Proki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ε ρε σύ θα κοιμάται η κοπέλα. Θα τα τσούκραγε χθές. Κάτσε να πάει 14:00 - 15:00 και ξαναδοκίμασε.
Εχεις χιουμορ! χαχαχαχαχα!
Ε ρε σύ θα κοιμάται η κοπέλα. Θα τα τσούκραγε χθές. Κάτσε να πάει 14:00 - 15:00 και ξαναδοκίμασε.
Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχαχαχαχαχαχαχα ΗΜΑΡΤΟΝ ρε πούστη μου να πληρώσουμε για να πάμε βόλτα χεράκι χεράκι???? Καλά υπάρχουν ακόμα τέτοιοι μακακες?!?!?!
Τώρα κατάλαβα για τι μιλάς!!!! Κοίτα τι άλλο λένε:
"Alternative pleasure...
Do you want make your girlfriend jealous?"
Πιάνω το στομάχι μου από τα γέλια πρώι πρωί. Θα πληρώσω να πάω βόλτα να με δει η γκιρλφριεντ για να γέινει τζελους?? Ρε για μαλάκες μας έχουν τελείως?
το κατερινακι!Να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ κατάλαβα, αλλά θα χαιρόμουν πολύ να μάθω...
Aντε ρε ασχετοι ...ξερεις τι ωραια εί΄ναι να πηγαινεις χερακι χερακι με την τανα και να της λες "σ'αγαπω" και να σου λεει κι αυτη "Κι εγω μωρο μου" (και μετα να κοιταει το ρολοι της)μη γελάς, και όμως έχει συμβεί και αυτό να πάει παίκτης με πληρωμένη τάνα σε καφέ για να τον δει η πρώην και να κάνει εντύπωση ....
μη γελάς, και όμως έχει συμβεί και αυτό ναπάειπανεπαίκτηςπαικτες με πληρωμένη τάνα σε καφέ για να τον δει η πρώην και να κάνει εντύπωση ....
και της και εντελως πιτσιρικας Tanyas, στην μικρη την πιτσιρικα εγραψα sms ειναι εδω Αθηνα ομως δεν εχει πουθενα κριτικη. μηπως ξερετε κατι για αυτην; περιμενω απο εμπειρους ΠΜ!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια .Δεν γράφω ποτέ παπαριες.πάντως η κριτική σου ολόσωστη για τη Λορένα..το κοριτσάκι (21 είναι...) τα σπάει από κορμί και έχει και πολύ καλό service...Ακριβή? Ναι για τα σημερινά δεδομένα, όχι γιατί δεν τα αξίζει τα 200...
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ..... αγαπούλη
Αυτη εχει αλλαξει 3 προφιλ και τιμες σε 5 μερες. :o Κοιταξε πιο πισω που δουλευει και για 120 την ωρα. Πιτσιρικα 19 ετων δεν ειναι παντως!
Luc ψάξε καλύτερα! 19 είναι!
Δεν χρειαζεται! Το μωρο ειναι σαν τον Κολομβο που ανακαλυψε την Αμερικη!
Σε χάλασε? Δεν νομίζω. .
Εμενα πολυ λιγες με χαλανε, αυτες που πας να τις γαμησεις και σου λενε μη αυτο, μη εκεινο, δεν μαρεσει αυτο, και το κορυφαιο............. it is too big NO !
Αν ηθελα παντρια δεν θα πηγαινα σε τανα. Εχεις ακουσει....... if it flies, floats or fucks......RENT IT?
Τι μαλάκας είσαι
Ναι Luc σε αυτό είμαι μαζι σού αλλά μην λέμε ότι μας κατέβει....... πέρασα μία βόλτα για αυτο λέω!
Θα την ρωτήσω αλλά ξέρω οτι της αρέσει ;)Δεν φανταζομαι κατι τετοιο, αλλα εγω ετσι την γαμησα την Λορενα. Οταν ξαναπερασεις, που σιγουρα το βλεπω απο την κριτικη σου, ρωτησε την αν ενας "μαλακας" της εχωσε δαχτυλο οταν την γαμουσε και αν της αρεσε?