Ασε τα Χοτελια
Κοκκινο,Ροζ,Μαυρο,πολυ μαυρο .
Μετα νουμερα παλι οι διαμμετροι για να μπερδευτης Βλακα Μικρε !!!
με μπέρδεψες αδελφέ ...δεν ξέρω ποιά πόρτα να κτυπήσω και τί χρώμα θα δώ !?
Ασε τα Χοτελια
Κοκκινο,Ροζ,Μαυρο,πολυ μαυρο .
Μετα νουμερα παλι οι διαμμετροι για να μπερδευτης Βλακα Μικρε !!!
ρε θείο τι να σ πω !νομιζεις να με νοιάζει αν εσυ κ οποιαδήποτε άλλος με θεωρεί παίκτη;στ αρχιδια μου κιόλας !τι θ ακούσω εδω μεσα!ελεος!Κανε προσπαθειες βρε Μαριε γιατι το να προσπαθεις να μας πεισεις οτι εισαι παιχτης εδω μεσα δεν περναει. Πηγαινε απο κανενα στουντιο, μπουρδελο και γραψε καμια κριτικη πρωτα και μετα τα λεμε.
Αγγλικα εμαθες?
ρε θείο τι να σ πω !νομιζεις να με νοιάζει αν εσυ κ οποιαδήποτε άλλος με θεωρεί παίκτη;στ αρχιδια μου κιόλας !τι θ ακούσω εδω μεσα!ελεος!
Κοιτα τι γαμησες δεν ξέρω κ δε με νοιάζει!οποια ήθελα την πήρα κ θα παίρνω !κατσε δεν το συνεχίζω γιατι εισαι κ σε κρίσιμη ηλικία ,μην παθεις κ τιποτα και δε θα προλάβεις τα κορίτσια της vivid!Τοτε γιατι ζηλευειες ρε παιχτη αν καποιος αλλος εχει γαμησει κατι καλυτερο? Α μαλιστα οσα δεν τα φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
Α ξεχασα και αυτο στα αρχιδια σου παιχταρα!!
Κοιτα τι γαμησες δεν ξέρω κ δε με νοιάζει!οποια ήθελα την πήρα κ θα παίρνω !κατσε δεν το συνεχίζω γιατι εισαι κ σε κρίσιμη ηλικία ,μην παθεις κ τιποτα και δε θα προλάβεις τα κορίτσια της vivid!
Λογικό είναι αφού πας το πρωί κάτω για καφέ και όταν σκάνε μύτη για πρωινό τις ακολουθείς στο ασανσερ και βλέπεις που μπαίνουν για να μας το παιξεις εδώ χάμω φωτεινός παντωγνώστης. Τσου ρε Λάκη...
Έφευγες.... άντε άντε για μπανάκι..
ποια τανια ρε ξεμωραμενε ,ενα βήμα πριν το αλντζχαιμερ !δημιουργεις εντυπώσεις με λορενα δήθεν για dthroat και περι θεάς!σου είπα εχω πάρει πολυ καλύτερες απ αυτη!αντε τραβα σε κανα ντελο γιατι αμφιβάλλω να σου παίρνουν πιπα τα cg!πιες κανα τσάι !Αχαχαχαχαχα μονο στον υπνο σου Μαριε, και λαδεμπορα στην λαχαναγορα σε κανω. Επεσα εξω??
Κολλησες στην Τανια και την Λορενα και νομιζεις οτι γαμησες θεεες!!
Παρε το κουβαδακι σου και παιξε στην αμμο, και μην ξεχασεις το αντιηλιακο!!
πεστα ρε παλερμο... δεν εχει πατησει ποτε το ποδι του σε τουρακι και βγαζει και γλωσσα ο ψευτακος...το πρωινό του Παρκ είναι στον τελευταίο όροφο.
Σε χαλάει ο λαδέμπορας; Όποιος στάξει το λαδάκι θα γαμήσει το μουνάκι! Το απόλυτο εκουαλάιζερ!Αχαχαχαχαχα μονο στον υπνο σου Μαριε, και λαδεμπορα στην λαχαναγορα σε κανω. Επεσα εξω??
Κολλησες στην Τανια και την Λορενα και νομιζεις οτι γαμησες θεεες!!
Παρε το κουβαδακι σου και παιξε στην αμμο, και μην ξεχασεις το αντιηλιακο!!
ασε ρε δεν κρατάω κακια!Σε λιγο καιρο θα του στείλω κ 2 αυτόγραφα απο 2 ps nba level!Σε χαλάει ο λαδέμπορας; Όποιος στάξει το λαδάκι θα γαμήσει το μουνάκι! Το απόλυτο εκουαλάιζερ!
Κι αν περνάς του λόγου σου για εκλεπτυσμένος με περίεργο τρόπο το δείχνεις ρε Λυκ. Ο μικρός έχει γράψει σε τρεις μήνες όσες κριτικές έχεις γράψει σε τέσσερα χρόνια και του την πέφτεις γιατί έχεις τα νεύρα σου ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Σε λίγο κανείς δε θα γράφει και θα κάθεστε οι "παλιοί" να ξύνετε τα αρχίδια σας ενθυμούμενοι περασμένα μεγαλεία.
Ναι βρε Λαβιε με εκνευρισε ο βλαξ και δεν επρεπε να τον ονομασω λαδεμπορα. ;) Να συνεχισει να γραφει κριτικες κανεις δεν τον αποπερνει αλλα να μην γραφει εδω οτι του κατεβει στο κεφαλι.Σε χαλάει ο λαδέμπορας; Όποιος στάξει το λαδάκι θα γαμήσει το μουνάκι! Το απόλυτο εκουαλάιζερ!
Κι αν περνάς του λόγου σου για εκλεπτυσμένος με περίεργο τρόπο το δείχνεις ρε Λυκ. Ο μικρός έχει γράψει σε τρεις μήνες όσες κριτικές έχεις γράψει σε τέσσερα χρόνια και του την πέφτεις γιατί έχεις τα νεύρα σου ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Σε λίγο κανείς δε θα γράφει και θα κάθεστε οι "παλιοί" να ξύνετε τα αρχίδια σας ενθυμούμενοι περασμένα μεγαλεία.
Μάλιστα αφού ενημερωθήκαμε για πρωινά,βραδινά και χρώματα τότε εντάξει.
Υ.Γ. 1. Λούκ μάλλον θες διακοπές ρε τι την πέφτεις στον Morbid ?
Υ.Γ. 2. Χόρχε πρότεινε μου καμία καλή απο τον Αριστο που πάς συνέχεια γιατί δεν έχω ιδέα.
Υ.Γ. 3. Πρόεδρε είσαι ο καλύτερος διακοπάρεις πές μου όμως τον τελευταίο χρόνο πιο ct σου έχει ξανακάνει τέτοιο deepthroat ;) γιατί για παλιά ξέρω και γω... αλλά τώρα δεν έρχονται
ποια τανια ρε ξεμωραμενε ,ενα βήμα πριν το αλντζχαιμερ !δημιουργεις εντυπώσεις με λορενα δήθεν για dthroat και περι θεάς!σου είπα εχω πάρει πολυ καλύτερες απ αυτη!αντε τραβα σε κανα ντελο γιατι αμφιβάλλω να σου παίρνουν πιπα τα cg!πιες κανα τσάι !
ρε εμένα δε με τρώει κανένα κωλομερι!εσυ απο χθες που πήρα λορενα σε τρώει αν πήρα λωκο και μου τη μπαίνεις και στο κάτω κάτω δε με ξέρεις κιόλας!Θελεις να σου τα χωσω παλι?? Σε ξυνει ο κωλος σου?
Οσο γιατι σταματησα να γραφω κριτικες πολλοι λιγοι το ξερουν και δεν ειναι απο βαρεμαρα!!
Δεν χρειαζομαι δικηγορο ...........ευχαριστω!!σε απείλησαν?
ρε εμένα δε με τρώει κανένα κωλομερι!εσυ απο χθες που πήρα λορενα σε τρώει αν πήρα λωκο και μου τη μπαίνεις και στο κάτω κάτω δε με ξέρεις κιόλας!
Δεν χρειαζομαι δικηγορο ...........ευχαριστω!!