giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Αυτή δεν μοιάζει με μία που είχε ο Νικολάκης στο γραφείο του?
Αυτή δεν μοιάζει με μία που είχε ο Νικολάκης στο γραφείο του?
Εισαι κακος Doc !!!
ακριβώς αυτή ειναι.Εισαι κακος Doc !!!
Doc τι έγινε,πήγες στο πιπίνι?Αύριο μεσημεράκι ...τα λέμε
Ποτέ δεν έχει διάθεση ρε Doc το κορίτσι !!!
Την είχε αναλάβει η Μινα να την προμοταρει πριν 3 χρόνια και την πουλάγε για 300αρια στους άτυχους πελατακους της .
Μακρυά και αλαργα αν και είναι μουνι που το κοιτάς στον δρόμο !!!
έτσι περιγράφει αυτή τον εαυτό της (αφού παραδέχτηκε ότι δεν είναι αυτή στις φωτό)
Alina
I m slim 173 height 53kg green eyes black long hair...
Big breasts naturale
αύριο θα την δω κ αν δεν έχει αυτήν την περιγραφή έφυγα (κάπου μου είπε ότι διαφημίζεται αλλά η πουτάνα δε λέει που)
τώρα ειδικά που έχει αδυνατίσει πολύ bro εμφανισιακά είναι πολύ καλή αλλά είναι ψυχανώμαλη...σήμερα δοκίμασα να προτείνω μια ώρα στα 200.
Μου απάντησε 300 και λέω μα στο site λες 250! Απαντησε ότι το ταξί είναι +50 η καριόλα ενώ το ξενοδοχείο που μένει με αυτό που κάνει ραντεβού είναι 5 λεπτά με τα πόδια ...
Και μόνο από αυτό είναι εντελώς αναξιόπιστο άτομο και στα 300 πλέον η γκόμενα πρέπει να κάνει παπάδες ...αλλά βλέπεις έχει ακριβά γούστα και πρέπει κάποιος να αντικαταστήσει τον ψηλό γιουγκοσλάβο νταβά της που την έστειλε...
Eπειδη δεν εχει ουτε για τσιγαρα επεσε ενα 50αρι ηδη και σε λιγο θα το δινει για ενα εκατομπαλο !!!
Το θαψατε το κοριτσι!!!Eπειδη δεν εχει ουτε για τσιγαρα επεσε ενα 50αρι ηδη και σε λιγο θα το δινει για ενα εκατομπαλο !!!
Σ' αυτή την τιμή, ενδέχεται και να είναι VFM. Για όσους ενδιαφέρονται μόνο για την εμφάνιση βέβαια.
Για όσους τους ενδιαφέρει κυρίως η συμμετοχή μια χαρά ντόπια κοριτσάκια έχουμε σε αυτήν την τιμή που κάνουν "αεροπλανικά" στο κρεβάτι.
Ακόμα κι αυτή με την οποία τσακώνομαι σαν "κατίνα" τελευταία!
Το θαψατε το κοριτσι!!!
Καίει ρε ξάδερφε η Lamborgini ;)τώρα ειδικά που έχει αδυνατίσει πολύ bro εμφανισιακά είναι πολύ καλή αλλά είναι ψυχανώμαλη...σήμερα δοκίμασα να προτείνω μια ώρα στα 200.
Μου απάντησε 300 και λέω μα στο site λες 250! Απαντησε ότι το ταξί είναι +50 η καριόλα ενώ το ξενοδοχείο που μένει με αυτό που κάνει ραντεβού είναι 5 λεπτά με τα πόδια ...
Και μόνο από αυτό είναι εντελώς αναξιόπιστο άτομο και στα 300 πλέον η γκόμενα πρέπει να κάνει παπάδες ...αλλά βλέπεις έχει ακριβά γούστα και πρέπει κάποιος να αντικαταστήσει τον ψηλό γιουγκοσλάβο νταβά της που την έστειλε...
Μια χαρά ;)Εγω πειραζει που της ειχα δωσει 300 για ολο το βραδυ...?