Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 134 άτομα (5 μέλη και 129 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

Καλημερα.
Επειδη πολλα ειπωθηκαν και μαλλον πολλοι μπερδευτηκαν με τοσα σχολια εδω μεσα ,θα σας πω τα πραγματα πως ειναι μετα τη συναντηση μου με την Jessica  για 2 ωρες εχθες το βραδυ να ξεκαθαρισουν λιγο τα πραγματα και οποιος θελει τα κραταει η τα προσπερναει...
Η κοπελα ειναι 28 ετων απο τη ΣΟΥΗΔΙΑ και οπως μου εκμυστηρευτηκε δυστυχως για εμας αλλα λογω καθαρα δικη της επιλογης , οι φωτογραφιες(που ειναι δικες της) της εχει πειραξει για λογους προσωπικους και γιατι απλα δεν θελει να φαινεται ξεκαθαρα το προσωπο της.Το θεωρησα πολυ ωραιο και σεβαστο που το ξεκαθαρισε.Στην πραγματικοτητα ομως ειναι 10 φορες πιο ομορφη και εχει ενα υπεροχο κορμι σε σχεση με το φωτοσοπ που εχει κανει στο profile της .Τα μαλλια της ειναι σκουρα και το προσωπο της πανεμορφο με ενα ζευγαρι μπλε ματια που σε μαγνητιζει.
Σιγουρα ειναι μια απο τις ομορφες , elegent και πιο σεξυ γυναικες που εχω συναντησει ποτε.
Καθε στιγμη σου φαινεται σαν αγγελος  που ανα πασα στιγμη με ενα βλεμμα της μονο μεταμορφωνεται σε ενα ατακτο διαολο που σε κανεις να λιωνεις.
Κατα τη διαρκεια της συναντησης απλα δεν παιζεται. Ερωτικη,σεξουαλικη,θηλυκο 100%,
Στο σεξ αξιζει καθε ευρω που εδωσα και δεν το μετανιωσα καθολου, πραγματικα οπως περιγραφουν οι κριτικες που εχει..
Αφηστε την να παρει τον ελεγχο και θα σας παει στον παραδεισο...
Οσοι πανε θα καταλαβουν τι εννοω.
Αυτα xx

Α ρε lalak, RESPECT my friend  :rockon: :rockon:

Ρε μπαγαζα ποσο μεσα επεσες !! Τι μουναρος ειναι αυτος,εχασα το φως μου 1 ωρα σημερα λεμε!!! Η κυρια δεν παιζεται με τιποτα,ακομα να συνελθω ρε συ!!!
Respect φιλε,οπως τα  ειπες ακριβως.Γι αυτο παντα σε ακουω ρε αλανι.

wow Jessica  :rockon:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Α ρε lalak, RESPECT my friend  :rockon: :rockon:

Ρε μπαγαζα ποσο μεσα επεσες !! Τι μουναρος ειναι αυτος,εχασα το φως μου 1 ωρα σημερα λεμε!!! Η κυρια δεν παιζεται με τιποτα,ακομα να συνελθω ρε συ!!!
Respect φιλε,οπως τα  ειπες ακριβως.Γι αυτο παντα σε ακουω ρε αλανι.

wow Jessica  :rockon:

Ρε μάγκες οκ, τόσο καλό το μωρό λέτε και άντε να το ασπαστούμε. Αλλά μια γαμημένη φωτογράφηση είναι δύσκολο να κάνει να δούμε και μεις την πραγματική της φιγούρα πρίν κάνει φτερά το 300άρι? Οι φωτο που έχει είναι ΑΚΡΩΣ αποθητικές να ούμ.... 

Σκέφτομαι να πάω πάντως μετά από τις δηλώσεις σας παίδες.  Καλημέρες! :coffee:

karaleonidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
12
Like
210
Πόντοι
3.210
οι μεγάλες λεκάνες φίλε είναι καλές για γέννα μόνο...

επίσης να σε ενημερώσω πως με το ίδιο συναίσθημα θα φύγεις και από μασατζίδικο με 80 ευρώ....

Ασε τον άνθρωπο να χαρει και μην τον ξενερωνεις!!!!!
ειναι νεος και γουσταρει.
Παναγιωτη το σημαντικοτερο ειναι οτι ΕΣΥ το ευχαριστηθηκες και δεν εκλαψες τα λεφτακια σου! μπραβο απο εμενα

karaleonidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
12
Like
210
Πόντοι
3.210
Μην ακολουθής  τα πάντα Proki  με μένα και τον αδελφό μου γιατι χτίζουμε καινουριο εξοχικό και μπαζωνουμε κιόλας !!! ;)

ρε τσογλανε εχει μπαζωμα και δεν με φωναξες????? :tickedoff: :tickedoff:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το καυλίδιο αυτό (φωτογραφικά τουλάχιστον)
δεν δείχνει άσχημο. Αλλά βλέπω στο ΕΝ ότι τα αγγλικά είναι πάλι λειψά!!!

Ριτσ αν θέλεις να γαμήσουμε ξανά από σένα φέρε κανά καλό μουνί να έχει το πακέτο που πρέπει να έχει στα 200 που ζητάς. Όχι τα βλαχο ουκρανάκια που βρίσκεις με γαλότσες να τσαπίζουν τα καβάλια στους μπαχτσέδες τις Πολταβα. Η ρίξε τιμές να πηγαίνουμε για ξεμπουκώματα όπως πήγα εγώ στη Μόνικα και στο 40άλεπτο έγινα μην τον είδατε τον παναή  :grin: :grin:

ΦΟΥΛ φότοσοπ επίσεις!!!!  (καλά έλεγε ο λουκ) 

Περεπιπτώντως στην αρχή την πέρασα για την Λούνα του αφροντίτα την αεροσυνοδό που πρόσβατα έβαλε βύζους αλλά προφανώς έκανα λάθος.

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πω πωωωωωω κοίτα
του φεύγουν οι πόρνες γιατί βαρεθήκαν το τσάμπα γάμημα. Ε λογικό ήταν. Σε λίγο από κει θα μιλάνε μόνο για ποδόσφαιρο  :2funny:

Παρεπιτώντος δεν φέρνει λίγο στον Τρύφωνα σαμαρά ? ? ?  :think:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Πω πωωωωωω κοίτα
του φεύγουν οι πόρνες γιατί βαρεθήκαν το τσάμπα γάμημα. Ε λογικό ήταν. Σε λίγο από κει θα μιλάνε μόνο για ποδόσφαιρο  :2funny:

Παρεπιτώντος δεν φέρνει λίγο στον Τρύφωνα σαμαρά ? ? ?  :think:

:2funny:  Λίγο?? :think: :headbang:  :2funny:  ψιλοσκιάχτηκα !

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ρε μάγκες οκ, τόσο καλό το μωρό λέτε και άντε να το ασπαστούμε. Αλλά μια γαμημένη φωτογράφηση είναι δύσκολο να κάνει να δούμε και μεις την πραγματική της φιγούρα πρίν κάνει φτερά το 300άρι? Οι φωτο που έχει είναι ΑΚΡΩΣ αποθητικές να ούμ....  

Σκέφτομαι να πάω πάντως μετά από τις δηλώσεις σας παίδες.  Καλημέρες! :coffee:
Θες δεν θες 400 θα δωσεις για να δεις και το πισω Τατοο και οχι μονο το πουλακι μπροστα .
Και δεν θα το μετανοιωσης κιολας !!! ;)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Μου την εφαγε την 500αρου η D.

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θες δεν θες 400 θα δωσεις για να δεις και το πισω Τατοο και οχι μονο το πουλακι μπροστα .
Και δεν θα το μετανοιωσης κιολας !!! ;)

Χμμμμμμμμμμ. βαρύ πολύ το ποσόν όταν με 400 γαμάω μαζί 2 και μετά θέλω παλέτα σαντ πελεγκρινο για να ανακτήσω τα υγρά. Αν βάλει καλή φωτό ίσως πάω. Ξέρεις τώρα πως λειτουργεί το αντρικό μυαλό μας. Βλέπω - καυλώνο - μπουκάρώ. Τώρα βλέπω και ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ρε πούστη μου. Βλέπω και το 300άρι από κάτω και ούτε με βιάγκρα δεν λειτουργεί.  :grin:

Την πήρες και εσύ? Η φίλος?

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ελληνας κροισος με εξι γραμματα... εσκασε 500αρικο σε ct που αρχιζει απο D...  :grin:
Ποια μπορει να αρχιζει απο D?  :huh:

Το αληθινό όνομα τις Τζέσικα προφανώς. Με ζωνουν τα φίδια τώρα. Αν είναι τόσο καλής ποιότητας θα πάω.  :(

Αλλά ρε πούστη μου 500? Γαμάω στο "εν πλώ" πέρα βουλιαγμένη και τις δυό σερβιτόρες  :'(

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Το αληθινό όνομα τις Τζέσικα προφανώς. Με ζωνουν τα φίδια τώρα. Αν είναι τόσο καλής ποιότητας θα πάω.  :(

Αλλά ρε πούστη μου 500? Γαμάω στο "εν πλώ" πέρα βουλιαγμένη και τις δυό σερβιτόρες  :'(
Tωρα θα γαμησης στην Χαλκοκονδυλη !!!  :grin:
Οποτε ξεχνα την θαλασσα !!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom