giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Οτι νομίζεις Λουκ μουΔεν θα μου το εδινε. Με ειχε καταχωρησει και καταγραψει πλεον. Νο κουλουρι φορ Λουκ!!!
Οτι νομίζεις Λουκ μουΔεν θα μου το εδινε. Με ειχε καταχωρησει και καταγραψει πλεον. Νο κουλουρι φορ Λουκ!!!
Οτι νομίζεις Λουκ μου
Αν περάσεις καλά δεν ξαναπάς δηλαδη?Μια φορα ειναι αρκετη διπολιωργη. Δεν ψαχνω για γκομενα.
κατσε!θες να μου πεις δεν πηγές ποτε σε καμμια 2 φορές ;Μια φορα ειναι αρκετη διπολιωργη. Δεν ψαχνω για γκομενα.
Αν περάσεις καλά δεν ξαναπάς δηλαδη?
Κ γω δεν τη βάζω στο top10 αλλα μιλάμε με τα σημερινά δεδομένα!συνεπως ειναι αξιογαμητο!Βρε διπλογιωργη λιγες φορες μου εχει τυχει να μην περασω καλα. Το σπορ γενικα με τανες ειναι να δοκιμαζεις κατι καινουργιο, εκτος απο τις σουπερ τανες που ξαναπερνας. Την Λορενα δεν την κατατασσω σε αυτην την κατηγορια και ουτε στις τοπ 10 που εχω δοκιμασει.
Τι να κανω εχω γινει δυσκολος τελευταια.
Βρε διπλογιωργη λιγες φορες μου εχει τυχει να μην περασω καλα. Το σπορ γενικα με τανες ειναι να δοκιμαζεις κατι καινουργιο, εκτος απο τις σουπερ τανες που ξαναπερνας. Την Λορενα δεν την κατατασσω σε αυτην την κατηγορια και ουτε στις τοπ 10 που εχω δοκιμασει.
Τι να κανω εχω γινει δυσκολος τελευταια.
Μην μας τρελάνεις τώρα!! Στην Paris , στην Gisele-το κορμι- και στην Λολίτα δεν μπορεί να μην είχες πάει 2η φορα και 3η και 4η
Εχεις βρει καλύτερη απο την Λορένα τελευταία?
ΟΚ. Να και γιαυτό δεν ξαναπάτησεΞεχνας διπλογιωργη οτι σαν ταξιδιωτικος πρακτορας 007 ταξιδευω και γευομαι δειπνα σε πολλα μερη. Ναι εχω βρει παρα πολυ καλυτερα απο την Λορενα, στα οποια και συνευρισκομαι οταν μπορω.
BTW εγω δεν τα εγραψα για την Παρις οτι χαλασε πριν πατησει ποδι την τελευταια φορα Αθηνα?
ΟΚ. Να και γιαυτό δεν ξαναπάτησε
Την είχε δει πολύ ντίβα. ;)
Οσι ρε συΝαι νομιζεις οτι επειδη τα εγραψα δεν ξαναπατησε?
Λες και εχει ελλειψη απο αγαπουληδες η Αθηνα.
Οσι ρε συ
Απλά επειδή με την κολλητή της έκαναν πολλές μαλακίες ε κάπου .... καταλαβαίνεις ;)
Μια φορα ειναι αρκετη διπολιωργη. Δεν ψαχνω για γκομενα.
Αμα φαω 100Ε στα σουβλακια θα πεθάνωΠρεπει να διευκρινιζεις ποια απο τις κολλητες της γιατι εχει αλλαξει καμποσες τα τελευταια χρονια.
Οσο για την Λορενα υπαρχουν και καλυτερα σε στουντιο στην Αθηνα οπου θα σου μεινει και ενα κατοσταρικο για σουβλακια!!
αστοχη η σύγκριση του λουκ περι στούντιο!απο καμμια αποψη δε συγκρινονται(χώρος σέρβις)!ρε στην κριτικη για λορενα τι τιτλο έβαλες;Αμα φαω 100Ε στα σουβλακια θα πεθάνω
Στο στούντιο με 100Ε δεν κάθεσαι ούτε 1 ωρα ουτε χύνεις 2η φορά ;) ΄χωρια που δεν σου κάνουν σε ολα ακά ;) ούτε τέτοιο deepthroat ;)
Αρα....
Δεν τον βλέπεις?αστοχη η σύγκριση του λουκ περι στούντιο!απο καμμια αποψη δε συγκρινονται(χώρος σέρβις)!ρε στην κριτικη για λορενα τι τιτλο έβαλες;
ΝιαουΛουκ???? Τι σου λένε ρε τα γατάκια? Μαλάκες αν αρχίσει ο Λούκ να μιλάει θα κρυφτείτε όλοι από τα μουνιά που έχει γαμήσει ούτε ζωγραφιστά δεν τα βλέπουμε.
Γύρισα από πράγα σήμερα και ότι βλέπω στο ΕΝ μου φαίνεται σαν να ανοίγω τις τελευταίες σελίδες του πρωταθλητή με τις αναρτήσεις τύπου: "αγαλμάτινο κορμί" κτλ κτλ κτλ!!
καλα εδω μεσα μερικοί το πιο Μπαζο που εχου πάρει ειναι εμβέλειας Jesse Jane!κ γω προν ενα μήνα LA ήμουν κ πέρασα μια βόλτα απο Tera Patrick με τις φίλες της !Λουκ???? Τι σου λένε ρε τα γατάκια? Μαλάκες αν αρχίσει ο Λούκ να μιλάει θα κρυφτείτε όλοι από τα μουνιά που έχει γαμήσει ούτε ζωγραφιστά δεν τα βλέπουμε.
Γύρισα από πράγα σήμερα και ότι βλέπω στο ΕΝ μου φαίνεται σαν να ανοίγω τις τελευταίες σελίδες του πρωταθλητή με τις αναρτήσεις τύπου: "αγαλμάτινο κορμί" κτλ κτλ κτλ!!