Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 111 άτομα (6 μέλη και 105 επισκέπτες)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
είναι μια τύπισσα που επιμένει πως είναι αυτή και ζητάει 400 το δίωρο ...θα δείξει γιατί της έστειλα το video 
Ρε παίκτη γύρισες στην παιδική ηλικία και θέλεις ν' ακούσεις παραμύθια; Εννοείται ότι ΔΕΝ είναι η Alice Goodwin η οποία είναι πασίγνωστο μοντέλο της LateTV στην Αγγλιά. Εκεί παίζουν κλιπάκια σόλο και ψευτο-λεζ και βγάζει νούμερα phone-sex στην οθόνη όπως έχουν εδώ κάποια κανάλια.
Τώρα τι θα σου ανοίξει την πόρτα ποιος ξέρει, μεγάλο παιδί είσαι σου αρέσει και η περιπέτεια αν φας φόλα πες μου να έρθω για καφέ, δίπλα είμαι. :dancing: :dancing:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
φανταζομαι για τον ιδιο λόγο παρατησες τα ηλεκτρολογικα και εγινες ταξιτζης στις τανες..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Από μαθηματικά σκίζεις !!!!!
Για αυτό άλλωστε έγινες δικηγόρος......

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καλα τωρα μου λυθηκε και αλλη απορια!
μαλιστα, τωρα καταλλαβα γιατι ενας παιχτης ανεβασε αποθεωτικη κριτικουλα χωρις να πηδηξει περυσι το καλοκαιρι!
αλλη φορα παιχτη να ενημερωνεις την τανα! οχι για τιποτα αλλο αλλα η διμετρη σε εδωσε ξερα!
καλα βρε εθεοφοβε με τρενο την εστειλες πίσω! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φυσικα δεν αναφερομαι στον γιατρο αλλα σε καποιον αλλο παιχτη!
Ρε σύ tapas, έχεις σκεφθεί πως ενδεχομένως ορισμένοι από εμάς να ΜΗΝ ενδιαφερόμαστε να πάρουμε ακόμα μία μετά από τόσες πολλές, αλλά απλά να κάνουμε την "υπέρβαση" ακριβώς επειδή έχουμε ΧΟΡΤΑΣΕΙ μουνί;
...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095

Επισκέπτης
για βάλτε ένα χεράκι ...την γνωρίζει κανείς ή πάλι θα κάνω τον κασκαντέρ?

Η κοπελα δεν εχει καμια σχεση με αυτην... μενει γλυφαδα με εναν κερατα και για αυτο δεν βγαζει την μουρη της!
ο τυπος γεματος με κατι περιεργα Tattoo αστερακια και εχει μαυρο BMW! Την ξερω δεν εχει καμια μα καμια σχεση με αυτο που βλεπετε αν εξερεσουμε το χρωμα μαλλιων! ειναι ενα βλαμενο χαζοχαρουμενο!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Η κοπελα δεν εχει καμια σχεση με αυτην... μενει γλυφαδα με εναν κερατα και για αυτο δεν βγαζει την μουρη της!
ο τυπος γεματος με κατι περιεργα Tattoo αστερακια και εχει μαυρο BMW! Την ξερω δεν εχει καμια μα καμια σχεση με αυτο που βλεπετε αν εξερεσουμε το χρωμα μαλλιων! ειναι ενα βλαμενο χαζοχαρουμενο!

έτσι περιγράφει αυτή τον εαυτό της (αφού παραδέχτηκε ότι δεν είναι αυτή στις φωτό)
Alina
I m slim 173 height 53kg green eyes black long hair...
Big breasts naturale

αύριο θα την δω κ αν δεν έχει αυτήν την περιγραφή έφυγα (κάπου μου είπε ότι διαφημίζεται αλλά η πουτάνα δε λέει που)  

darco7

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
6

έτσι περιγράφει αυτή τον εαυτό της (αφού παραδέχτηκε ότι δεν είναι αυτή στις φωτό)
Alina
Big breasts naturale

αύριο θα την δω κ αν δεν έχει αυτήν την περιγραφή έφυγα (κάπου μου είπε ότι διαφημίζεται αλλά η πουτάνα δε λέει που)  
Ενταξει εισαι θεος,που τις βρισκεις ρε ατιμε?.Καλα να περασεις

