Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (3 μέλη και 91 επισκέπτες)
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Έλα εντάξει με τη μαλακία. Stop.

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά η Λολα των ΕΟΓΚ γιατί έφυγε νωρίτερα? Το στανιό μου όταν δοκίμασα να την περάσω σουβλακι ήταν κλεισμένη  :(

Πέρασε κανείς? Πολύ δυνατό προμιλφόνι μου έκανε  :helpplea:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
πραγματικα εχει καταντήσει μαλακια εδω μεσα!ρε αντι σβηνε τιποτα!εχουμε τα μπάζα να πούμε στα ct έχουμε κ το. καθε μαλακα απο το πουθενα να πετάει οτι μαλακια του κατέβει!

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Οχι δεν πηγα κινκι ΣΚ. Τον ειχα προλαβει τον γιατρο και τα λεει πολυ σωστα. Μπραβο του!!

Αν προλαβες και ειδες φωτο καταλαβες!  :grin:
Σε ποια πηγές;έχασα επεισόδια !φωτο;

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
Ρε συ rusuru το thread λεγεται reviews και νεες αφιξεις ΜΟΝΟ. Δεν καταλαβαινω γιατι καθεσαι και κολλας στους υπολοιπους παικτες που ειτε προμοτορες ειτε οχι εχουν βοηθησει απειρο κοσμο με τον τροπο τους. Πιστευω οτι εχουμε το IQ να καταλαβουμε πανω κατω τι παιζει. Μπορει να μου πεις οτι εχω μηδενικη συμμετοχη στα CT αλλα οποτε εχω σκεφτει να τιμησω, εχω διαβασει κριτικες ολων των παικτων με τους οποιους βριζεσαι. Please μην flamareis στο thread και γεμιζει τσαμπα.

υγ1. Ζητω συγνωμη θα γραψω κριτικες συντομως.

υγ2. Δεν λεω οτι δεν προσφερεις, απλα τσαμπα τσακωνεσαι και κανεις και την αναγνωση του thread πιο δυσκολη.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Έλα εντάξει με τη μαλακία. Stop.
Σόρρυ αφεντικό αλλά εδώ και μήνες υπάρχουν ποστ που δίνουν μέχρι και προσωπικά δεδομένα με πλάγιους τρόπους....
Μπορεί να μην συμμετέχω εδώ και καιρό αλλά πλέον είναι δύσκολο να αλλάξεις το στυλ που απέκτησε το θρεντ!!!!
Δεν χρειάζεται να βλέπεις το IP του άλλου για να καταλάβεις αν είναι κλώνος ή όχι....
Εκτός και αν είσαι τόσο καλός με την τεχνολογία που δεν σου ξεφεύγει τίποτα!!!!
Και από τον τρόπο ή το ύφος κάποιου καταλαβαίνεις ποιος είναι και τι επιδιώκει....
Δεν μιλάω για διαγραφή μέλους αλλά φιλτράρισμα των ποσταρισμάτων και αν δεν έχεις χρόνο κάποιος πρέπει να το κάνει!!!!
Δεν γίνεται εδώ μέσα πλέον να διαβάζω τι κάνει ο κάθε παίχτης με την πουτάνα από κάποιον άλλο που δεν ήταν στο δωμάτιο....
Δεν γίνεται να διαβάζω χίλιες λέξεις σε κάθε ποστ και από πίσω να κρύβονται χίλιοι δυο εκβιασμοί.....

Υ.Γ. Ένα γραφείο παίζει μπάλα εδώ μέσα χωρίς να λέει ποιο και φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού!!!!
Τα υπόλοιπα γράφουν με ταμπέλα.....

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σόρρυ αφεντικό αλλά εδώ και μήνες υπάρχουν ποστ που δίνουν μέχρι και προσωπικά δεδομένα με πλάγιους τρόπους....
Μπορεί να μην συμμετέχω εδώ και καιρό αλλά πλέον είναι δύσκολο να αλλάξεις το στυλ που απέκτησε το θρεντ!!!!
Δεν χρειάζεται να βλέπεις το IP του άλλου για να καταλάβεις αν είναι κλώνος ή όχι....
Εκτός και αν είσαι τόσο καλός με την τεχνολογία που δεν σου ξεφεύγει τίποτα!!!!
Και από τον τρόπο ή το ύφος κάποιου καταλαβαίνεις ποιος είναι και τι επιδιώκει....
Δεν μιλάω για διαγραφή μέλους αλλά φιλτράρισμα των ποσταρισμάτων και αν δεν έχεις χρόνο κάποιος πρέπει να το κάνει!!!!
Δεν γίνεται εδώ μέσα πλέον να διαβάζω τι κάνει ο κάθε παίχτης με την πουτάνα από κάποιον άλλο που δεν ήταν στο δωμάτιο....
Δεν γίνεται να διαβάζω χίλιες λέξεις σε κάθε ποστ και από πίσω να κρύβονται χίλιοι δυο εκβιασμοί.....

Υ.Γ. Ένα γραφείο παίζει μπάλα εδώ μέσα χωρίς να λέει ποιο και φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού!!!!
Τα υπόλοιπα γράφουν με ταμπέλα.....

Γεοπα γράψε καμιά κριτική ρε να ξεστραβοθούνε τα γατάκια και άσε τους νταβάδες να σκοτώνονται!!! Σε έχω διαβάσει και ακολουθήσει και ποτέ δεν έπεφτες έξω. Γιατί σταμάτησες? Τι συνέβη? Καμ μπακ!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Γεοπα γράψε καμιά κριτική ρε να ξεστραβοθούνε τα γατάκια [size=10pt]και άσε τους νταβάδες να σκοτώνονται[/size]!!! Σε έχω διαβάσει και ακολουθήσει και ποτέ δεν έπεφτες έξω. Γιατί σταμάτησες? Τι συνέβη? Καμ μπακ!
Ποιους εννοείς?
Εσένα, τον ΒΑΒΥ και τον Λουκ?
Γιατί εσύ επιτίθεσε στους υπόλοιπους.....
Λες και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε χαζοί και μας ξεστράβωσες!!!!
Ναι το ομολογώ, ότι ο ΒΑΒΥ μου πασάρει πουτάνες χωρίς το καπέλο των γραφείων :sunglasses:
Εσύ?
Άστο δεν ενδιαφέρομαι....γουστάρω μόνο ΒΑΒΥ, σόρρυ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ. Συνέχισε να γράφεις για τις πουτάνες, αλλά το τι κάνουν οι άλλοι με αυτές εμένα τουλάχιστον δεν με απασχολούν!!!!!

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ποιους εννοείς?
Ναι το ομολογώ, ότι ο ΒΑΒΥ μου πασάρει πουτάνες χωρίς το καπέλο των γραφείων :sunglasses:
Εσύ?
Άστο δεν ενδιαφέρομαι....γουστάρω μόνο ΒΑΒΥ, σόρρυ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ. Συνέχισε να γράφεις για τις πουτάνες, αλλά το τι κάνουν οι άλλοι με αυτές εμένα τουλάχιστον δεν με απασχολούν!!!!!

Με τον λούκ χαβαλέ κάνουμε ρε συ. Το τί κάνει ο μπειμπε στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. Προσωπικά δεν ασχολούμε γιατι να γλιτώσω ένα 50άρικο που καταφέρνει να κόβει από κάθε μία δεν θα με σώσει. Αν καταφέρει 50-60% κάτω τότε ίσως το ξανασκεφτώ να μπώ στην παρέα σας.  :dancing: :grin:

Και να σου πω ματε. Το μονικακι δεν το χες βάλει στο ματι? Δεν σε βοήθησε η κριτική μου να μην χάσεις τον χρόνο σου τρέχοντας και ψάχνοντας πάρκινγ μέσα στην κηφισίας?

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
:kissass2:

Αυτη ποτε θα κανει τουρ;

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    202,3 KB · Εμφανίσεις: 33

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Παπάρια. Χυλόπιτα έφαγα. Γιαυτό πήγα στην Μονικα του ριτσεσκορτ για ξεμπούκωμα.  :grin: 

Εσύ? Πόσες παχιές το σ-κ ?  :cum:

Καλά τώρα το δα. Πήγες στην Κινκυ? Τα λέει καλά ο γιατρός?

να σας πω ρε loverboys...όταν πηδάτε την Kinky ivy μπας και τον βάζετε σε αυτήν ???
γιατί αυτά που διαβάζω είναι copy paste με το τί πέρασα με το έκτρωμα...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ποιους εννοείς?
Εσύ?

ουουουουουου προμότορα, νταβατζότεκνε που πηγες να κόψεις την καριέρα της πρακτοροmilf και είχες βάλει παντού ανθρώπους σου να την κυνηγούν......

κίναιδε, κωλονοσκόπε ,πράκτορα των Γερμανών ουουουουου που είχες το κοριτσάκι κλεισμένο στο δωμάτιο και δεν το άφηνες να κάνει ραντεβού γιατί έπινες ουίσκια και σήκωνες το τηλέφωνό της και έλεγες πάρτε αύριο η κοπέλα δεν δουλεύει σήμερα.!!!!! ουουουουουουουου

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Το τηλ της Κιρκης kinky mates please... >:(

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
να σας πω ρε loverboys...όταν πηδάτε την Kinky ivy μπας και τον βάζετε σε αυτήν ???
γιατί αυτά που διαβάζω είναι copy paste με το τί πέρασα με το έκτρωμα...

Νιτρε δεν ξερω φίλε. Δεν την έχω παρει και ουτε πρόκειτε. Ο ντόκτορας δεν ξέρω γιατί ψωνίζει μόνο από τους εσκτουρς και τους ανφορουμ. Εχει γίνει σαν τον παρας. Τι να πω.  :think:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom