Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (4 μέλη και 75 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ε καλά δεν είναι και μούναρος.  :(
Και αν ξανάρθει ας αποφασίσει δίνει κώλο ή όχι να ξέρει και ο πελάτης, από μυξοπαρθένες χορτάσαμε. >:(
Σε ότι πρόσφερε πάντως ήταν άψογη για να τα λέμε όλα.

γιατί δεν ενημέρωσες ρε φίλε αφού πήγες?
τους άλλους άστους,μαλακίζονται ομαδικώς!

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ήρθε η κάρο πάλι πίσω με νέες τιμές!!!! ΤΡΕΧΑΤΕ! Από 400 τό έκανε 350. Ε ρε τύχη. Γιάνεβαν πού είσαι ρε μακάκα? Ρίξε μια οικονομοτεχνική ανάλυση να κερδίσεις το σεβασμό μου.  :grin:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ε καλά δεν είναι και μούναρος.  :(
Και αν ξανάρθει ας αποφασίσει δίνει κώλο ή όχι να ξέρει και ο πελάτης, από μυξοπαρθένες χορτάσαμε. >:(
Σε ότι πρόσφερε πάντως ήταν άψογη για να τα λέμε όλα.

Εγώ τα είπα δεν με ακούσατε  ;)

Έχει γίνει μια υπερεκτίμηση της συγκεκριμένης. Σιγά τα ΩΑ!!!! Τώρα τον Μπειμπυ μην τον πολυ ακούς. Μαζεύει πληροφορίες από δώ και απο και από κει και τις αμολάει αδιαστάυρωστες στο φόρουμ να ανεβάσει τι δημοτικότητα του να μπορεί να προωθήσει κανά πορνίδιο περιστασιακά. Παρτ ταιμε νταβ. 4ώρο ημιαπασχόληση να ούμ.. :grin:

Η γκόμενα είναι μέτρια. Δεν συμφωνώ αντμίνα που είπες αναπάντεχα καλή. Απορώ. Γιατί είσαι αρκετά αυστηρός κριτής. Σορρυ.  :-

warnmute.gif
 [/color[/URL]]
warnban.gif
 [/color[/URL]]

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εγώ τα είπα δεν με ακούσατε  ;)

Έχει γίνει μια υπερεκτίμηση της συγκεκριμένης. Σιγά τα ΩΑ!!!! Τώρα τον Μπειμπυ μην τον πολυ ακούς. Μαζεύει πληροφορίες από δώ και απο και από κει και τις αμολάει αδιαστάυρωστες στο φόρουμ να ανεβάσει τι δημοτικότητα του να μπορεί να προωθήσει κανά πορνίδιο περιστασιακά. Παρτ ταιμε νταβ. 4ώρο ημιαπασχόληση να ούμ.. :grin:

Η γκόμενα είναι μέτρια. Δεν συμφωνώ αντμίνα που είπες αναπάντεχα καλή. Απορώ. Γιατί είσαι αρκετά αυστηρός κριτής. Σορρυ.  :-

Γιατι να σε ακουσουμε βρε νταβαντζακο γιατι μας τα πρηζεις συνεχεια? Το μαγαζι ειναι το ιδιο με εσκορτς οβ ιταλυ και εσκορτς οφ μπελτζιουμ. Αυτες που φερενει εδω τουραρουν και σε αλλα μερη και εχουν κριτικες. Αυτη συγκεκριμενα εχει περασει απο Παρισι με αλλο ονομα και γραφειο και απο Τουρκια. Αλλα που να τα ξερεις εσυ αυτα. Μονο λογια εισαι!  :uglystupid:

Ετσι για να ανεβασω τα ποσοστα μου βλαξ!!

Ήρθε η κάρο πάλι πίσω με νέες τιμές!!!! ΤΡΕΧΑΤΕ! Από 400 τό έκανε 350. Ε ρε τύχη. Γιάνεβαν πού είσαι ρε μακάκα? Ρίξε μια οικονομοτεχνική ανάλυση να κερδίσεις το σεβασμό μου.   :grin:

:headbang: :headbang: :headbang: Κανε την εσυ που ξερεις απο οικονομικα!!  :-*

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ρε μαλακα ρουφουψωλουμ, πριν απο μερες μας προτεινες Λουσσυ απο ΕΟΓΚ και ησουν σιγουρος οτι ειναι καυλογκαζο και κελεπουρι... τι εγινε? την γαμησες? ή ηταν φουλλυ μπουκντ και δεν βρηκες να χωθεις?
ασε μην απαντησεις.... χαχαχα
οταν απολυθεις απο το αφεντικο σου που σε εχει βαλει σε εντεταλμενη υπηρεσια να κανεις hijack το  thread των citytours... μη φοβασαι ελα σε μενα, θα σε συστησω σε κανα μασατζιδικο να καθαριζεις τα δωματια...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Επειδή το πράγμα έχει ξεφύγει κι αντί για ενημέρωση και καβλάντισμα παρακολουθούμε τους ίδιους παίκτες να τσακώνονται μεταξύ τους και να βάζουν χέρι σε άλλους, καλό θα ήταν μια κι έχει ζέστη ν' αρχίσει ο αντμίν να στέλνει για ολιγοήμερα μπάνια όσους δε σέβονται το παρόν θρεντ και τους υπόλοιπους. :helpplea: :helpplea: :helpplea:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Επειδή το πράγμα έχει ξεφύγει κι αντί για ενημέρωση και καβλάντισμα παρακολουθούμε τους ίδιους παίκτες να τσακώνονται μεταξύ τους και να βάζουν χέρι σε άλλους, καλό θα ήταν μια κι έχει ζέστη ν' αρχίσει ο αντμίν να στέλνει για ολιγοήμερα μπάνια όσους δε σέβονται το παρόν θρεντ και τους υπόλοιπους. :helpplea: :helpplea: :helpplea:
:thumbsup:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Μα γιατι ...αστε λιγο ακομα ...η πλακα ειναι οτι ο καυγας γινεται σε δυο thread και καμια φορα πιανουν και λιγο Θεσσαλονικη

