κανείς στο παρελθόν;Νομίζω έσκαγε μύτη ως Miriam μέσω zou!
οκ man!ψιλοαδιαφορη ως προς συμμετοχη εννοείς;sato ,ikea δηλ!πρέπει να χω πάρει ...ψιλοαδιάφορη με τονισμένους γοφούς και λεκάνη
ρε παίδες αυτή εδώ πως είναι στην πραγματικότητα;
Νομίζω ότι οι φωτογραφίες έχουν μεγάλη ποικιλία και δεν αντικατοπτρίζουν το πραγματικό κορίτσι.
Αν μοιάζει με την παραπάνω φώτο θα πάω να τη βάλω να κάνει τα πατουσάκια της έτσι, σα μπαλαρίνα.
Από απόδοση;
(έχει κριτικές αλλά δεν τις εμπιστεύομαι στο εσκορτνιουζ.
οκ man!ψιλοαδιαφορη ως προς συμμετοχη εννοείς;sato ,ikea δηλ!