Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (7 μέλη και 94 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
γενικά η παρουσία σου είναι κωμικοτραγική εδώ μέσα

Αν το σχολιο ερχεται απο σενα τοτε ειναι κομπλιμεντο........ :grin:

Ελα σου εχω το πακετο για τα μπουζουκια δικηγορε!!  :2funny: :2funny:

Alternative pleasure...
Do you want make your girlfriend jealous? Do you want get all eyes on you in a club and impress your friends? Do you want to feel famous having near you a TOP MODEL?

2 hours clubbing or dinning/300euros
2 hours walk in central streets of capital/300e
2 hours coffe time/300euros

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
Καλα ρε.. Τσακωνεστε για το ποιος εχει γαμησει τις περισσοτερες/καλυτερες ΠΟΥΤΑΝΕΣ;;;;
Με την ομορφια σας ρε τις γαματε; Με τα γκαφρα την γαμαει και ο τελευταιος σαπιοκοιλιας... Ημαρτον.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Καλα ρε.. Τσακωνεστε για το ποιος εχει γαμησει τις περισσοτερες/καλυτερες ΠΟΥΤΑΝΕΣ;;;;
Με την ομορφια σας ρε τις γαματε; Με τα γκαφρα την γαμαει και ο τελευταιος σαπιοκοιλιας... Ημαρτον.

πολύ σωστός
πού  να το καταλάβουν οι 4-5 καραγκιόζηδες!
ο άλλος την πήγε μέχρι την Βουλιαγμένη και την έδωσε να κρατάει και σαμπάνια πρωί πρωί,για να μας δείξει ότι κάνει μεγάλη ζωή!
τί να πεις...

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.562
Πόντοι
5.565
πολύ σωστός
πού  να το καταλάβουν οι 4-5 καραγκιόζηδες!
ο άλλος την πήγε μέχρι την Βουλιαγμένη και την έδωσε να κρατάει και σαμπάνια πρωί πρωί,για να μας δείξει ότι κάνει μεγάλη ζωή!
τί να πεις...

ότι είναι και το μοναδικό που του δίνει ''αξία'' ως αρσενικό ίσως;

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
no presidento  :grin:

Με κάλυψες  ;)
ακου και τον πιτσιρικο!Η Cindy εχει αισθησιακη πιπα ,τεχνική,deepthroat με εκλάμψεις gagging
Η Lorena στον εξαφανίζει πολυ άνετα ,aggressive bj που βαράει κ λιγο δόντι ,gagging με απνοιες ,τσοντα στυλ ,επαγγελματικη,παιζει κ γλώσσα και γουστάρει να παίζεις μαζι της με την ψωλη σου!προτιμω λορενα !

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.215
Πόντοι
8.565
ακου και τον πιτσιρικο!Η Cindy εχει αισθησιακη πιπα ,τεχνική,deepthroat με εκλάμψεις gagging
Η Lorena στον εξαφανίζει πολυ άνετα ,aggressive bj που βαράει κ λιγο δόντι ,gagging με απνοιες ,τσοντα στυλ ,επαγγελματικη,παιζει κ γλώσσα και γουστάρει να παίζεις μαζι της με την ψωλη σου!προτιμω λορενα !

Η Λορένα από εμφάνιση μετράει!!!Και το service της είναι πολύ καλό. Το σώμα δεν είναι το μοντελέ της Μαριάννας, αλλά είναι πιό ολοκληρωμένη σαν ct....Φυσικά σηκώνει βελτίωση, πάντως μ΄έφτιαξε άσχημα...

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Η Λορένα από εμφάνιση μετράει!!!Και το service της είναι πολύ καλό. Το σώμα δεν είναι το μοντελέ της Μαριάννας, αλλά είναι πιό ολοκληρωμένη σαν ct....Φυσικά σηκώνει βελτίωση, πάντως μ΄έφτιαξε άσχημα...
Το μόνο που με χαλάει στη λορενα ειναι το εφηβικό ΒΥΖΙ!της είπα να πλαστικοποιηθει κ μου ειπε το σκέφτεται σοβαρα να βάλει!οσο για τη μαριαννα προσωπικα για μένα ειναι μονο για μια φορα!Ασε που ειναι άβυζη εντελώς κ εχει κατι ματια μικροσκοπικά!

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.215
Πόντοι
8.565
Το μόνο που με χαλάει στη λορενα ειναι το εφηβικό ΒΥΖΙ!της είπα να πλαστικοποιηθει κ μου ειπε το σκέφτεται σοβαρα να βάλει!οσο για τη μαριαννα προσωπικα για μένα ειναι μονο για μια φορα!Ασε που ειναι άβυζη εντελώς κ εχει κατι ματια μικροσκοπικά!

Ναι η Μαριάννα είναι άβυζη και  αδυνατη. Αλλά: Εχει αυτό το κούνημα, αυτό το βάδισμα που σε αφήνει άφωνο...και φοβερη πίπα και κορμί εντελώς μοντέλου....Πάντως σε κάποιον που θέλει ένα ct για να περάσει καλά θα πρότεινα Λορένα...Η Μαριάννα είναι προσωπικό μου κόλλημα και παραδέχομαι ότι δen είναι γι απάνω από δύο φορές. Ποιά είναι άλλωστε? (εκτός από κορυφές, όπως Λολίτα, κάποτε h Sandra όταν , τότε....)

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Ναι η Μαριάννα είναι άβυζη και  αδυνατη. Αλλά: Εχει αυτό το κούνημα, αυτό το βάδισμα που σε αφήνει άφωνο...και φοβερη πίπα και κορμί εντελώς μοντέλου....Πάντως σε κάποιον που θέλει ένα ct για να περάσει καλά θα πρότεινα Λορένα...Η Μαριάννα είναι προσωπικό μου κόλλημα και παραδέχομαι ότι δen είναι γι απάνω από δύο φορές. Ποιά είναι άλλωστε? (εκτός από κορυφές, όπως Λολίτα, κάποτε h Sandra όταν , τότε....)
σωστος!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.060
Πόντοι
13.385
και παραδέχομαι ότι δen είναι γι απάνω από δύο φορές. Ποιά είναι άλλωστε? (εκτός από κορυφές, όπως Λολίτα, κάποτε h Sandra όταν , τότε....)
Kαι για δευτερη και για τριτη φορα εκτος απο αυτες που ειπες ειναι και οι απο κατω κυριες !!!
Vanessa Avanguard
Ewa    Avanguard
Ana    Swedish
Carerra Swedish
Monica  Zuzana
Tiffany Το Τουμπανο !
Lauryn 
Paris    Avanguard , LL
Daisy
Karina
Melinda
Pamela  GAE
Alexandra (Andrea's Angels)
Stella    (Sexcort)
Angel
Zafira 

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Kαι για δευτερη και για τριτη φορα εκτος απο αυτες που ειπες ειναι και οι απο κατω κυριες !!!
Vanessa Avanguard
Ewa     Avanguard
Ana     Swedish
Carerra Swedish
Monica  Zuzana
Tiffany Το Τουμπανο !
Lauryn 
Paris    Avanguard , LL
Daisy
Karina
Melinda
Pamela   GAE
Stella     (Sexcort)
Angel
Zafira   
pamela gae ? :grin:

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
384
Πόντοι
4.455
Lorena(δεν εχω παρει), Cindy(δεν εχω παρει) η' Olla(εχω παρει) απο εμφανιση?

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Vanessa Avanguard
Ewa     Avanguard
Ana     Swedish
Carerra Swedish
Monica  Zuzana
Tiffany Το Τουμπανο !
Lauryn 
Paris    Avanguard , LL
Daisy
Karina
Melinda
Pamela   GAE
Stella     (Sexcort)
Angel
Zafira   

Το πούστη!!!! Πανέξυπνος είναι. Κοίτα εδώ φόρμουλα!!!! Ρίχνει 90% αποστρατευμένες και πετάει και την Λωρήν μέσα για να γίνει παιχνίδι. Κόβω τα αρχίδια μου ότι σύντομα θα εμφανιστεί σε προσεχώς τουράκι....!!!!!!!!!!!!!!!

Παρεμπιπτόντως ρε αδερφέ μιας και με έχεις καταβρίσει και με όλο το σεβασμό έχω μιά ερώτηση.

Γιατί διαχειρήζεσαι εσύ το προφίλ της στο ΕΝ και γιατί ρε ΤΣΑΜΠΑΤΖΗ την έφερνες με 300ευρώ την ώρα και τσιγκουνευόσουνα να δώσεις ένα 50άρι παραπάνω για να την έχεις στις ΒΙΠ σειρές και όχι κάτω κάτω με τα πορνίδια του σεξύμούνη??

Μόνο τις κάρτες του χίλτον ξέρεις να μας επιδεικνύεις γαμώτι τρέλα σου γαμώ και σε συμπαθώ!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και να προσθέσω πως για δεύτερη φορά δεν αξίζει ΚΑΜΙΑ!!!! Μας τα χετε ζαλίσει να μιλάτε για τις ίδιες και τις ίδιες!!!!!  :headbang:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Και να προσθέσω πως για δεύτερη φορά δεν αξίζει ΚΑΜΙΑ!!!! Μας τα χετε ζαλίσει να μιλάτε για τις ίδιες και τις ίδιες!!!!!  :headbang:
ελα ρε μη λες παπαριες!η τελευταια που έβαλε στη λίστα ειναι μια κατηγορία απο μονη της!εδω σκέφτομαι να κανω ταξιδάκι για πάρτυ της!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.060
Πόντοι
13.385
Βλακα Νικολακη ολες αυτες ακομα Τουραρουν !!!
Ewa     Avanguard

Carerra Swedish
Monica  Zuzana
Tiffany Το Τουμπανο !
Lauryn
Paris    Avanguard , LL

Melinda
Pamela   GAE

Stella     (Sexcort)

Zafira  
Αλλα που να ξερεις εσυ μια ζωη βλακας ησουνα !!!
Οταν θα μεγαλωσης ελα να μου κλασεις τα αρχιδια Νικολακη .
Btw τσεκαρε αν η Λορενα εχει κανενα Nivea Μπλε στο μπανιο της για να πλενουμε τα αρχιδια μας οι Παιχτες !!! ;)
Και αν η Pamela φευγη με την πρωινη πτηση την Πεμπτη !!!
Επειδη εγω καμμια δεν συνανταω οπως λες και μονο φυκια πουλαω Καραγκιοζακο !!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Η αληθεια ειναι οτι πολλα απο τα δυνατα κοματια δεν ερχονται πλεον Ελλαδα και οι επιλογες φτωχες σε τουριστριες, αλλα εχουμε δυνατα μωρα σε cg και σε στουντιο, οποτε οταν δεν βρει κανεις κατι καλο σε τουριστριες μπορει ανετα να περασει καλα στα αλλα δυο. Οταν ερχεται ενα καλο κοματι αυτες τις μερες ολοι πεφτουμε με τα μουτρα και αντε να βρεις χρονο να πας.

Αν η πασαρελα τοπ μοντελ και η Λορενα ειναι θεες τοτε πρεπει να εχουμε πεσει χαμηλα και ισως οι καυλες μας να μας εχουν παρει τα μυαλα.  

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26
Λαυλα
Αντεχει τα παντα
Δεν μιλαει γρι Αγγλικα οταν λεω γρι εννοω τιποτα .
Εχει κοιλιτσα που θα επρεπε να λειπει.
Παρτε το παιχνιδι στα χερια σασ και θα περασετε πολυ καλα .

Ε καλά δεν είναι και μούναρος.  :(
Και αν ξανάρθει ας αποφασίσει δίνει κώλο ή όχι να ξέρει και ο πελάτης, από μυξοπαρθένες χορτάσαμε. >:(
Σε ότι πρόσφερε πάντως ήταν άψογη για να τα λέμε όλα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom