Sorry που απήχα από την όμορφη φιλική σας συζήτηση αλλά έπρεπε να βγάλω και κανένα φράγκο σήμερα γιατί τα έχω φάει όλα στις πουτάνες...
Λοιπόν θα πω την γνώμη μου και αναλαμβάνω την ευθύνη αυτών που θα πώ.
Το γαμήσι είναι χαρά ρε παιδιά,τα μπουρδέλα επίσης ,πας να ξεδώσεις γενικότερα.Αλλος για λίγο και να ηρεμήσει άπό το στρες,άλλος για ψυχολογικό μασάζ,άλλος να νοιώσει επιθυμητός,άλλος επιβήτορας ,άλλος θέλει να τον πούνε καλό παιδίκλπ.Ολοι όμως στο τέλος τον ίδιο στόχο έχουν να ικανοποιηθούν ,να νοιώσουν καλύτερα από πριν αλλιώς δεν θα πηγαίναμε ρε παιδιά.
Επίσης απλό είναι πως όταν κάτι δεν μας κολλάει από την αρχή όπως πολύ ωραία έθεσε ο since πολύ απλά φεύγουμε ευχαριστώντας ευγενικά κλπ.
Τώρα να ζητάμε τα ρέστα γιατί 300 και όχι 50 ή ποιά είναι milf και ποιά πιπίνι αυτά φίλοι μου ας γίνουν μάθημα για την επόμενη,όχι μετά Χριστόν προφήτες.
Ξέρεται παίζει και το θέμα του ενθουσιασμού αλλά και του χαβαλέ για πολλούς εδώ μέσα και μέσα σε αυτούς βάζω και τον εαυτό μου.
Εάν έχετε διαβάσει κανένα νορμάλ review από μένα να μη μου ξανασηκωθεί,αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είμαι αξιόπιστος ή κάνω κακή καθοδήγηση.
Εδώ συγνώμη παιδιά δεν έχω αναλάβει τον ρόλο του καθοδηγητή κανενός.Καθοδηγητής είμαι μόνο στα παιδιά μου και σε κανέναν άλλο και ούτε θέλω να γίνω.
Εγώ φίλοι μου που δεν έχω και πολύ χαλαρά παντελόνια (απλά έχω χαλαρή διάθεση)έχω ξοδέψει στις πουτάνες είκοσι χρόνια τώρα μια μάντρα λεφτά και δεν τα κλαίω όχι γιατί δεν μου λείπουν απλά γιατί και τώρα όλα να τα συγκέντρωναν και να μου τα έφερναν μπροστά μου πάλι με τον ίδιο τρόπο θα τα ξόδευα γιατί έτσι την βρίσκω ,έτσι μαθαίνω έτσι θυμάμαι ,έτσι νοσταλγώ, έτσι γελάω και στο τέλος τέλος έτσι γουστάρω γιατί αισθάνομαι όπως και ο ΒΑΒΥ (έτσι τον έχω μετρήσει) ελεύθερος.
Και ας κόψουμε σας παρακαλώ το ποίός έχει γαμήσει που και ποιά και με πόσα ,μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι και ο καθένας έχει την ιστορία του (χωρίς να υπονοώ κάτι)
Δηλαδή αν εγώ δηλώσω πως το καλύτερο ct που έχω πάρει είναι η ΙΜΑΝ και αυτό πριν 23 χρόνια όταν ήμουν 17, και σας περιγράψω και την παρτουζίτσα θα είμαι πιο μάγκας από τους υπόλοιπους εδώ μέσα? Οχι βέβαια απλά αν το γράψω θα το κάνω γιατί γουστάρω να το μοιραστώ -αν έχω κάτι να πω και αν μπορώ να στείλω και κανέναν άλλο να την πάρει (τώρα βέβαια είναι κομματάκι αργά)- αν δεν μπορώ να το κάνω τότε απλά δεν θα το πω.
Αν αυτό κατευνάσει τα πάθη και χαλαρώσει τη ήθη ,τότε να ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ από τον since και από όποιον άλλο έχω πάρει στο λαιμό μου από τις μαλακίες που γράφω εδώ μέσα και να θα προέτρεπα την παρέα αφού όλοι πάνω κάτω τα ίδια γούστα έχουμε δεν κανονίζουμε κανένα swingeraki prive να τα πούμε και από κοντά να κάνουμε και κανένα πούρο με τα ουισκάκια μας σε καμιά σουίτα ρεφενέ τα έξοδα και για ξενοδοχείο και για πουτάνες και ας φέρει ο καθένας μαζί του τα όπλα του ,δηλαδή τα μουνιά που θεωρεί αυτός καλύτερα και να τα προσφέρει στους υπόλοιπους.
Αυτό είναι η πεμπτουσία αυτού του site ,όποιος έχει άντερα ας κοπιάσει...
respect