Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχαχαχαχαχαχαχα ΗΜΑΡΤΟΝ ρε πούστη μου να πληρώσουμε για να πάμε βόλτα χεράκι χεράκι????  :2funny: :2funny: :2funny:  Καλά υπάρχουν ακόμα τέτοιοι μακακες?!?!?!  :jerking:

Τώρα κατάλαβα για τι μιλάς!!!! Κοίτα τι άλλο λένε: 

"Alternative pleasure...
Do you want make your girlfriend jealous?"

Πιάνω το στομάχι μου από τα γέλια πρώι πρωί. Θα πληρώσω να πάω βόλτα να με δει η γκιρλφριεντ για να γέινει τζελους?? Ρε για μαλάκες μας έχουν τελείως? :2funny: :2funny: :2funny:

μη γελάς, και όμως έχει συμβεί και αυτό να πάει παίκτης με πληρωμένη τάνα σε καφέ για να τον δει η πρώην και να κάνει εντύπωση ....

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
μη γελάς, και όμως έχει συμβεί και αυτό να πάει παίκτης με πληρωμένη τάνα σε καφέ για να τον δει η πρώην και να κάνει εντύπωση ....
Aντε ρε ασχετοι ...ξερεις τι ωραια εί΄ναι να πηγαινεις χερακι χερακι με την τανα και να της λες "σ'αγαπω" και να σου λεει κι αυτη "Κι εγω μωρο μου" (και μετα να κοιταει το ρολοι της)

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Η μόνη που μου είχε πει οτί την πληρώνουν για βόλτες είναι η Κιμπερλυ του ζουζουνα. (σόρρυ θυμήθηκα και την Αννα ιντι την θεομούνα την λιθουανή που πήδηξα μετά από κριτική του Γέοπα, την πληρωναν για να πάνε μαζί της στο ντάμπλουγιου) Ένας ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ τις έσκασε 1000 για να πάνε στο φλοίσβο περατζάδα. Το στανιό του.  :jerking:

Νομίζω και ο  ο γιανεβανας έβγαζε την εβίτα βόλτες τις αγόραζε γυαλία, τσάντες, αρχίδια μύδια και κοιτάζαν το ηλιοβασίλεμα. Μέχρι που χώρισαν και την έθαβε με την κάθε ευκαιρία ότι δεν είναι ΒΦΜ. Τι ρομαντικό  :smitten: :smitten: :smitten:

Ιστορικές στιγμές, η λέξη ΜΑΛΑΚΙΑ πιάνει τόπο ρε παιδί μου. Τι λές και γεμίζει το στόμα σου.  :grin:  

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συνφορυμιστής πήγε στην Γιανα του εογκ και ξενέρωσε γιατί ήταν εντελώς αξύριστη. Μου έγραψε ΠΜ χθές. Αν σας ενδιαφέρει παίδες η πληροφορία κρατήστε την.  ;)

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Λιθουάνα που δηλώνη Λετονα. Έχει ξανάρθει στα μέρη μας και ψάχνω εδώ και 15 λεπτα να βρώ το προφίλ της. Νομίζω είχε και κριτικές αλλά δεν μπορώ να την βρώ πουθενά  :helpplea:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
και της και εντελως πιτσιρικας Tanyas,  στην μικρη την πιτσιρικα εγραψα sms ειναι εδω Αθηνα ομως δεν εχει πουθενα κριτικη. μηπως ξερετε κατι για αυτην; περιμενω απο εμπειρους ΠΜ!

Αυτη εχει αλλαξει 3 προφιλ και τιμες σε 5 μερες.  :o Κοιταξε πιο πισω που δουλευει και για 120 την ωρα. Πιτσιρικα 19 ετων δεν ειναι παντως!  :grin:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
πάντως η κριτική σου ολόσωστη για τη Λορένα..το κοριτσάκι (21 είναι...) τα σπάει από κορμί και έχει και πολύ καλό service...Ακριβή? Ναι για τα σημερινά δεδομένα, όχι γιατί δεν τα αξίζει τα 200...
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια .Δεν γράφω ποτέ παπαριες.

Ετοιμάσου να σε πούνε ..... αγαπούλη  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Αυτη εχει αλλαξει 3 προφιλ και τιμες σε 5 μερες.  :o Κοιταξε πιο πισω που δουλευει και για 120 την ωρα. Πιτσιρικα 19 ετων δεν ειναι παντως!  :grin:

Luc ψάξε καλύτερα!  19 είναι!  :tits2: νιμουδακι γάλακτος παρθένα απο λοκο που αν βαλεις δάχτυλο μετά απαλά απαλά δέχεται αναλ!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Σε χάλασε?  Δεν νομίζω. .

Εμενα πολυ λιγες με χαλανε, αυτες που πας να τις γαμησεις και σου λενε μη αυτο, μη εκεινο, δεν μαρεσει αυτο, και το κορυφαιο............. it is too big NO !  :grin:

Αν ηθελα παντρια δεν θα πηγαινα σε τανα. Εχεις ακουσει....... if it flies, floats or fucks......RENT IT?  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εμενα πολυ λιγες με χαλανε, αυτες που πας να τις γαμησεις και σου λενε μη αυτο, μη εκεινο, δεν μαρεσει αυτο, και το κορυφαιο............. it is too big NO !  :grin:

Αν ηθελα παντρια δεν θα πηγαινα σε τανα. Εχεις ακουσει....... if it flies, floats or fucks......RENT IT?  :2funny: :2funny:

Ναι Luc σε αυτό είμαι μαζι σού αλλά μην λέμε ότι μας κατέβει....... πέρασα μία βόλτα για αυτο λέω!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι μαλάκας είσαι  :grin: :grin:

Δεν φανταζομαι κατι τετοιο, αλλα εγω ετσι την γαμησα την Λορενα. Οταν ξαναπερασεις, που σιγουρα το βλεπω απο την κριτικη σου, ρωτησε την αν ενας "μαλακας" της εχωσε δαχτυλο οταν την γαμουσε και αν της αρεσε?  :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ναι Luc σε αυτό είμαι μαζι σού αλλά μην λέμε ότι μας κατέβει....... πέρασα μία βόλτα για αυτο λέω!

Λες να εισαι ο μονος?? :think: Αντε και το προμοταρισμα εχει ορια. 19 δεν ειναι με τιποτα.........κοντα στα 25-26 ειναι.  ;)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Δεν φανταζομαι κατι τετοιο, αλλα εγω ετσι την γαμησα την Λορενα. Οταν ξαναπερασεις, που σιγουρα το βλεπω απο την κριτικη σου, ρωτησε την αν ενας "μαλακας" της εχωσε δαχτυλο οταν την γαμουσε και αν της αρεσε?  :2funny: :2funny: :2funny:
Θα την ρωτήσω αλλά ξέρω οτι της αρέσει  ;)  :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom