karaleonidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 210
- Πόντοι
- 3.210
a-level?
αμαν ρε αρρωστε , δεν το βλεπεις το κοριτσακι????
a-level?
αμαν ρε αρρωστε , δεν το βλεπεις το κοριτσακι????
Ο γιατρός μου έχει συστήσει να μην πηγαίνω ποτέ σε πουτάνα με Α cup.καλο φαινεται αλλα ως προς το θεμα συμμετοχής ειναι το ζητούμενο!τωρα για αναλ και να κανει δεν την κόβω να την πας πιπα κωλο αποκλειστικα!
εδώ βρωμάει Ινα λαμπορκίνι από χιλιόμετρα...αυτή δε λέει να φύγει όλο Γλυφάδα είναι και γαμάει τα λεφτά της στα ψώνια
σιγουρα δε θα δεις το κορίτσι των φωτο!απλως η τυπισσα αλλάζει συνεχεια προφίλ!Παντως αυτη των φωτο κάποια μου θυμίζει και με καθε επιφύλαξη μια απο BEM !είναι τόσο καλή όσο φαίνεται???
Ότι λέει ο φίλος μου, περί κώλου όποιος δοκιμάσει!Για το χορχε!
My sweet ass ... Will tell you more than 1000 words. ... If you like a mix of beauty, intelligence and a wild sexuality then you came to the right place. ... From Russia with love!!! Your Russian pussy .... Kisss
a-level?
Οσο ειδες κωλο απο την Λορενα τοσο θα δεις και απο αυτη! ;)
Το γραφειο μας δουλευει για να τραβαει πελατεια.
ξερει κανενας λεπτομέριες ???? για 70€ half hour included anal!! κάτι βρωμάει ....
ότι δεν είναι γυναίκα το διαπίστωσες ή το υποθέτεις; Για τη φίλη της το λέει ότι είναι τρανς. Μήπως είναι εγχειρισμένη;κολοτριπιδακιδες μην την πατήσετε!(η μια απο τις δυο λεει πως ειναι γυναικα!) ειναι 2 τραβέλια, κάθονται στο ξενοδοχείο Ilissos ενα ξανθό κ ένα μελαχρινό!
ότι δεν είναι γυναίκα το διαπίστωσες ή το υποθέτεις; Για τη φίλη της το λέει ότι είναι τρανς. Μήπως είναι εγχειρισμένη;
Αδερφέ γίνε συγκεκριμένος, το ξέρεις ότι είναι κομμένη ή το υποθέτεις; Μην παίζουμε με τις λέξεις.Ακρωτηριασμένη
κολοτριπιδακιδες μην την πατήσετε!(η μια απο τις δυο λεει πως ειναι γυναικα!) ειναι 2 τραβέλια, κάθονται στο ξενοδοχείο Ilissos ενα ξανθό κ ένα μελαχρινό!
Αδερφέ γίνε συγκεκριμένος, το ξέρεις ότι είναι κομμένη ή το υποθέτεις; Μην παίζουμε με τις λέξεις.
Γιατρέ δεν έχω πρόβλημα αν είναι κομμένη, απλά ρωτάω τον φίλο αν το ξέρει ή το υποθέτει.Έλα μωρέ κι εσύ πως κάνεις έτσι;
Την Βίκυ την είχε πάρει η μισή Αθήνα και μερικοί μάλιστα δεν είχαν καν καταλάβει περί τίνος επρόκειτο!