Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 133 άτομα (1 μέλη και 132 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Θα την ρωτήσω αλλά ξέρω οτι της αρέσει  ;)  :grin:

Αγαπουλη μου εσυ!! Δεν μας τα εγραψες στην κριτικη σου  :grin: :grin: :grin: :grin:

Και οταν ξαναπερασεις να δουμε αν θα σου δωσει το κατι εξτρα...............τον κωλο της!!  :2funny: :2funny:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
24
Πόντοι
2.127
Παιδες απο αυτήν πέρασε κανείς?

Γιατι αν δεν πέρασε να την κεράσω μια φασολάδα και μετά να περάσει κάποιος να το φχαριστηθεί!!!!!

Η 2η φωτο της είναι πιο χάλια και απο την Ντουβλη  :cheesy:

Ημαρτον ρε πουστη που λεει και ο Γεωργιου  :grin:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Παιδες απο αυτήν πέρασε κανείς?

Γιατι αν δεν πέρασε να την κεράσω μια φασολάδα και μετά να περάσει κάποιος να το φχαριστηθεί!!!!!

Η 2η φωτο της είναι πιο χάλια και απο την Ντουβλη  :cheesy:

Ημαρτον ρε πουστη που λεει και ο Γεωργιου  :grin:

To Anna το είδαμε ...το bella ..... δεν βλέπουμε  :tooth: :tooth: :thumbsup:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
Η μόνη που μου είχε πει οτί την πληρώνουν για βόλτες είναι η Κιμπερλυ του ζουζουνα. (σόρρυ θυμήθηκα και την Αννα ιντι την θεομούνα την λιθουανή.....
Τσέχα....με σπουδές στα Λονδίνας!!!!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τσέχα....με σπουδές στα Λονδίνας!!!!

Τσέχα? ? ? Έχω χάσει τη μπάλα ματε. Τον έκοβα οτί μου χε πει πώς είναι λιθουανα.  :think:  Στο λονδίνο παπάρια σπουδές έκανε. Νομίζω δούλευε στους μπάμπλες μπαμπλες για 500λίρες την ώρα. Αλλά όκ. Και αυτές σπουδές είναι.  :grin:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
έκαστος στο είδος του...εσυ ξέρεις από tattoo ...

λοιπόν ανοίγει την πόρτα η Αλίνα η οποία είναι βλήτο ψιλοτσουπωτή και με ένα service από 5 έως 6,5 max.. με το ίδιο προφίλ επίσης μπορεί να σου έρθει η Αννα που από πίσω δεν είναι η Αννα αλλά μια Ελληνοαλβανή με πολύ καλό σώμα και πρόσωπο αλλά της αρέσει πολύ η τηλεόραση

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλό παιδί και μέχρι προ δυετίας ανω του μετρίου....στην τελευταία μας συνάντηση προ 6μηνου είχε βάλει κιλά και γενικά είχε βαρύνει πολύ στην διαχείριση του service

Είναι γυναίκα Νίτρε 100% ? Γιατί ρε πούστη μου στις φωτό τραβελίζει και δεν μπήκα στον κόπο να την τεστάρω  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
H Αλίνα-Τανυα δεν πρόλαβα να ποστάρω εδώ και αφαίρεσε τις φωτό της από μάμπα.....
Κατάλαβες?.....κατάλαβα......κατά τα άλλα ήταν ανεξάρτητη και από το εξωτερικό ))))))

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
Είναι γυναίκα Νίτρε 100% ? Γιατί ρε πούστη μου στις φωτό τραβελίζει και δεν μπήκα στον κόπο να την τεστάρω  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ναι βρε γυναίκα είναι 100% αλλά έχει δίκιο στο τελευταίο ραντεβού ήταν ψιλομπτετατζού...άσε που κοκκινίζει στο πρόσωπο όταν την ζορίσεις πολύ ...παλιά δεν ήταν έτσι πριν τις πλαστικές το 2008 που την γνώρισα ήταν φοβερό καυλίδι

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
H Αλίνα-Τανυα δεν πρόλαβα να ποστάρω εδώ και αφαίρεσε τις φωτό της από μάμπα.....
Κατάλαβες?.....κατάλαβα......κατά τα άλλα ήταν ανεξάρτητη και από το εξωτερικό ))))))

ναι μωρέ ο Αλβανάκος που τις έχει σίγουρα γυροφέρνει εδώ μέσα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom