Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 105 άτομα (0 μέλη και 105 επισκέπτες)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
αφού είχες τηλέφωνο,τί το ήθελες το γραφείο???
αυτά είναι εγκλήματα!
για να ακούω για 2ωρα-4ωρα,καμιά Τζούλια θα ήταν...
Γιατί προηγείται το ραντεβού του πρακτορείου βρε ερμο.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
τί εννοείς κύριε ποιητά?
Οτι αν ο κάποιος την κλεισει εκτός γραφείου και ο άλλος απο το γραφείο θα κάνει το ραντεβου του γραφείου!!! Απλά το γραφείο προηγείται  ;)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Eτσι και δεν πα να εχεις το τηλεφωνο της καθε μιας αμα ειναι μπουκωμενη λογο δουλιας καλυτερα να μην το εχεις !!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εννοείται ρε σεις

απλά κανονίζεις με την κοπέλα είτε να βρει καποια δικαιολογία(πάω στα μαγαζιά,πάω να φάω,χέστηκα κλπ) είτε αργά το βράδυ όταν τελειώνει,μετά τις 1-2.....

και δεν μιλάμε για τις τοπ που καίγονται,αλλά για πιο κάτω

η άλλη έστελνε μήνυμα στο γραφείο η ώρα 01.00 "sorry,i am tired,i go to sleep" και ήταν μαζί μου στα πολιτιστικά κέντρα της παραλιακής!!!!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
και δεν μιλάμε για τις τοπ που καίγονται,αλλά για πιο κάτω
Χμ...με δεδομένο ότι οι top πλέον είναι πολύ πιο κάτω από τις πάλαι ποτέ top, να συμπεράνω ότι οι πιο κάτω του σήμερα είναι κάπου στην Γ' εθνική?

Πολύ άγχος και βαβούρα χωρίς λόγο για τεμάχι περιφερειακού πρωταθλήματος. Που να γαμάς στις 1 και 2 το βράδυ;....έχουμε και δουλειές το πρωί.

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
Ελα ρε συ και αυτό για τον πούτσο είναι  :grin: :grin: :grin:
Έχω παραδείγματα απ'όλους αν θες...

Να ξεκινήσω με το πρώτο;Που ήθελε ντε και καλά 50ευρώ εξτρά,για να πάρει τον κώλο της η τάνα,να περπατήσει 1 λεπτό απο το ξενοδοχείο της μετρημένο,για να έρθει σε μένα μόνο και μόνο για να βάλουμε το 50άρικο τσέπη.Καλά εντάξει λέω θα πάρω απο αλλού...
Από αυτούς που πήρα βέβαια δεν με χρέωσαν κάτι εξτρά οι άνθρωποι αλλά στο παρελθόν μου είχαν ζητήσει 250 για outcall + 50ευρώ για ταξί... λες και θα πηγαίναμε να πηδηχτούμε στο αεροδρόμιο στα Σπάτα.
Ή για το άλλο που μου είχε ακυρώσει 40 λεπτά πριν απο το ραντεβού,λέγοντας μου ότι της ήρθε περίοδος...και βέβαια δεν έχει καμία σημασία εαν φίλος μου πήγε και την πήδηξε μετά απο 2 ώρες. :P

Όπως βλέπεις,κατά καιρούς ανταγωνίζονται έντονα στο ποιο θα πάρει την πρωτιά στην μαλακία.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

Να ξεκινήσω με το πρώτο;Που ήθελε ντε και καλά 50ευρώ εξτρά,για να πάρει τον κώλο της η τάνα,να περπατήσει 1 λεπτό απο το ξενοδοχείο της μετρημένο,για να έρθει σε μένα μόνο και μόνο για να βάλουμε το 50άρικο τσέπη.Καλά εντάξει λέω θα πάρω απο αλλού...
Από αυτούς που πήρα βέβαια δεν με χρέωσαν κάτι εξτρά οι άνθρωποι αλλά στο παρελθόν μου είχαν ζητήσει 250 για outcall + 50ευρώ για ταξί... λες και θα πηγαίναμε να πηδηχτούμε στο αεροδρόμιο στα Σπάτα.
Ή για το άλλο που μου είχε ακυρώσει 40 λεπτά πριν απο το ραντεβού,λέγοντας μου ότι της ήρθε περίοδος...και βέβαια δεν έχει καμία σημασία εαν φίλος μου πήγε και την πήδηξε μετά απο 2 ώρες. :P

Όπως βλέπεις,κατά καιρούς ανταγωνίζονται έντονα στο ποιο θα πάρει την πρωτιά στην μαλακία.
Είναι και κάποιοι όμως που είναι εκτός συναγωνισμού.Κατ'εμέ το EOG με τις περισσότερο τσιμπιμένες τιμές, :jerking: Όλα έξτρα... :headbang: :headbang: :headbang:

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
Σε αυτά που έχω γράψει μέσα είναι και αυτό  :grin:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Γιαυτό έγραψα ΚΑΙ αυτό και όχι μόνο αυτό  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό το καυλοράπανο;

Δεν βρίσκω πουθενά κάποια κριτική. Εχει αλλάξει και το μαλλί της η ρουφιάνα.

Δύο φωτογραφίες, στη μία μελαχρινή στην άλλη ξανθιά.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

μερικοί δεν βλέπουν τις καραμούφες φωτογραφίες!!!!
2 διαφορετικές κοπέλες και οι 2 μαιμού
και περιμένει ο άλλος να του πούμε και κριτική....

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Βαλε και τις κλεμμένες φωτογραφίες ρε τύπε να ξέρει το παλληκάρι! :grin:

jump

big-bra-milf-spilling-out-of-her-dress-2.jpg

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εσενα σε προσέχουν γιατι βγαζεις τα κοριτσια και στα μπουζακια!
για ρωτα ομως και εμας τους υπολοιπους που μονο τις πηδάμε!

Σε αυτό το EOG είναι πολύ καλό,και στο γρήγορο booking και ποτέ δεν ακυρώνει και ποτέ δεν στριμώχνει,αλλά αφήνει και κανένα μισάωρο περιθώριο μεταξύ των ραντεβού.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom