Αισθάνομαι πολύ μαλάκας απόψε γιατί τριγυρίζω στο site να γράψω review και δεν ξέρω που να postάρω.Τελικά είναι πρόβλημα αν έχεις συνηθίσει να παίρνεις ct και το γυρίζεις από απλά μπουρδελάκια έως studio έχεις πρόβλημα.Τελικά εγώ θα γράψω εδώ που είναι οι φίλοι μου και αν θέλετε πάρτε το ΄κόψτε το κομμάτια και βάλτε το καθένα στην θέση του.
Ο παππούς μου (που βλέπετε στην φωτογραφία) συνήθιζε να μου λέει πως για τα πάντα πάιζει ρόλο ο σωστός χρόνος ,το timming δηλαδή που λέμε εμείς σήμερα.
Το καλύτερο timming σήμερα για βόλτα ήταν μεταξύ 8.00 και 12.00 το βράδυ αφού κυκλοφορούσαν κάτι αδιάφοροι με το ποδόσφαιρο τύποι,οι Αλβανοί,οι Πακιστανοί και εγώ με κουστούμι στα μπουρδέλα.
Πρώτη στάση Αχαρνών και ακαπώτου γωνία στον πεζόδρομο πήρα δύο milfειγ κολλητά, και τάφαγα στο χέρι.Την μία νομίζω την λέγανε Ντενίζ είχα να την πάρω καμιά εικοσαριά χρόνια ,αλλά ακόμα δεν έχει μάθει να γαμιέται οπότε στο στόμα.Την άλλη μια ξανθιά Ρωσιδούλα 30άρα δεν συγκράτησα καθόλου το όνομά της αλλά αν εξαιρέσεις κάτι φιλιά τίποτα το ιδιαίτερο.
Συνέχισα την Διδύμου ευθεία πάνω και είδα ένα μαραγκό και ένα μπογιατζή με έναν κόπανο στο ισόγειο και στον πρώτο και στο επόμενο αριστερά επί της φυλής ανέβηκα μία ανεμόσκαλα και πήρα ένα ξανθό ζουμπουρλούδικο (από Λ άρχιζε το όνομάτης ,ΛΊΛΥ,ΛΙΛΙΑΝ θα σας γελάσω.)Από κρεβάτι χάλια παρόλο τον πολλά υποσχόμενο κώλο της με το κίτρινο στριγκάκι ,πίπα, άστο καλύτερα θα την κόψω άτιμη μου κιτρινίζει το στόμα και συνέχισα παρακάτω κόβοντας δρόμο προς Αχαρνών ξανά.
Στη Ντενίζ είπα να κάτσω αλλά προηγούνταν ο Τσε κεβάρα,ο Μπουλούτ και ο Μπερίσα και αφού τους καληνύχτισα τους ευχήθηκα να περάσουν ένα όμορφο βράδυ.
Ανεβαίνοντας προς την Φυλής ξανά δεν έβρισκα να παρκάρω και έδωσα το αμάξι να μου το φυλάνε δύο Πακιστάνια (ο ένας δεν είχε χαρτιά μαζί του)μέχρι να γυρίσω γιατί τους είπα πως πάω για έλεγχο στις ποουτάνες.
Σταμάτησα επί της Φυλής πριν μπω στο στένεμα της ,εκαί που έχει ένα village με δύο αίθουσες κάτω και μία επάνω.Στη μεσαία έπαιζε την ΑΝΝΟΥΛΑ του χιονιά λενα μελαχροινό πουτανίδιο με κάτι μικρά καβλωτά βυζάκια και ένα πεταχτό κωλαράκι.
-Πάμε μέσα τώρα,μου είπε και μέσα έγινε της κολάσεως.Η πίπα πολύ καλή αν και δεν έβγαζε το σκουφί με τίποτα το κακιασμένο.Γλωσόφιλα τρελά και πισωκολλητό άψογο με χαστούκια και κραυγές του τύπου ¨πάρτον πουτανίτσα μου".Αφού ευχαρίστησα και την Ανούλα και τους Πακιστάνους πήρα το αμάξι με κατεύθυνση νότια.
Επόμενη στάση Φραντζή 47 δούλευε μία Βαρβάρα (άκου όνομα που έδωσε στην πουτάνα του ο νταβατζής της)ψηλή νταρντάνα μελαχροινή με μια στριγκαδούρα σαν την Ζήνα.Εμένα μου θύμισε μια φίλη της μάνας μου με μεγάλη περιφέρεια και βύζους που ερχόταν για καφέ στο σπίτι κάτι μεσημέρια και εγώ τον έπαιζα δίπλα στην τουαλέτα για πάρτη της.Οπως καταλαβαίνετε μπήκα
αλλά η Βαρβάρα αν και πρόθυμη και δεν της έβγαινε.Το βυζί μούφα σιλικόνη αλλά η κωλάρα κωλάρα.Κάναμε τρομερό 69 με πολλά υγρά εκατέρωθεν αλλά μέχρι εκεί.Με το που μπήκα στο πισωκολλητό εξαφανίστηκα ,ένοιωυα το πουλί μου καρφίτσα στον ωκεανό και έτσι τραβήχτηκα γιατί έβρησκα το σόμα της στενότερο όπου και συνέβη το προσδοκόμενο.
Είπα από μέσα τέλος τώρα πάω σπίτι ,αλλά θα κάνω μία στάση Ισμήνης 2 να δω ποιά είναι η Ντέλια που μου είχαν πει στο τηλέφωνο.
Μπαίνω και βλέπω ένα κοντοπούτανο μελαχροινό μου έκανε για Κοσοβάρος και λέω στην τσατσά θα φύγω.Μου λέει πάρε την και θα με θυμηθείς είναι Ρουμάνα .
Παιδιά την πήρα και έλεγα πως δεν θα μου σηκωθεί αλλά μάταια.Επί 40! λεπτά γινόταν στο κρεβάτι και εγώ δεν ξέρω.Ειχα χάσει το φως μου αφού μπροστά σε αυτό το performance η ΜΙΝΑ και η ΒΙΒΙ ωχρειούν (μην με λέτε υπερβολικοοοοοό)Καταρχάς το κορμί είναι λάστιχο, η μούρη σκύλος pitbull και ο κώλος bodybilder.
Το φτύσιμο που έφαγα στην ΜΙΝΑ μου φάνηκε ψιχάλα σήμερα (ίσως γιατί αυτό το σημερινό ήταν αληθινό) και τα καημένα τα παιδιά απέξω από το δωμάτιο ένας θεός ξέρει τι άκουγαν.
Ηταν πραγματικά το κάτι άλλο το σημερινό παιδιά και όπως βλέπεις αγαπητέ μου ΒΑΒΥ ο χρυσός ο ακατέργαστος βρίσκεται μέσα στα λατομεία και περιμένει τον εργάτη ,τον τίμιο τον δουλευταρά με την σκαπάνη του να τον ανακαλύψει.
Αντε από εκεί με τους Gavelο σου και τα στολίδια τους ,από δω και μπρος στην λάσπη ρε ,το μυστρί το πυλοφόρι το γιαπί.
Πότε είπαμε ξαναπαίζει ο Ολυμπιακός?
ΥΓ(προς moderators):Τώρα πάρτε το να δω που θα το βέλετε.
respect