asdor
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 384
- Πόντοι
- 4.455
Το βυζι τοσο κακοφτιαγμενο ειναι η' απλα επειδη ειναι πλαστικο γινεται αναφορα?να πας να την ξεμουνιασεις!
Εφόσον δε δίνουν ολες coca-colo τι να κανουμε;
Το βυζι τοσο κακοφτιαγμενο ειναι η' απλα επειδη ειναι πλαστικο γινεται αναφορα?να πας να την ξεμουνιασεις!
Εφόσον δε δίνουν ολες coca-colo τι να κανουμε;
Layma....GES!!!!!Επειδή έχω καιρό να μπω και δεν έχω και ώρα για διάβασμα...Baby αυτή στο άβαταρ είναι κανένα τουράκι;;;
Έχω μαζέψει κάτι ψιλά, άμα είναι να τα σπρώξω...!!!![]()
![]()
![]()
![]()
τελικα μπηκες και πήρες τη Ρουμανα;οχι τιποτα αλλο απλως αγωνιώ αν ειναι καλη!Μια χαρα Τουμπανε φτιαγμενο ειναι λιγο ψηλα βαλμενο !!!
Layma....GES!!!!!
διαβασα και την κριτικη σου...Για τον χορχε που θέλει coca colo !και γω ειμαι εθισμενος στο coca colo αλλα μ αρεσει και η ηβη!![]()
Layma....GES!!!!!
Αν ρωτάς εμένα Παίχτη ναι δυο φορές την έχω συνάντηση !!!τελικα μπηκες και πήρες τη Ρουμανα;οχι τιποτα αλλο απλως αγωνιώ αν ειναι καλη!
Μια χαρά είναι το μωρό και 25 όχι μαλακιες που λέει ο Γνωστός Μαλακας !!!Γραψε και δυο λογια αν περασες γιατι............................ πες αλευρι...............ο καυλοπουλος την γυρευει!!![]()
Δεν εχω βρει κριτικες για το μωρο αν υπαρχουν.![]()
Δεν σε πιάνω Δικολαβε ?Δεν γράφει κριτικές ο πρόεδρος
περνάει χτυπάει τις πόρτες σαν καμαριέρα,βλέπει την κοπέλα και φεύγει
και πάει σε στούντιο μετά!
εκεί είναι οι μουνάρες!
την Pam εννοωΑν ρωτάς εμένα Παίχτη ναι δυο φορές την έχω συνάντηση !!!
Οχι δεν έτυχε !!!την Pam εννοω
ποιος ο γνωστός μαλακας;γιατι φεύγει αυριο;Μια χαρά είναι το μωρό και 25 όχι μαλακιες που λέει ο Γνωστός Μαλακας !!!
Αλλα γράψω δεν γράψω αύριο την κάνει οπότε δεν παίζει κανένα ρόλο !!!
διαβασα και την κριτικη σου...
τωρα ειναι που δεν παω... τι να την κανεις την Φερραρι αν πρεπει να την πηγαινεις κατω απο 100?
ακου δεν κανει 69... ημαρτον!!!
μου λέει me 6 u 9 !δε μπορω να καταλάβω τι κόλλημα ειναι αυτο!Η το αλλο να κανει μια swallow/cim και να μη φιλαει!κάνει 84,87 ...69 με ΦαΠΑ
Ούτε κ εγώ πέρασα από Λορένα...αλλά δεν νομιζω να ξετρελάθηκες και με αυτές που ανέφερες...Eγω οχι !!!
Να παω ?
Περασα ομως απο Sindy,Layma,Layla,Tanya,Caroline κλπ κλπ
Λες να ξετρελαθω ?![]()
![]()
![]()