Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (5 μέλη και 94 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αν περάσεις καλά δεν ξαναπάς δηλαδη?

Βρε διπλογιωργη λιγες φορες μου εχει τυχει να μην περασω καλα. Το σπορ γενικα με τανες ειναι να δοκιμαζεις κατι καινουργιο, εκτος απο τις σουπερ τανες που ξαναπερνας. Την Λορενα δεν την κατατασσω σε αυτην την κατηγορια και ουτε στις τοπ 10 που εχω δοκιμασει.

Τι να κανω εχω γινει δυσκολος τελευταια.  :grin: :grin:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Βρε διπλογιωργη λιγες φορες μου εχει τυχει να μην περασω καλα. Το σπορ γενικα με τανες ειναι να δοκιμαζεις κατι καινουργιο, εκτος απο τις σουπερ τανες που ξαναπερνας. Την Λορενα δεν την κατατασσω σε αυτην την κατηγορια και ουτε στις τοπ 10 που εχω δοκιμασει.

Κ γω δεν τη βάζω στο top10 αλλα μιλάμε με τα σημερινά δεδομένα!συνεπως ειναι αξιογαμητο!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Μην μας τρελάνεις τώρα!! Στην Paris , στην Gisele-το κορμι- και στην Λολίτα δεν μπορεί να μην είχες πάει 2η φορα και 3η και 4η  :grin: :grin:

Εχεις βρει καλύτερη απο την Λορένα τελευταία?  :sunglasses:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μην μας τρελάνεις τώρα!! Στην Paris , στην Gisele-το κορμι- και στην Λολίτα δεν μπορεί να μην είχες πάει 2η φορα και 3η και 4η  :grin: :grin:

Εχεις βρει καλύτερη απο την Λορένα τελευταία?  :sunglasses:

Ξεχνας διπλογιωργη οτι σαν ταξιδιωτικος πρακτορας 007 ταξιδευω και γευομαι δειπνα σε πολλα μερη.  :grin:  Ναι εχω βρει παρα πολυ καλυτερα απο την Λορενα, στα οποια και συνευρισκομαι οταν μπορω. :grin:

BTW εγω δεν τα εγραψα για την Παρις οτι χαλασε πριν πατησει ποδι την τελευταια φορα Αθηνα?  :grin:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Ξεχνας διπλογιωργη οτι σαν ταξιδιωτικος πρακτορας 007 ταξιδευω και γευομαι δειπνα σε πολλα μερη.  :grin:  Ναι εχω βρει παρα πολυ καλυτερα απο την Λορενα, στα οποια και συνευρισκομαι οταν μπορω. :grin:

BTW εγω δεν τα εγραψα για την Παρις οτι χαλασε πριν πατησει ποδι την τελευταια φορα Αθηνα?  :grin:
ΟΚ. Να και γιαυτό δεν ξαναπάτησε  :grin: 

Την είχε δει πολύ ντίβα.  ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Ναι νομιζεις οτι επειδη τα εγραψα δεν ξαναπατησε?  :2funny: :2funny: :2funny:

Λες και εχει ελλειψη απο αγαπουληδες η Αθηνα.   :grin:
Οσι ρε συ  :2funny: :2funny: :2funny:

Απλά επειδή με την κολλητή της έκαναν πολλές μαλακίες ε κάπου .... καταλαβαίνεις  ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Οσι ρε συ  :2funny: :2funny: :2funny:

Απλά επειδή με την κολλητή της έκαναν πολλές μαλακίες ε κάπου .... καταλαβαίνεις  ;)

Πρεπει να διευκρινιζεις ποια απο τις κολλητες της γιατι εχει αλλαξει καμποσες τα τελευταια χρονια.  :grin:

Οσο για την Λορενα υπαρχουν και καλυτερα σε στουντιο στην Αθηνα οπου θα σου μεινει και ενα κατοσταρικο για σουβλακια!!  :grin: :grin:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Πρεπει να διευκρινιζεις ποια απο τις κολλητες της γιατι εχει αλλαξει καμποσες τα τελευταια χρονια.  :grin:

Οσο για την Λορενα υπαρχουν και καλυτερα σε στουντιο στην Αθηνα οπου θα σου μεινει και ενα κατοσταρικο για σουβλακια!!  :grin: :grin:
Αμα φαω 100Ε στα σουβλακια θα πεθάνω  :2funny: :2funny: :2funny:

Στο στούντιο με 100Ε δεν κάθεσαι ούτε 1 ωρα ουτε χύνεις 2η φορά  ;) ΄χωρια που δεν σου κάνουν σε ολα ακά  ;) ούτε τέτοιο deepthroat  ;)

Αρα....

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Αμα φαω 100Ε στα σουβλακια θα πεθάνω  :2funny: :2funny: :2funny:

Στο στούντιο με 100Ε δεν κάθεσαι ούτε 1 ωρα ουτε χύνεις 2η φορά  ;) ΄χωρια που δεν σου κάνουν σε ολα ακά  ;) ούτε τέτοιο deepthroat  ;)

Αρα....
αστοχη η σύγκριση του λουκ περι στούντιο!απο καμμια αποψη δε συγκρινονται(χώρος σέρβις)!ρε στην κριτικη για λορενα τι τιτλο έβαλες;

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λουκ???? Τι σου λένε ρε τα γατάκια? Μαλάκες αν αρχίσει ο Λούκ να μιλάει θα κρυφτείτε όλοι από τα μουνιά που έχει γαμήσει ούτε ζωγραφιστά δεν τα βλέπουμε.

Γύρισα από πράγα σήμερα και ότι βλέπω στο ΕΝ μου φαίνεται σαν να ανοίγω τις τελευταίες σελίδες του πρωταθλητή με τις αναρτήσεις τύπου: "αγαλμάτινο κορμί" κτλ κτλ κτλ!!  :2funny: :2funny: :2funny:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Λουκ???? Τι σου λένε ρε τα γατάκια? Μαλάκες αν αρχίσει ο Λούκ να μιλάει θα κρυφτείτε όλοι από τα μουνιά που έχει γαμήσει ούτε ζωγραφιστά δεν τα βλέπουμε.

Γύρισα από πράγα σήμερα και ότι βλέπω στο ΕΝ μου φαίνεται σαν να ανοίγω τις τελευταίες σελίδες του πρωταθλητή με τις αναρτήσεις τύπου: "αγαλμάτινο κορμί" κτλ κτλ κτλ!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Νιαου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :cum: :cum: :cum:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλά ρε συνάδελφε ντελίπα. Έχεις 9 κριτικές και σε όλες είσαι δυσαρεστημένος!!! Δηλαδή κανά μουνί στο οποιό να έχεις περάσει καλά υπάρχει ή όχι?  :headbang:

Έχεις ένα ελάχιστο δίκιο βέβαια για το Τζουλιεακι αλλά όχι και για μεταβολή και οτί οι φωτό είναι παλίες!!!!! Τώρα τις έκανε ρε συ!!!  :headbang:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26

καλα εδω μεσα μερικοί το πιο Μπαζο που εχου πάρει ειναι εμβέλειας Jesse Jane!κ γω προν ενα μήνα LA ήμουν κ πέρασα μια βόλτα απο Tera Patrick με τις φίλες της !
γουφ γουφ!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom