giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Τρέξτε να προλάβαιτε και τον βραζιλιάνο
Καλημερα.
Επειδη πολλα ειπωθηκαν και μαλλον πολλοι μπερδευτηκαν με τοσα σχολια εδω μεσα ,θα σας πω τα πραγματα πως ειναι μετα τη συναντηση μου με την Jessica για 2 ωρες εχθες το βραδυ να ξεκαθαρισουν λιγο τα πραγματα και οποιος θελει τα κραταει η τα προσπερναει...
Η κοπελα ειναι 28 ετων απο τη ΣΟΥΗΔΙΑ και οπως μου εκμυστηρευτηκε δυστυχως για εμας αλλα λογω καθαρα δικη της επιλογης , οι φωτογραφιες(που ειναι δικες της) της εχει πειραξει για λογους προσωπικους και γιατι απλα δεν θελει να φαινεται ξεκαθαρα το προσωπο της.Το θεωρησα πολυ ωραιο και σεβαστο που το ξεκαθαρισε.Στην πραγματικοτητα ομως ειναι 10 φορες πιο ομορφη και εχει ενα υπεροχο κορμι σε σχεση με το φωτοσοπ που εχει κανει στο profile της .Τα μαλλια της ειναι σκουρα και το προσωπο της πανεμορφο με ενα ζευγαρι μπλε ματια που σε μαγνητιζει.
Σιγουρα ειναι μια απο τις ομορφες , elegent και πιο σεξυ γυναικες που εχω συναντησει ποτε.
Καθε στιγμη σου φαινεται σαν αγγελος που ανα πασα στιγμη με ενα βλεμμα της μονο μεταμορφωνεται σε ενα ατακτο διαολο που σε κανεις να λιωνεις.
Κατα τη διαρκεια της συναντησης απλα δεν παιζεται. Ερωτικη,σεξουαλικη,θηλυκο 100%,
Στο σεξ αξιζει καθε ευρω που εδωσα και δεν το μετανιωσα καθολου, πραγματικα οπως περιγραφουν οι κριτικες που εχει..
Αφηστε την να παρει τον ελεγχο και θα σας παει στον παραδεισο...
Οσοι πανε θα καταλαβουν τι εννοω.
Αυτα xx
Α ρε lalak, RESPECT my friend
Ρε μπαγαζα ποσο μεσα επεσες !! Τι μουναρος ειναι αυτος,εχασα το φως μου 1 ωρα σημερα λεμε!!! Η κυρια δεν παιζεται με τιποτα,ακομα να συνελθω ρε συ!!!
Respect φιλε,οπως τα ειπες ακριβως.Γι αυτο παντα σε ακουω ρε αλανι.
wow Jessica
οι μεγάλες λεκάνες φίλε είναι καλές για γέννα μόνο...
επίσης να σε ενημερώσω πως με το ίδιο συναίσθημα θα φύγεις και από μασατζίδικο με 80 ευρώ....
Μην ακολουθής τα πάντα Proki με μένα και τον αδελφό μου γιατι χτίζουμε καινουριο εξοχικό και μπαζωνουμε κιόλας !!! ;)
Πριν ρωτήσεις στο θρεντ κοίτα πρώτα αν υπάρχουν κριτικές φίλε.
Πω πωωωωωω κοίτα
του φεύγουν οι πόρνες γιατί βαρεθήκαν το τσάμπα γάμημα. Ε λογικό ήταν. Σε λίγο από κει θα μιλάνε μόνο για ποδόσφαιρο
Παρεπιτώντος δεν φέρνει λίγο στον Τρύφωνα σαμαρά ? ? ?
Θες δεν θες 400 θα δωσεις για να δεις και το πισω Τατοο και οχι μονο το πουλακι μπροστα .Ρε μάγκες οκ, τόσο καλό το μωρό λέτε και άντε να το ασπαστούμε. Αλλά μια γαμημένη φωτογράφηση είναι δύσκολο να κάνει να δούμε και μεις την πραγματική της φιγούρα πρίν κάνει φτερά το 300άρι? Οι φωτο που έχει είναι ΑΚΡΩΣ αποθητικές να ούμ....
Σκέφτομαι να πάω πάντως μετά από τις δηλώσεις σας παίδες. Καλημέρες!
Δοκιμασες τελικα προεδρε.........Θες δεν θες 400 θα δωσεις για να δεις και το πισω Τατοο και οχι μονο το πουλακι μπροστα .
Και δεν θα το μετανοιωσης κιολας !!! ;)
Τ´αξιζε ομως............. : ;)Μου την εφαγε την 500αρου η D.
Mε το παραπανω .Τ´αξιζε ομως............. : ;)
AnytimeMε το παραπανω .
Λιγο το θεατρο να κοψει με τους πολλους οργασμους και θα ειναι απο τις Τοπ .
Thanks !!! ;)
Θες δεν θες 400 θα δωσεις για να δεις και το πισω Τατοο και οχι μονο το πουλακι μπροστα .
Και δεν θα το μετανοιωσης κιολας !!! ;)
ελληνας κροισος με εξι γραμματα... εσκασε 500αρικο σε ct που αρχιζει απο D...Μου την εφαγε την 500αρου η D.
Απάντηση #70063 στις: σήμερα στις 12:03 »Την πήρες και εσύ? Η φίλος?
ελληνας κροισος με εξι γραμματα... εσκασε 500αρικο σε ct που αρχιζει απο D...
Ποια μπορει να αρχιζει απο D?
Tωρα θα γαμησης στην Χαλκοκονδυλη !!!Το αληθινό όνομα τις Τζέσικα προφανώς. Με ζωνουν τα φίδια τώρα. Αν είναι τόσο καλής ποιότητας θα πάω.
Αλλά ρε πούστη μου 500? Γαμάω στο "εν πλώ" πέρα βουλιαγμένη και τις δυό σερβιτόρες :'(