Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (11 μέλη και 112 επισκέπτες)
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Ναι. Μεταμορφώνεται και στον Ντάφυ Ντακ σιγά-σιγά.

Συνημμένα

• morena-duck.jpg
    morena-duck.jpg
    16,5 KB · Εμφανίσεις: 19

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
ρε συ κόλλησε μαζί μου γιατί πιστεύει ότι είμαι ο γιατρός που της χειρούργησε την μύτη ...πάντα ήθελα λέει να σε πάρω στο γραφείο ...λέει τις νοσοκόμες τις γαμάς? την απάντησα όλες και άρχισε να τσιρίζει ...ότι είναι γριές και είμαι σαβουρογάμης ...

θα δείξει σε λίγο γιατί της έστειλα μήνυμα με το πραγματικό της όνομα...αν με βρίσει ειναι η ίδια
Ανισορροπη ριμεμπερ? :idiot:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τι κυρία ρε,σκυλί φαίνεται....φυσικά δεν ξέρουμε πώς είναι στην πραγματικότητα και μάλλον δεν θα μάθουμε...

κρίμα που κανένας από αυτούς που πηγανε όταν ήταν την πρώτη φορά Αθήνα δεν ενημέρωσε....γιατί σίγουρα πήγαν πολλοί
είδα επίσης πως άλλες 2 ακύρωσαν την άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη,η Νίκα και η Γουέντυ...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
τι κυρία ρε,σκυλί φαίνεται....φυσικά δεν ξέρουμε πώς είναι στην πραγματικότητα και μάλλον δεν θα μάθουμε...

κρίμα που κανένας από αυτούς που πηγανε όταν ήταν την πρώτη φορά Αθήνα δεν ενημέρωσε....γιατί σίγουρα πήγαν πολλοί
είδα επίσης πως άλλες 2 ακύρωσαν την άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη,η Νίκα και η Γουέντυ...
Κι'άλλες θα ακυρώσουν γιατί απ'ότι έμαθα δε πάνε καλά,αγοράζουν μυιγοσκωτόστρες χοντρική  :grin:

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
Κυριοι, εσεις που γνωριζετε πολυ καλα πραγματα , προσωπα και αποδοσεις, ποια κυρια συστηνετε για συνευρεση?
Σορρυ που ρωταω, εχωψαξει και εχω μπερδευτει.
ειμαι μεσηλικας, και εχω μηδενικη εμπειρια απο αυτο το ειδος του αγοραιου ερωτα.
ειμαι ομως σε φαση να το δοκιμασω και να τα πληρωσω αν και βγενουν παρα πολυ δυσκολα πια τα μπικικινια.
ευχαριστω

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Ρε μεγάλε η φωτό που έβαλες είναι πάλι της Alice Goodwin όπως και οι υπόλοιπες. Κάνε έναν έλεγχο πριν ποστάρεις γιατί θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου,  και μη βιάζεσαι να δείξεις τι λαγωνικό είσαι.

Εγώ δεν είπα ότι είναι η γκόμενα της φωτογραφίας! Τι δηλώνει ανέφερα!

pussydoctor

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
245
Like
180
Πόντοι
2.982
αυτή είναι ...τελικά απάντησε στο πραγματικό της όνομα ...αει στα διάλα που θέλει και 450 το διωρο

Σε ρώτησε αν έχεις Lamborghini αυτοκίνητο....ακόμα θυμάμαι τη φάση και γελάω με το τσόκαρο...αλλά οι βυζάρες πραγματικότητα

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385

Συνημμένα

• 1116.jpg
    1116.jpg
    48,9 KB · Εμφανίσεις: 14

Athens

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Κριτικές
79
Like
5.283
Πόντοι
18.330
Κυριοι, εσεις που γνωριζετε πολυ καλα πραγματα , προσωπα και αποδοσεις, ποια κυρια συστηνετε για συνευρεση?
Σορρυ που ρωταω, εχωψαξει και εχω μπερδευτει.
ειμαι μεσηλικας, και εχω μηδενικη εμπειρια απο αυτο το ειδος του αγοραιου ερωτα.
ειμαι ομως σε φαση να το δοκιμασω και να τα πληρωσω αν και βγενουν παρα πολυ δυσκολα πια τα μπικικινια.
ευχαριστω

Φίλε, εάν είσαι καινούργιος, ξεκίνα με κάτι πιο light... Μην πας κατευθείαν στα 200άρια+++  Πάρε ένα γραφειάκι, και κλείσε μια ώρα με €120 (περίπου) σε ένα ξενοδοχείο τύπου ημιδιαμονής, και εάν περάσεις καλά, και σου πάει, άρχισε να την ψάχνεις για city tour.  Εάν ντε και καλά θες κάτι σε επιπέδου city tour, παρακολούθα το thread αυτό, κακ ολο και κάτι θα μάθεις για να διαλέξεις.

nio(1)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
51
Πόντοι
0
Φίλε, εάν είσαι καινούργιος, ξεκίνα με κάτι πιο light... Μην πας κατευθείαν στα 200άρια+++  Πάρε ένα γραφειάκι, και κλείσε μια ώρα με €120 (περίπου) σε ένα ξενοδοχείο τύπου ημιδιαμονής, και εάν περάσεις καλά, και σου πάει, άρχισε να την ψάχνεις για city tour.  Εάν ντε και καλά θες κάτι σε επιπέδου city tour, παρακολούθα το thread αυτό, κακ ολο και κάτι θα μάθεις για να διαλέξεις.

Καλά τα λέει ο φίλος. Και αν λάβεις υπ όψιν τι κυκλοφορεί εδώ αυτές τις μέρες, επίπεδου citytour και να θες δεν βρίσκεις.
Ίσως κάποια να εξαιρείται αν και δεν νομίζω..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom