YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κάτσε ρε Yura μη μας την βγαίνεις έτσι,εντάξει το πακετάκι με την ΜΙΝΑ το έφαγα και εγώ,αλλά επειδή έχω και εγώ προσωπική πείρα δηλαδή δεν παίζει να υπάρχει άλλη αντιμετώπιση από πελάτη σε πελάτη,ειδικά όταν πέσεις σε ειδικού χαρακτήρα τουρίστρια.
Στο κάτω κάτω αν ο φίλος ο since μου έλεγε πως θα πάρει πρώτη φορά ct θα του έλεγα να μην πάρει Amore αλλά Marsha με κλειστά μάτια.
Η Amore θέλει ψηστήρι ,υπομονή και επιμονή, έχεις πάει ποτέ για ψάρεμα ?
Εγώ δεν είπα σε κανένα πήγαινε θα σου πετάξει τα μάτια έξω ,ίσα ίσα που έδωσα ειδικό βάρος σε αυτά που ένοιωθα ΕΓΩ.
Τελικά νομίζω πως ο since ήθελε να πάρει εμένα και όχι το κορίτσι απότι καάλαβα.
respect
ΠΑΝΤΑ Respect φίτλατε ΝΙΤΡΟ,
ΑΛΛΑ είπαμε οι τάνες είναι τάνες και ΔΕΝ δείνεις 300 ευρώπουλα ΕΤΣΙ χαλαρά γαι να ψήσεις την γκόμενα? Αντε εγώ, εσύ ο ΒΑΒΥ είμαστε
χαλαροί στην παντελόνα.. εδώ οι πιο πολλοί το εικοσάρικο είναι must
Aλλά ακόμα και πριν κάμποσα χρόνια που καμάκωνα σε bar στην Μοσχα ΔΕΝ έκανα τόσο ψηστήρι για πήδημα. Μια κοκα
κόλα και ξεκίναγε το νταβαντούρι εξ ου και τα ονομαζόμενα Coca Cola Girls στα μπαράκια της Μόσχας...
ΔΕΝ νομίζω ο έτερος συναγωνιστής να πήγαινε να του πετάξει τα μάτια έξω η παιδίσκη αλλα να πηδήξει καλά thats all τώρα ξέρω αρκετά
τι εστί ψυχρό πήδημα και 300 μείον απο την προτοφόλα τοχω νοιώσει αρκετές φορές αλλα είπαμε εδώ είμαστε να προλαβαίνουμε και βλέπω
ότι μάλλον δεν γίνεται? (Συνήθως με μια 18-20 και ε΄χω πάρει κάμποσες ΠΑΣ για GFE και πινελάκι κυρίως τα άλλα ΠΑΝΕ περίπατο)
ΚΑΙ συνήθως στα ct ΛΙΓΕΣ φορές τρώς καλά.... Εγω προσωπικά κλείνω πολυήμερα και περνάω χαλαρά και απο πήδημα ότι και νάνε είναι καλλίτερα
απο την 1-2 ώρες εκτός εάν σε τρώνε οι υποχρεώσεις και γυναίκες.
Thats, sorry for trouble.