Συναγωνιστες καλησπέρα σας,
Θα σας πω μια τραγελαφικη ιστορια – τραγικη οσο αφορα τη δικη μου καψα, γελοια οσο αφορα τη συμπεριφορα του πρακτορειου – αλλα βρίσκουνε και τα κανουνε! Και μη ρωτησετε τι βρισκουνε.... βλάκες σαν εμας.
Την προηγούμενη εβδομάδα επρεπε να δω καποιους πελατες στην Κατερινη, οποτε ξέμεινα σχεδον όλη την εβδομαδα στην Πρωτευουσα της Πιερίας υπο τη σκια του Ολυμπου.
Χαζευόντας τον ιστοτοπο του bourdela και παρατηρώντας οτι ο Aphrodita προμοτάρει σε συγκεκριμένες πολεις συγκεκριμένες κοπέλες βάζωντας amateur photos λιγο πριν την αφιξη, ενω σε κάποιες άλλες αφήνει τους αδαείς επαρχιώτες να εμπιστευτούν τον φωτογραφο που έχει κανει Master of Science in “ Τρανσφορμ α βλαχοπουλα σε μεγαλοτσιφλικού ντυμένη πρωτευουσιανα ” και Διδακτωρική διατριβή στο θέμα « Πως να κανεις το βλεμμα της αγελαδας λάγνο και σέξυ», είπα να τον ρωτήσω εαν σκοπεύει να μας ενημερωσει για την Nastya η οποία αφιχθει ως πρώτη πόλη στον Βόλο. Οπως θα παρατηρήσετε στην συνομιλία ο αγαπητος Αφροδιτας μας «γράφει» κανονικά και εξαφανίζεται.
Έτσι λοιπόν την Πέμπτη λεω κι εγω, δεν γ@μ3ις που δεν γ@μ3ις εδω δεν πας μια βολτα Βόλο.....αφου με έτρωγε ο κωλος μου.....
Συννενοηση με πρακτορειο απαιχτη παρακολουθηστε συζητηση...Λέω τι θελω και πως θελω να ειναι ντυμενη η κοπελα και κλεινω ρωτωντας ποσο θα κοστισει το πακετακι με ωρα αφιξης εντεκα το βραδυ. Σε πολυ λιγα δευτερολεπτα η απαντηση ήταν οτι αν θελω να ξερω να επισκεφτω τη σελιδα του αφροδιτα τι βι και οτι ειναι ελευθερη η κοπελα στις εντεκα παρα τεταρτο!!! Απαντω ενταξει και οτι θα ηθελα την κοπελα δυο ωρες απο τις εντεκα παρα τεταρτο. Ρωταω λοιπον σε ποιο ξενοδοχειο ειναι. Απαντηση πρακτορειου οτι ειναι σε γνωστο μεγαλο του βολου αλλα το δωματιο θα το μαθω τελευταια στιγμη μολις φτασω, ζηταει επιβεβαιωση, την οποια και δινω. Η ωρα ηταν 09 00 και με το περας μισαωρου σκαει μυνημα απο το πρακτορειο εαν θα μπορουσα να γινει η συναντηση αργοτερα. Απαντω οτι μπορει να γινει στις 00 15 ( το τεταρτο το εβαλα ετσι για ανταπαντηση στο δικο τους παρα τεταρτο) σκεπτομενος οτι θα αραξω και καμια ωριτσα για κανενα ποτακι στο μπαρ του ξενοδοχειου. Ξεκινω λοιπον κι εγω απο Κατερινη με πρωτη σταση σε βενζιναδικο για φουλαρισμα και καθως οδηγω λεω δεν παιρνω και τον Μητσαρα στη Λαρισα να παμε κανενα μπουζουκι να σπασουμε κανενα πιατο μετα τον Βόλο. .. Ο Μητσαρας μου λεει οτι βγαινει με το γκομενακι για του Βαλεντινου κτλπ και οτι μετα τις 2 ειναι φρεε για κολπα. Ωραια λεω και καθως εχω περασει και τα Τεμπη και ειναι δεκα και μιση σχεδον το βραδυ σκαει μυτη μυνημα απο το πρακτορειο. Θα μπορουσες λεει να ερθεις αργοτερα....? Πόσο αργοτερα λεω εγω ? κατα την μια το βραδυ λεει με μια και τεταρτο !!! Πλακα με κανεις σκεφτομαι....ενω περναω εξω απο τη λαρισα και θελω εικοσαλεπτο για βολο. Να φτασω εκει μια και μιση βαλε και το δυωρακι καλες τρεις τεσσερις να βρω τον συφανταρο Μητσαρα και το πρωι να καταληξω Κατερινη...και ολα αυτα με αμφιβολο αποτελεσμα μιας και μεχρι τοτε το μονο που ειχαμε ητανε μηδεν πληροφοριες για την κορασιδα ... Λεω λοιπον μαγκες ακυρο και γυριζω πισω , μου την πεφτει το πρακτορειο και σορρυ αλλα ειχε προβληματα το κοριτσι και σορρυ και μ@λ!κιες.... Μπαινω λοιπον λαρισα πεταγομαι ενα τεταρτακι να δω και τον Μητσαρα με τη Βαλεντινα του, ριχνουμε ενα ουισκακι και λεω ας παρω το δρομο της επιστροφης, η ωρα εχει παει εντεκα και δεκα και πριν αποχωριστουμε με τα παιδια σκαει μυνημα παλι μηπως τελικα μπορω να παω δωδεκα και εικοσι !!!! και εικοσι παρακαλω αυτη τη φορα! Παρολο ρε παιδες που ημουν κοντα ητανε τοσο ντεκαβλε η ολη φαση και τοσο ο αντιεπαγγελαματισμος και το φτυσικο που λεω ακυρο παιδες και γυριζω κατερινη, σκαει επεξηγηματικο μυνημα «μα γιατι δεν μπορεις αφου ειναι μονο πεντε λεπτα απο την πρωτη σου κρατηση.....» αυτην που και παλι μου την ειχανε αλλαξει....απαντω κι εγω λοιπον οτι ειναι τελειως αντιεπαγγελματικο αυτο που κανουνε – στα μπομπολια τους βεβαια αφου εμεις τρεχουμε ...- και οτι το πρωτο δειγμα αντιεπαγγελματισμου ηταν και το οτι ενω ερωτηθηκανε στο bourdela για φωτο της κοπελας δεν απαντησαν ποτε.
Ξανασκει απαντηση οτι λυπουνται παρα πολυ και οτι συγγνωμη και τα λοιπα αλλα να ξερω οτι ποτε δεν βαζουνε και ποτε δε βαλανε ερασιτεχνικες φωτο απο κοπελες σαν πρακτορειο!
Ετσι λοιπον καρντασια εκλεισε ενα τριωρακι οδηγησης με την οικονομικοτατη βενζινη του 1,72 για να ακουμπησω και αλλα 350 – τα οποια γλιτωσα – και κατεληξα στο κρεβατακι μου νωρις νωρις και φρεσκος την επομένη για δουλεια!
Τα συμπερασματα δικα σας. Δηλαδη ποσο αγαμητους μας νομιζουνε τελικα.......τοσο πολυ.....?
Καλο σας βραδυ