thirio11
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.857
- Πόντοι
- 456
εδω εισαι παιχτη!χα!χα!ότι δεν είναι γυναίκα το διαπίστωσες ή το υποθέτεις; Για τη φίλη της το λέει ότι είναι τρανς. Μήπως είναι εγχειρισμένη;
εδω εισαι παιχτη!χα!χα!ότι δεν είναι γυναίκα το διαπίστωσες ή το υποθέτεις; Για τη φίλη της το λέει ότι είναι τρανς. Μήπως είναι εγχειρισμένη;
Γιατρέ δεν έχω πρόβλημα αν είναι κομμένη, απλά ρωτάω τον φίλο αν το ξέρει ή το υποθέτει.
Βρε με το τσιγκέλι στα βγάζουμε! Έκατσες και το ψαχούλεψες; Με τις φωτό μοιάζει;Ως επιστήμονας θέλεις να τα ξέρεις όλα; πέρασα και μου φάνηκε ξεκάθαρα τι άλλο θέλεις να πω; πάντος έχει μουνί! νταξ βρεε?
Βρε με το τσιγκέλι στα βγάζουμε! Έκατσες και το ψαχούλεψες; Με τις φωτό μοιάζει;
Βρε με το τσιγκέλι στα βγάζουμε! Έκατσες και το ψαχούλεψες; Με τις φωτό μοιάζει;
Κι εγώ σπάω το κεφάλι μου ναούμε. Πρέπει να υπάρχει στον κατάλογο.
αυτή μου φαίνεται πασίγνωστη,αλλά δεν θυμάμαι από πού
ήταν ανεξάρτητη ή σε άλλο γραφείο?
λενε οτι εχει παλαμαρι αναμεσα στα ποδαρακια....Ρε παιδιά... τι παίζει μ' αυτήν;;;
οχι ρε γιατι το λες αυτο ???λενε οτι εχει παλαμαρι αναμεσα στα ποδαρακια....
βαλε γυαλια βρε ερμο... μακαρι να ηταν το γατακι ετσι... θα ηθελε παρα πολυ...
ουτε καν πέρασε απο το μυαλο μου!καμμια σχεση με το γατί γιατι το εχω σβερκωσει κιόλας!τελικά θυμήθηκα
είναι ολόιδια η Χρύσα γατάκι
τις φωτογραφίες της έβαλαν?
Ρε φίλε ολόκληρη συζήτηση υπάρχει πιο πίσω δεν την είδες; Παίκτης λέει μετά από αυτοψία πως είναι κομμένη.Ρε παιδιά... τι παίζει μ' αυτήν;;;
Άντε να βγάλουμε άκρη τώρα...Όχι παιδιά. Η Μιρέλα είναι κανονική γυναικα. Μόλις γυρισα από αυτήν. Καμία σχεση με τρανς. Πολύ καλη γενικά, ειδικα στο α-λεβελ και στην πιπια. Εχει κωλαρα βραζιλιανικη...το μονο μείονεκτημα είναι τα φτωχα της αγγλικα...οπότε μη φοβασται. Οι λατρεις του κωλου πηγαίνετε άφοβα