- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Έλα εντάξει με τη μαλακία. Stop.
Σε ποια πηγές;έχασα επεισόδια !φωτο;Οχι δεν πηγα κινκι ΣΚ. Τον ειχα προλαβει τον γιατρο και τα λεει πολυ σωστα. Μπραβο του!!
Αν προλαβες και ειδες φωτο καταλαβες!
Σόρρυ αφεντικό αλλά εδώ και μήνες υπάρχουν ποστ που δίνουν μέχρι και προσωπικά δεδομένα με πλάγιους τρόπους....Έλα εντάξει με τη μαλακία. Stop.
Σόρρυ αφεντικό αλλά εδώ και μήνες υπάρχουν ποστ που δίνουν μέχρι και προσωπικά δεδομένα με πλάγιους τρόπους....
Μπορεί να μην συμμετέχω εδώ και καιρό αλλά πλέον είναι δύσκολο να αλλάξεις το στυλ που απέκτησε το θρεντ!!!!
Δεν χρειάζεται να βλέπεις το IP του άλλου για να καταλάβεις αν είναι κλώνος ή όχι....
Εκτός και αν είσαι τόσο καλός με την τεχνολογία που δεν σου ξεφεύγει τίποτα!!!!
Και από τον τρόπο ή το ύφος κάποιου καταλαβαίνεις ποιος είναι και τι επιδιώκει....
Δεν μιλάω για διαγραφή μέλους αλλά φιλτράρισμα των ποσταρισμάτων και αν δεν έχεις χρόνο κάποιος πρέπει να το κάνει!!!!
Δεν γίνεται εδώ μέσα πλέον να διαβάζω τι κάνει ο κάθε παίχτης με την πουτάνα από κάποιον άλλο που δεν ήταν στο δωμάτιο....
Δεν γίνεται να διαβάζω χίλιες λέξεις σε κάθε ποστ και από πίσω να κρύβονται χίλιοι δυο εκβιασμοί.....
Υ.Γ. Ένα γραφείο παίζει μπάλα εδώ μέσα χωρίς να λέει ποιο και φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού!!!!
Τα υπόλοιπα γράφουν με ταμπέλα.....
Ποιους εννοείς?Γεοπα γράψε καμιά κριτική ρε να ξεστραβοθούνε τα γατάκια [size=10pt]και άσε τους νταβάδες να σκοτώνονται[/size]!!! Σε έχω διαβάσει και ακολουθήσει και ποτέ δεν έπεφτες έξω. Γιατί σταμάτησες? Τι συνέβη? Καμ μπακ!
Ποιους εννοείς?
Εσένα, τον ΒΑΒΥ και τον Λουκ?
Γιατί εσύ επιτίθεσε στους υπόλοιπους.....
Λες και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε χαζοί και μας ξεστράβωσες!!!!
Ναι το ομολογώ, ότι ο ΒΑΒΥ μου πασάρει πουτάνες χωρίς το καπέλο των γραφείων
Εσύ?
Άστο δεν ενδιαφέρομαι....γουστάρω μόνο ΒΑΒΥ, σόρρυ
Υ.Γ. Συνέχισε να γράφεις για τις πουτάνες, αλλά το τι κάνουν οι άλλοι με αυτές εμένα τουλάχιστον δεν με απασχολούν!!!!!
Παπάρια. Χυλόπιτα έφαγα. Γιαυτό πήγα στην Μονικα του ριτσεσκορτ για ξεμπούκωμα.
Εσύ? Πόσες παχιές το σ-κ ?
Καλά τώρα το δα. Πήγες στην Κινκυ? Τα λέει καλά ο γιατρός?
Ποιους εννοείς?
Εσένα, τον ΒΑΒΥ και τον Λουκ?
Γιατί εσύ επιτίθεσε στους υπόλοιπους.....
Λες και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε χαζοί και μας ξεστράβωσες!!!!
Ναι το ομολογώ, ότι ο ΒΑΒΥ μου πασάρει πουτάνες χωρίς το καπέλο των γραφείων
Εσύ?
Άστο δεν ενδιαφέρομαι....γουστάρω μόνο ΒΑΒΥ, σόρρυ
Υ.Γ. Συνέχισε να γράφεις για τις πουτάνες, αλλά το τι κάνουν οι άλλοι με αυτές εμένα τουλάχιστον δεν με απασχολούν!!!!!
Οι φωτός ταιριάζουν απολύτως πάντως. Αυτή είναι λοιπόν.να σας πω ρε loverboys...όταν πηδάτε την Kinky ivy μπας και τον βάζετε σε αυτήν ???
γιατί αυτά που διαβάζω είναι copy paste με το τί πέρασα με το έκτρωμα...
Οι φωτός ταιριάζουν απολύτως πάντως. Αυτή είναι λοιπόν.
να σας πω ρε loverboys...όταν πηδάτε την Kinky ivy μπας και τον βάζετε σε αυτήν ???
γιατί αυτά που διαβάζω είναι copy paste με το τί πέρασα με το έκτρωμα...
Καθολου απιθανο. Μαλλον αυτη ειναι.