Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (4 μέλη και 52 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ασε τα Χοτελια
Κοκκινο,Ροζ,Μαυρο,πολυ μαυρο .
Μετα νουμερα παλι οι διαμμετροι για να μπερδευτης Βλακα Μικρε !!!
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :coffee: :dunno:

με  μπέρδεψες αδελφέ ...δεν ξέρω ποιά πόρτα να κτυπήσω και τί χρώμα θα δώ !? :rolleyes:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Κανε προσπαθειες βρε Μαριε γιατι το να προσπαθεις να μας πεισεις οτι εισαι παιχτης εδω μεσα δεν περναει. Πηγαινε απο κανενα στουντιο, μπουρδελο και γραψε καμια κριτικη πρωτα και μετα τα λεμε.

Αγγλικα εμαθες?  :think: :grin:
ρε θείο τι να σ πω !νομιζεις να με νοιάζει αν εσυ κ οποιαδήποτε άλλος με θεωρεί παίκτη;στ αρχιδια μου κιόλας !τι θ ακούσω εδω μεσα!ελεος!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ρε θείο τι να σ πω !νομιζεις να με νοιάζει αν εσυ κ οποιαδήποτε άλλος με θεωρεί παίκτη;στ αρχιδια μου κιόλας !τι θ ακούσω εδω μεσα!ελεος!

Τοτε γιατι ζηλευειες ρε παιχτη αν καποιος αλλος εχει γαμησει κατι καλυτερο?  Α μαλιστα οσα δεν τα φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.  :grin:

Α ξεχασα και αυτο στα αρχιδια σου παιχταρα!! 

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Τοτε γιατι ζηλευειες ρε παιχτη αν καποιος αλλος εχει γαμησει κατι καλυτερο?   Α μαλιστα οσα δεν τα φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.  :grin:

Α ξεχασα και αυτο στα αρχιδια σου παιχταρα!! 
Κοιτα τι γαμησες δεν ξέρω κ δε με νοιάζει!οποια ήθελα την πήρα κ θα παίρνω !κατσε δεν το συνεχίζω γιατι εισαι κ σε κρίσιμη ηλικία ,μην παθεις κ τιποτα  και δε θα προλάβεις τα κορίτσια της vivid!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Κοιτα τι γαμησες δεν ξέρω κ δε με νοιάζει!οποια ήθελα την πήρα κ θα παίρνω !κατσε δεν το συνεχίζω γιατι εισαι κ σε κρίσιμη ηλικία ,μην παθεις κ τιποτα  και δε θα προλάβεις τα κορίτσια της vivid!

Αχαχαχαχαχα μονο στον υπνο σου Μαριε, και λαδεμπορα στην λαχαναγορα σε κανω. Επεσα εξω??  :grin: :grin:

Κολλησες στην Τανια και την Λορενα και νομιζεις οτι γαμησες θεεες!!  :2funny: :2funny:

Παρε το κουβαδακι σου και παιξε στην αμμο, και μην ξεχασεις το αντιηλιακο!!  :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Λογικό είναι αφού πας το πρωί κάτω για καφέ και όταν σκάνε μύτη για πρωινό τις ακολουθείς στο ασανσερ και βλέπεις που μπαίνουν για να μας το παιξεις εδώ χάμω φωτεινός παντωγνώστης. Τσου ρε Λάκη...

Έφευγες.... άντε άντε για μπανάκι..  :2funny:

το πρωινό του Παρκ είναι στον τελευταίο όροφο.

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Αχαχαχαχαχα μονο στον υπνο σου Μαριε, και λαδεμπορα στην λαχαναγορα σε κανω. Επεσα εξω??  :grin: :grin:

Κολλησες στην Τανια και την Λορενα και νομιζεις οτι γαμησες θεεες!!  :2funny: :2funny:

Παρε το κουβαδακι σου και παιξε στην αμμο, και μην ξεχασεις το αντιηλιακο!!  :grin:
ποια τανια ρε ξεμωραμενε ,ενα βήμα πριν το αλντζχαιμερ !δημιουργεις εντυπώσεις με λορενα δήθεν για dthroat και περι θεάς!σου είπα εχω πάρει πολυ καλύτερες απ αυτη!αντε τραβα σε κανα ντελο γιατι αμφιβάλλω να σου παίρνουν πιπα τα cg!πιες κανα τσάι !

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226

Παρε το κουβαδακι σου και παιξε στην αμμο, και μην ξεχασεις το αντιηλιακο!!  :grin:
Σε χαλάει ο λαδέμπορας; Όποιος στάξει το λαδάκι θα γαμήσει το μουνάκι! Το απόλυτο εκουαλάιζερ!

Κι αν περνάς του λόγου σου για εκλεπτυσμένος με περίεργο τρόπο το δείχνεις ρε Λυκ. Ο μικρός έχει γράψει σε τρεις μήνες όσες κριτικές έχεις γράψει σε τέσσερα χρόνια και του την πέφτεις γιατί έχεις τα νεύρα σου ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Σε λίγο κανείς δε θα γράφει και θα κάθεστε οι "παλιοί" να ξύνετε τα αρχίδια σας ενθυμούμενοι περασμένα μεγαλεία.

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Σε χαλάει ο λαδέμπορας; Όποιος στάξει το λαδάκι θα γαμήσει το μουνάκι! Το απόλυτο εκουαλάιζερ!