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Μια απαντηση ενημερωτικου περιεχομενου θα λαβω εγω? Λορενα η' Σιντυ απο εμφανιση?

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Κρατά τον Νικολακη για παρέα Lavios να σου ανοίγη τα ματιά .
Εγω την κάνω για μπάνιο απο μόνος μου · ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Γιατί μπαναρίστηκε ρε παιδιά ο ρουσουρού?
Τί φασισμός είναι αυτός?
Εντάξει,ψιλοέσπαγε αρχίδια συχνά,αλλά μπορούσε να του γίνει σύσταση πρώτα.
Για τους ίδιους λόγους δεν έπρεπε να μπαναριστεί και ο γνωστός χασομέρης-κύριος Τιποτίδης51?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ερμο, με την ιδια λογικη επερεπε να μπαναριστουν οι μισοι παιχτες εδω. Απο το 2008 γραμμενος ο φιλος σου αλλα ξαφνικα τους τελευαιους δυο μηνες αρχησε να γραφει και δεν αφησε κανενα μα κανενα χωρις να πει κατι αρνητικο.

Για μπανιο παω και μονος μου  ;) εσυ ομως θα πρεπει να βρεις κανενα φιλαρακι να τα λετε. Και μην ανησυχεις θα μπει με αλλο νικ γιατι και το Γιουσουρουμ κλωνος ηταν.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Kαι για δευτερη και για τριτη φορα εκτος απο αυτες που ειπες ειναι και οι απο κατω κυριες !!!
Vanessa Avanguard
Ewa     Avanguard
Ana     Swedish
Carerra Swedish
Monica  Zuzana
Tiffany Το Τουμπανο !
Lauryn  
Paris    Avanguard , LL
Daisy
Karina
Melinda
Pamela   GAE
Alexandra (Andrea's Angels)
Stella     (Sexcort)
Angel
Zafira  
Απο όλες αυτές ζήτημα να βρισκουμε τις 4-5 πιά  :-

Εγω μετά απο αυτές ....... δεν συγκρίνω άλλες απο την λίστα σου   :grin:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Απο όλες αυτές ζήτημα να βρισκουμε τις 4-5 πιά  :-

Εγω μετά απο αυτές ....... δεν συγκρίνω άλλες απο την λίστα σου   :grin:

Εγώ μόνο την Στέλλα πρόλαβα από αυτές...
Δεν πειράζει όμως την πρόλαβα και στο τελευταίο της τουρ στην Ελλάδα όταν διέκοψε το τούρκικο.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Τι εγινε ρε παιδιά γιατί μπαναρίστηκε ο rusuru?

Mια χαρά περνούσαμε έσπαγε την μονοτονία!!

Δεν έπρεπε πρώτα να γίνει mute και μετά banned?   :think:

Τόσο πολύ ενοχλούσε?  :grin:

Πάντως γνώριζε  πράγματα  ;)

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Kαι για δευτερη και για τριτη φορα εκτος απο αυτες που ειπες ειναι και οι απο κατω κυριες !!!
Vanessa Avanguard
Ewa     Avanguard
Ana     Swedish
Carerra Swedish
Monica  Zuzana
Tiffany Το Τουμπανο !
Lauryn 
Paris    Avanguard , LL
Daisy
Karina
Melinda
Pamela   GAE
Alexandra (Andrea's Angels)
Stella     (Sexcort)
Angel
Zafira   

Για μένα αυτό θα πει άποψη. Συμφωνείς ή διαφωνείς, έχεις άποψη και την μεταδίδεις. Γι' αυτό γράφουμε εδώ μέσα!!!

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Η αληθεια ειναι οτι πολλα απο τα δυνατα κοματια δεν ερχονται πλεον Ελλαδα και οι επιλογες φτωχες σε τουριστριες, αλλα εχουμε δυνατα μωρα σε cg και σε στουντιο, οποτε οταν δεν βρει κανεις κατι καλο σε τουριστριες μπορει ανετα να περασει καλα στα αλλα δυο. Οταν ερχεται ενα καλο κοματι αυτες τις μερες ολοι πεφτουμε με τα μουτρα και αντε να βρεις χρονο να πας.

Αν η πασαρελα τοπ μοντελ και η Λορενα ειναι θεες τοτε πρεπει να εχουμε πεσει χαμηλα και ισως οι καυλες μας να μας εχουν παρει τα μυαλα.  

Με καθυστέρηση, αλλά συμφωνώ!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom