ναι και με την σωματαρα που βλεπεις
Ευχαριστώ Karaleonida.
Εκλεισα αλλά είδα κι αυτό και είμαι σε δίλημμα.
ναι και με την σωματαρα που βλεπεις
Εγω για Bonny ψηνω παντως!Ευχαριστώ Karaleonida.
Εκλεισα αλλά είδα κι αυτό και είμαι σε δίλημμα.
με την dominique τι γίνεται ρε παιδιά .
δεν ακούστηκε καθόλου ούτε καμία κριτική ?
Υπάρχει κάποιος που έχει πρόσφατη εμπειρία με Monik που ζητάει 230;
και δεύτερο και πιο σημαντικό,τα δικαιολογεί τα λεφτά της ή θα χρειαστεί να τραβάω κουπί για μια ώρα;
Με πλήγωσες με το light που έγραψες αλλά κάποια στιγμή θα δοκιμαστείGFE light κατασταση ειναι Μονικ .
GFE light κατασταση ειναι Μονικ .
Doc sorry αλλα πολλες δικαιολογουν και τα 200 και τα 250 και αλλες δεν κανουν ουτε για 50 γνωμη μου .
Αυτο που δεν δικαιολογειται ειναι να ζητανε 250αρια και μονο Outcall + Taxi !
Τωρα εαν παμε να παρουμε το πρωταθλημα τοτε περνουμε την Μαρινα60 και ολα οκ αλλα μετα την τριτη φορα θα βαρεθης .
Ασε που το μικροβιο του αθληματος ειναι οτι θελουμε να τα γαμησουμε ολα .
Οποτε η αμπελοφιλοσοφια ειναι απλα για να περναει η ωρα εδω μεσα γιατι στο τελος παμε και τα δινουμε .
Βεβαια καλο ειναι να γλυτωνπουμε τις κακοτοπιες που δεν αξιζουν γιαυτο γραφουμε οτι γραφουμε αλλα η κριτικη των τιμων πια με εχει κουραση .
Αυτα !!!
Δεν προσπαθώ να πω πως εγώ έχω δίκιο, την άποψή μου εκφράζω.
Αλλά επιμένω πως στην σημερινή οικονομική συγκυρία τα 250άρια και τα 300άρια (που τα δίναμε πριν κάποια χρόνια) είναι πλέον πολλά.
Εγώ τουλάχιστον δεν τα δίνω πλέον! Ο.Κ. κάποιος έχει πολλά, του περισσεύουν και τα δίνει.
Αλλά (τελευταία φορά το γράφω, αφού σε κούρασα) ΟΛΑ τα είδη πολυτελείας και οι αντίστοιχες υπηρεσίες έχουν πλέον πάρει απίστευτο κατήφορο. Βίλλες, σκάφη, τζηπ, διαμονή σε ακριβά ρησόρτς (που πριν λίγα χρόνια σε χλεύαζαν όταν ζητούσες κράτηση και τώρα σε παρακαλάνε), όλα είναι από 50-80% κάτω.
Το μουνί το ίδιο κόστος; Μήπως πρέπει να δούμε τί δεν κάνουμε καλά;
Δεν θα επανέλθω. Δίκιο έχεις, κουραστικό έγινε!
Θέλω αντιβίωσηGFE light κατασταση ειναι Μονικ .
Doc sorry αλλα πολλες δικαιολογουν και τα 200 και τα 250 και αλλες δεν κανουν ουτε για 50 γνωμη μου .
Αυτο που δεν δικαιολογειται ειναι να ζητανε 250αρια και μονο Outcall + Taxi !
Τωρα εαν παμε να παρουμε το πρωταθλημα τοτε περνουμε την Μαρινα60 και ολα οκ αλλα μετα την τριτη φορα θα βαρεθης .
Ασε που το μικροβιο του αθληματος ειναι οτι θελουμε να τα γαμησουμε ολα .
Οποτε η αμπελοφιλοσοφια ειναι απλα για να περναει η ωρα εδω μεσα γιατι στο τελος παμε και τα δινουμε .
Βεβαια καλο ειναι να γλυτωνπουμε τις κακοτοπιες που δεν αξιζουν γιαυτο γραφουμε οτι γραφουμε αλλα η κριτικη των τιμων πια με εχει κουραση .
Αυτα !!!
Γιατρε μου γαμησετο !!!
Οσο βρισκουν να το πουλανε θα το πουλανε και θα γραφουν στο μουνι τους και εσενα και εμενα οσο μελανι και αν χαλαμε .
Παρε παραδειγμα την συμαθhτρια μου και φιλη σου Margo.
To θεμα ειναι να μην τις βαζουμε ολες στο ιδιο καλαθι και να σεβομαστε αυτες που τα δουλευουν και σεβονται σε καποιο βαθμο την δυσκολια μας κατεβαζοντας καπως τις τιμες τους απο παλιοτερα .
Το λεω απλα γιατι εδω τις περνει ολες η μπαλα !!!