Κι αν περνάς του λόγου σου για εκλεπτυσμένος με περίεργο τρόπο το δείχνεις ρε Λυκ. Ο μικρός έχει γράψει σε τρεις μήνες όσες κριτικές έχεις γράψει σε τέσσερα χρόνια και του την πέφτεις γιατί έχεις τα νεύρα σου ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Σε λίγο κανείς δε θα γράφει και θα κάθεστε οι "παλιοί" να ξύνετε τα αρχίδια σας ενθυμούμενοι περασμένα μεγαλεία.
ασε ρε δεν κρατάω κακια!Σε λιγο καιρο θα του στείλω κ 2 αυτόγραφα απο 2 ps nba level!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Μάλιστα αφού ενημερωθήκαμε για πρωινά,βραδινά και χρώματα τότε εντάξει.

Υ.Γ. 1.  Λούκ μάλλον θες διακοπές ρε τι την πέφτεις στον Morbid ?  :think:

Υ.Γ. 2.  Χόρχε πρότεινε μου καμία καλή απο τον Αριστο που πάς συνέχεια γιατί δεν έχω ιδέα.  :grin:  

Υ.Γ. 3.  Πρόεδρε είσαι ο καλύτερος διακοπάρεις  :grin:  πές μου όμως τον τελευταίο χρόνο πιο ct σου έχει ξανακάνει τέτοιο deepthroat  ;)  γιατί για παλιά ξέρω και γω... αλλά τώρα δεν έρχονται  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Ναι βρε Λαβιε με εκνευρισε ο βλαξ και δεν επρεπε να τον ονομασω λαδεμπορα.  ;) Να συνεχισει να γραφει κριτικες κανεις δεν τον αποπερνει αλλα να μην γραφει εδω οτι του κατεβει στο κεφαλι.

Αν ψαξεις οπως ειπα και στον ερμο θα δεις οτι λιγοι εχουν γραψει περισσοτερς κριτικες απο μενα, αλλα ο "μικρος ντεν ντιαβαζει Εγγλεζικα"  :grin:

Οσο γιατι σταματησα να γραφω κριτικες πολλοι λιγοι το ξερουν και δεν ειναι απο βαρεμαρα!!  :2funny: :2funny:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Jessica απο CT πριν απο καμμια 20ρια μέρες
Cindy απο CG πριν απο 4 μέρες .

Αλλη ερώτηση Γιωργη ?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μάλιστα αφού ενημερωθήκαμε για πρωινά,βραδινά και χρώματα τότε εντάξει.

Υ.Γ. 1.  Λούκ μάλλον θες διακοπές ρε τι την πέφτεις στον Morbid ?  :think:

Υ.Γ. 2.  Χόρχε πρότεινε μου καμία καλή απο τον Αριστο που πάς συνέχεια γιατί δεν έχω ιδέα.  :grin:  

Υ.Γ. 3.  Πρόεδρε είσαι ο καλύτερος διακοπάρεις  :grin:  πές μου όμως τον τελευταίο χρόνο πιο ct σου έχει ξανακάνει τέτοιο deepthroat  ;)  γιατί για παλιά ξέρω και γω... αλλά τώρα δεν έρχονται  :grin:

Βρε διπλογιωργη μακαρι να ειχα τον χρονο για διακοπες, αλλα...................... οσο για το deepthroat της Λορενας ξεχασε το.  :grin:  Αματουρι που δεν το κατεχει και ουτε το μπορει.

Φαγωθηκατε ολοι με την Λορενα, καλη ειναι αλλα οπως ειπε και ο Μπεμπες δεν το κατεχει το γαμησι ακομα. Με τον χρονο φανταζομαι θα στρωσει αλλα θα πρεπει να το ποθει το καυλι και δεν μου φαινεται οτι ειναι τετοια. Επαγγελματιας για τα λεφτα και μονο το κανει.  ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ποια τανια ρε ξεμωραμενε ,ενα βήμα πριν το αλντζχαιμερ !δημιουργεις εντυπώσεις με λορενα δήθεν για dthroat και περι θεάς!σου είπα εχω πάρει πολυ καλύτερες απ αυτη!αντε τραβα σε κανα ντελο γιατι αμφιβάλλω να σου παίρνουν πιπα τα cg!πιες κανα τσάι !

Θελεις να σου τα χωσω παλι??  :grin: Σε ξυνει ο κωλος σου?  :think:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Θελεις να σου τα χωσω παλι??  :grin: Σε ξυνει ο κωλος σου?  :think:
ρε εμένα δε με τρώει κανένα κωλομερι!εσυ απο χθες που πήρα λορενα σε τρώει αν πήρα λωκο και μου τη μπαίνεις και στο κάτω κάτω δε με ξέρεις κιόλας!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ρε εμένα δε με τρώει κανένα κωλομερι!εσυ απο χθες που πήρα λορενα σε τρώει αν πήρα λωκο και μου τη μπαίνεις και στο κάτω κάτω δε με ξέρεις κιόλας!

Αμ εσυ μας ελεγες οτι θα πηγαινες και θα καταφερνες να τον παρεις!  :grin: Μια ερωτηση σου εκανα γιατι δεν γινεσαι σαφης σε αυτα που γραφεις, αλλα αστο καλυτερα Μαριε  ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom