NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
εχει verified
σε λίγο θα μας πεις εσύ ότι ενημερώνεσαι και από τις κριτικές στο ΕΝ....
εχει verified
H Αλίνα-Τανυα δεν πρόλαβα να ποστάρω εδώ και αφαίρεσε τις φωτό της από μάμπα.....
Κατάλαβες?.....κατάλαβα......κατά τα άλλα ήταν ανεξάρτητη και από το εξωτερικό ))))))
Είναι γυναίκα Νίτρε 100% ? Γιατί ρε πούστη μου στις φωτό τραβελίζει και δεν μπήκα στον κόπο να την τεστάρω
ναι βρε γυναίκα είναι 100% αλλά έχει δίκιο στο τελευταίο ραντεβού ήταν ψιλομπτετατζού...άσε που κοκκινίζει στο πρόσωπο όταν την ζορίσεις πολύ ...παλιά δεν ήταν έτσι πριν τις πλαστικές το 2008 που την γνώρισα ήταν φοβερό καυλίδι
σε λίγο θα μας πεις εσύ ότι ενημερώνεσαι και από τις κριτικές στο ΕΝ....
θα με δειρεις εσυ στο τελος!
φαικ κριτικες ειναι? εγω δεν ξερω για αυτο και ζητησα να ανταποκριθειτε.
για αυτή όλοι λένε τα καλύτερα,ότι είναι πιο όμορφη από τις φωτο και ότι σε κάνει να αισθάνεσαι άρχοντας ...
ρε κάνα tattoo θα μας κάνεις με τόση πληροφόρηση τσάμπα?
Αφού είσαι κανίβαλος!!!!!έβγαλα το γύψο θείο και τ'απόγευμα θα κάνω τρίο
ετσι παει εδω? Ανταλλαγη Υπηρεσιων? αν θες ελα!
ξέρεις ή θα μας σφάξεις?
εισαι άτυχος !πριν λιγο καιρο έστειλα ενα ct σ ενα δικό μου να της χτυπήσει ενα τατου!
name?εισαι άτυχος !πριν λιγο καιρο έστειλα ενα ct σ ενα δικό μου να της χτυπήσει ενα τατου!
καμια που να αντεχει η σουφρα της αλλα και μερικες κλωτσιες? μην με φατε τωρα απλα γουστα ειναι!
του τύπου εννοείς ;πάντως κάποια φιλαράκια μου έμειναν ευχαριστημένα απο σένα!θα σε προτίμησω για το επόμενο χτύπημα !αν θες στειλε pm να σε πάρω οταν θελω να χτυπησω αν και το κόβω μετα το καλοκαίρι !
καμια που να αντεχει η σουφρα της αλλα και μερικες κλωτσιες? μην με φατε τωρα απλα γουστα ειναι!
αν είσαι ο γνωστός Προκι απο τα δυτικά είσαι Νο1...
να ψάχνεις service PSE τότες να χεις να ρίχνεις φάπα να το φχαριστηθείς
δοκίμασε εδώ και όλη την παρέα της Τζούλια και Εμιλυ