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
καλα τωρα μου λυθηκε και αλλη απορια!
μαλιστα, τωρα καταλλαβα γιατι ενας παιχτης ανεβασε αποθεωτικη κριτικουλα χωρις να πηδηξει περυσι το καλοκαιρι!
αλλη φορα παιχτη να ενημερωνεις την τανα! οχι για τιποτα αλλο αλλα η διμετρη σε εδωσε ξερα!
καλα βρε εθεοφοβε με τρενο την εστειλες πίσω! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φυσικα δεν αναφερομαι στον γιατρο αλλα σε καποιον αλλο παιχτη!
Πες μας ρε alexm4n σε ποιον αναφέρεσαι!!!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Alina
Big breasts naturale

Πολύ μπιρι μπιρι και το φοβάμαι  :-

Ευχομαι καλή τυχη  :grin: :grin:

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
για βάλτε ένα χεράκι ...την γνωρίζει κανείς ή πάλι θα κάνω τον κασκαντέρ?

Alina, Δηλώνει Γεωργιανή, μιλάει καλά Αγγλικά και σηκώνει παζάρι στην ταρίφα! Το "ύποπτο" τουρ της τελείωνε στις 8/2 αλλά το παρέτεινε για ένα μήνα, και σίγουρα δεν μένει με τον τύπο στη Γλυφάδα αλλά ενδεχομένως αναζητά και νέο χορηγό  :coffee:

Συνημμένα

• Alina.jpg
    Alina.jpg
    63,2 KB · Εμφανίσεις: 23

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Ψάχνω γυναίκα
15-75 Ετών,40-120kg
1.45-2.25 Ύψος
για ραντεβού του
Αγίου Βαλεντίνου!!

..μόνο σοβαρές προτάσεις!!! :cool2:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127

έχω την εντύπωση ότι μιλάμε για αυτό το ufo

αλλά θα δείξει το απόγευμα

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Alina, Δηλώνει Γεωργιανή, μιλάει καλά Αγγλικά και σηκώνει παζάρι στην ταρίφα! Το "ύποπτο" τουρ της τελείωνε στις 8/2 αλλά το παρέτεινε για ένα μήνα, και σίγουρα δεν μένει με τον τύπο στη Γλυφάδα αλλά ενδεχομένως αναζητά και νέο χορηγό  :coffee:
Ρε μεγάλε η φωτό που έβαλες είναι πάλι της Alice Goodwin όπως και οι υπόλοιπες. Κάνε έναν έλεγχο πριν ποστάρεις γιατί θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου,  και μη βιάζεσαι να δείξεις τι λαγωνικό είσαι.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
έχω την εντύπωση ότι μιλάμε για αυτό το ufo

αλλά θα δείξει το απόγευμα
Α γι αυτο μου ειπε στο μαμπα οτι με ξερει το πουτανι!!Την εχω συναντησει πριν μερικα χρονια.ομορφη κοπελα με απιστεyτα φυσικα βυζια,οντως ομως ufo!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Α γι αυτο μου ειπε στο μαμπα οτι με ξερει το πουτανι!!Την εχω συναντησει πριν μερικα χρονια.ομορφη κοπελα με απιστεyτα φυσικα βυζια,οντως ομως ufo!

στο κρεβάτι αξίζει τον κόπο?.. γιατί κάτι δικοί μου που την πήραν μου είπαν τα χειρότερα. Τον ένα μάλιστα γκομενικά όταν την έχυσε στην κοιλιά έβαλε τα χέρια της μπροστά και τον έβρισε...

εμένα μου είπε ότι θέλει μόνο άγριο γαμήσι και χτυπήματα στη μήτρα και χαστούκια στον κώλο στα τέσσερα και στα πλάγια ....με τα υπόλοιπα δεν φτιάχνεται λέει

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Δεν αποκλειεται.οπως το ειπες η κοπελα ειναι ufo κ τρομερα ανισορροπη

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Δεν αποκλειεται.οπως το ειπες η κοπελα ειναι ufo κ τρομερα ανισορροπη

ρε συ κόλλησε μαζί μου γιατί πιστεύει ότι είμαι ο γιατρός που της χειρούργησε την μύτη ...πάντα ήθελα λέει να σε πάρω στο γραφείο ...λέει τις νοσοκόμες τις γαμάς? την απάντησα όλες και άρχισε να τσιρίζει ...ότι είναι γριές και είμαι σαβουρογάμης ...

θα δείξει σε λίγο γιατί της έστειλα μήνυμα με το πραγματικό της όνομα...αν με βρίσει ειναι η ίδια

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5