Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (9 μέλη και 88 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ρε Νίτρο αυτήν την "Λαμποργκίνι" την έχω πάρει κι εγώ, προ 3ετίας. Κι έλεγα κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει...

Δεν ήταν άσχημη σε εμφάνιση, αλλά όλο μη και μή!
Ρουμάνα, ψώνιο που είχε κάνει μια φωτογράφηση στο ουγγρικό Playboy (μετά έκανε την Ουγγαρέζα, Γερμανίδα κλπ) και νόμιζε πως κάποια είχε γίνει.

Να σκεφτείς την είχα πάρει μετά από 3ήμερη απραξία (δική της εννοώ), διότι είχε κάποια προβλήματα με τα πουτανοσάιτς και ούτε την φυσιολογική διάθεση για σεξ μιας 22άχρονης δεν είχε.

Προσωπικά λέω ΜΑΚΡΙΑ!!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ποτέ δεν έχει διάθεση ρε Doc το κορίτσι !!!
Την είχε αναλάβει η Μινα να την προμοταρει πριν 3 χρόνια και την πουλάγε για 300αρια στους άτυχους πελατακους της .
Μακρυά και αλαργα αν και είναι μουνι που το κοιτάς στον δρόμο !!!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Ποτέ δεν έχει διάθεση ρε Doc το κορίτσι !!!
Την είχε αναλάβει η Μινα να την προμοταρει πριν 3 χρόνια και την πουλάγε για 300αρια στους άτυχους πελατακους της .
Μακρυά και αλαργα αν και είναι μουνι που το κοιτάς στον δρόμο !!!

τώρα ειδικά που έχει αδυνατίσει πολύ bro εμφανισιακά είναι πολύ καλή αλλά είναι ψυχανώμαλη...σήμερα δοκίμασα να προτείνω μια ώρα στα 200.
Μου απάντησε 300 και λέω μα στο site λες 250! Απαντησε ότι το ταξί είναι +50 η καριόλα ενώ το ξενοδοχείο που μένει με αυτό που κάνει ραντεβού είναι 5 λεπτά με τα πόδια ...

Και μόνο από αυτό είναι εντελώς αναξιόπιστο άτομο και στα 300 πλέον η γκόμενα πρέπει να κάνει παπάδες ...αλλά βλέπεις έχει ακριβά γούστα και πρέπει κάποιος να αντικαταστήσει τον ψηλό γιουγκοσλάβο νταβά της που την έστειλε...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Εγω πειραζει που της ειχα δωσει 300 για ολο το βραδυ...?

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Μπραβο μαγκα και πολλα της εδωσες !!!  :)

Συνημμένα

• Picture 096.jpg
    Picture 096.jpg
    66 KB · Εμφανίσεις: 29

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
έτσι περιγράφει αυτή τον εαυτό της (αφού παραδέχτηκε ότι δεν είναι αυτή στις φωτό)
Alina
I m slim 173 height 53kg green eyes black long hair...
Big breasts naturale

αύριο θα την δω κ αν δεν έχει αυτήν την περιγραφή έφυγα (κάπου μου είπε ότι διαφημίζεται αλλά η πουτάνα δε λέει που) 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
τώρα ειδικά που έχει αδυνατίσει πολύ bro εμφανισιακά είναι πολύ καλή αλλά είναι ψυχανώμαλη...σήμερα δοκίμασα να προτείνω μια ώρα στα 200.
Μου απάντησε 300 και λέω μα στο site λες 250! Απαντησε ότι το ταξί είναι +50 η καριόλα ενώ το ξενοδοχείο που μένει με αυτό που κάνει ραντεβού είναι 5 λεπτά με τα πόδια ...

Και μόνο από αυτό είναι εντελώς αναξιόπιστο άτομο και στα 300 πλέον η γκόμενα πρέπει να κάνει παπάδες ...αλλά βλέπεις έχει ακριβά γούστα και πρέπει κάποιος να αντικαταστήσει τον ψηλό γιουγκοσλάβο νταβά της που την έστειλε...

Xέστο μωρέ το βλαμμένο!
Εμένα μου είχε ζητήσει 200 και πρό κρίσης και πλήρωνε και το πεντάστερο απέναντι από τις στήλες του Ολυμπίου Διός και πάλι τα έκλαιγα!
Ούτε 150, ούτε 100!! Σοβαρολογώ.

Ναι πολύ ωραία γκόμενα είναι αλλά είναι απίστετο αγγούρι!
"Μη αυτό, με τσιμπάνε οι τρίχες σου (αυτό δεν το έχω ξανακούσει ποτέ!), πιάστηκα σ' αυτή τη στάση", όποια μαλακία μπορείς να φανταστείς.

Μετά από τόση εμπειρία μη την πατήσεις με την πεποίθηση πως "Ναι, αλλά εγώ θα την ξεκλειδώσω!", διότι είμαι σίγουρος πως ούτε ο γκόμενός της δεν την "ξεκελιδώνει", τόσο ψυχρομούνα που είναι.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Eπειδη δεν εχει ουτε για τσιγαρα επεσε ενα 50αρι ηδη και σε λιγο θα το δινει για ενα εκατομπαλο !!! :)

Σ' αυτή την τιμή, ενδέχεται και να είναι VFM. Για όσους ενδιαφέρονται μόνο για την εμφάνιση βέβαια.
Για όσους τους ενδιαφέρει κυρίως η συμμετοχή μια χαρά ντόπια κοριτσάκια έχουμε σε αυτήν την τιμή που κάνουν "αεροπλανικά" στο κρεβάτι.
Ακόμα κι αυτή με την οποία τσακώνομαι σαν "κατίνα" τελευταία! :grin:

roboot

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
10
Σ' αυτή την τιμή, ενδέχεται και να είναι VFM. Για όσους ενδιαφέρονται μόνο για την εμφάνιση βέβαια.
Για όσους τους ενδιαφέρει κυρίως η συμμετοχή μια χαρά ντόπια κοριτσάκια έχουμε σε αυτήν την τιμή που κάνουν "αεροπλανικά" στο κρεβάτι.
Ακόμα κι αυτή με την οποία τσακώνομαι σαν "κατίνα" τελευταία! :grin:

Στην φωτό μοιάζει 30άρα και με φάτσα σπασμένη άσχημα. Άν ισχύει κάτι τέτοιο δεν την λες και VFM..

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Μενει οντως κηφισια η παλι ψεμματα ελεγε?

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Καίει ρε ξάδερφε η Lamborgini  ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom