Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (1 μέλη και 85 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Με προσβάλεις δημόσια? Σου μοιάζω για ανάπηρος με καθετήρα? Δεν βλέπεις στην φωτό ότι χαίρω άκρας υγείας?(Τουλάχιστον σωματικής ,ψυχικής δεν είμαι σίγουρος)

Συγνώμη αν είσαι πραγματικά εσύ... Aπλά σου έγραψα ποιόν μου θύμισες με το που είδα την συγκεκριμένη φωτογραφία...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ελα ρε συ δεν είμαι εγώ ο παππούς μου ο συγχωρεμένος είναι το τελευταίο του βράδυ κοιτώντας την Ρωσίδα Milf που τον φρόντιζε.(την φωτό μας την έδωσε η Ρωσίδα πριν φύγει από το σπίτι)
Την εγγονή της την έχει πάρει ο ΒΑΒΥ σε ct άμα θέλεις ρώτα τον.
Την άλλη μέρα το πρωί τον βρήκαμε κάπως έτσι καθισμένο με κλειστά μάτια και ήσυχο.
Εγώ τιμής ένεκεν (τον αναφέρω συχνά στα posts μου)του κρέμασα την φωτογραφία στο avatar για να τον θυμάμαι.
respect

Συγνώμη αν είσαι πραγματικά εσύ... Aπλά σου έγραψα ποιόν μου θύμισες με το που είδα την συγκεκριμένη φωτογραφία...

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φίλε since.....δεν το πιστεύω πως τσίμπησες !!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
γιατι βρε ????

υποννοεις πως το παληκαρι NITRO λεει ψεματα ????  :)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε Παπαγιώργη.....του ζήτησε και συγγνώμη,.......μήπως ήταν ό ίδιος ο Νιτρο λέει στο άβαταρ......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε Παπαγιώργη.....του ζήτησε και συγγνώμη,.......μήπως ήταν ό ίδιος ο Νιτρο λέει στο άβαταρ......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ρε συ.... σταματα να αποκαλεις ψευτη το παληκαρι..  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ελάτε ρε παιδιά το διόρθωσα εντάξει δεν είμαι εγώ αλλά σεβαστείτε την μνήμη του παππού μου σας είπα! Ελεος πάτερ έβαλα την ίδια φωτογραφία του παππού με αυτή που έχω στο οικογενειακό άλμπουμ μας.
Σταμάτησέ τους σε παρακαλώ 

respect
ρε συ.... σταματα να αποκαλεις ψευτη το παληκαρι..  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Βρε παιδια,ενα καλο κομματι απο Λιθουανια,την Camile,ξερει κανεις αν θα μας ξαναεπισκεφτει?Την ειχα δει τον Δεκεμβρη που ειχε ερθει,αλλα δεν προλαβα να την επισκεφτω.Και μου εχει μενει ποθημενο να την πιτσιλισω. :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ελάτε ρε παιδιά το διόρθωσα εντάξει δεν είμαι εγώ αλλά σεβαστείτε την μνήμη του παππού μου σας είπα! Ελεος πάτερ έβαλα την ίδια φωτογραφία του παππού με αυτή που έχω στο οικογενειακό άλμπουμ μας.
Σταμάτησέ τους σε παρακαλώ 

respect
τι να κανω εγω ???? ενας απλος παπας ?

αφου δεν σεβονται τιποτε τη σημερον ημεραν.. τα εχουν ισωπεδωσει ολα..

respect

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Βρε καλώς τονε κι ας άργησε.
Εδώ τα ματάκια του ΒΑΒΥ έχουν κοκκινήσει από το κλάμα από την ημέρα που έφυγε ,η επόμενη δεν προλαβε να πατήσει το πόδι της και την μάζεψαν και εσύ ξύνεις πληγές.
Ας το να πάει στο καλό,αν είναι να'ρθει θε ναρθεί και αν δεν ας προσπεράσει,που λέγε και ο συγχωρεμένος ο παππούς μου στην φωτογραφία.
respect

Βρε παιδια,ενα καλο κομματι απο Λιθουανια,την Camile,ξερει κανεις αν θα μας ξαναεπισκεφτει?Την ειχα δει τον Δεκεμβρη που ειχε ερθει,αλλα δεν προλαβα να την επισκεφτω.Και μου εχει μενει ποθημενο να την πιτσιλισω. :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Και εσυ ρε αδελφακη μου στην Candy ο Χριστος και η Παναγια. :headbang:
Παλι καλα που βρηκες την Μπαμπουσκα . :rockon:
HARASO :2funny: :2funny: :2funny:

Aρε ΒΑΒΥ και μου 'ελεγες ΟΤΙ εγώ είμαι Ρωσόπληκτος!!!! Βλέπω η παρέα μεγαλώνει!!! ΒΑΒΥ, ΝΙΤΡΟ... βρε αμα ξέρει να γαμιθεί η Ρωσίδα ΔΕΝ ΤΗΝ
φτάνει καμμιά!!! Μιλάω απο εκτεταμένα test drive απο το 1997! Και φυσικά εκεί που βγαίνει το κρασί τα πράγματα είναι καλλίτερα...
Αντε και εις ανώτερα...

Και ΝΑ ΜΗΝ κάνουμε ΛΑΘΟΣ μπάμπουσκα σημαίνει ΓΙΑΓΙΑ pa rusky  με άλλα λόγια η γριά η κότα έχει το ζουμί... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Aρε ΒΑΒΥ και μου 'ελεγες ΟΤΙ εγώ είμαι Ρωσόπληκτος!!!! Βλέπω η παρέα μεγαλώνει!!! ΒΑΒΥ, ΝΙΤΡΟ... βρε αμα ξέρει να γαμιθεί η Ρωσίδα ΔΕΝ ΤΗΝ
φτάνει καμμιά!!! Μιλάω απο εκτεταμένα test drive απο το 1997! Και φυσικά εκεί που βγαίνει το κρασί τα πράγματα είναι καλλίτερα...
Αντε και εις ανώτερα...

Και ΝΑ ΜΗΝ κάνουμε ΛΑΘΟΣ μπάμπουσκα σημαίνει ΓΙΑΓΙΑ pa rusky  με άλλα λόγια η γριά η κότα έχει το ζουμί... :2funny: :2funny: :2funny:
Και DEDUSKA ο παππους σαν και εμας.
Respect.

Επισκέπτης
πληροφοριακα Jasmin και Sandra εχουν παρει τον δρομο της επιστροφης...
την Sandra που την ειδα απο κοντα στο αεροδρομιο καλη ηταν...
για τα "αλλα" δεν ξερω...
Και μαζι με αυτες την εκανε και η Μινα η Τομι η Τομινα σημερα το πρωι.
Μαλλων την πονεσε ο NITRO ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Παιδιά ξέρετε που θα βρίσκω φτηνά εισητήρια για Los Angeles τους επόμενους μήνες που θα είναι εκεί η Μarsha??
Θα μας φύγει το κορίτσι για γυρίσματα κανένα 3μηνο.Πάνω που μας είχε καλομάθει...

Επισκέπτης
Παιδιά ξέρετε που θα βρίσκω φτηνά εισητήρια για Los Angeles τους επόμενους μήνες που θα είναι εκεί η Μarsha??
Θα μας φύγει το κορίτσι για γυρίσματα κανένα 3μηνο.Πάνω που μας είχε καλομάθει...
Τραβα τωρα στο καλο ξενοδοχειο να την βρης κατω στα νοτια και ασε τις μαλακιες μα τα εισητηρια και κρατα τα φραγκα για τιποτα αλλο που θα ερθει.
Ελα ρε συ μην μου πεις οτι την ερωτευτηκες κιολας.
Εχω παραπονο κωλοπαιδα γιατι μαθαινω οτι εγινα εξορμηση την Κυριακη στα κοριτσια του ζουζουνα και ενα γαμημενο REview δεν εχω διαβασει.
ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ.
ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Τραβα τωρα στο καλο ξενοδοχειο να την βρης κατω στα νοτια και ασε τις μαλακιες μα τα εισητηρια και κρατα τα φραγκα για τιποτα αλλο που θα ερθει.
Ελα ρε συ μην μου πεις οτι την ερωτευτηκες κιολας.
Εχω παραπονο κωλοπαιδα γιατι μαθαινω οτι εγινα εξορμηση την Κυριακη στα κοριτσια του ζουζουνα και ενα γαμημενο REview δεν εχω διαβασει.
ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ.

Mπα τι να ερωτευτώ? Εδώ την έχω γλιτώσει με την Bibi, που κατά την γνώμη μου είναι ένα σκαλί ανώτερη από Marsha.
Για Marsha δεν ξαναγράφω review, ισχύει το προηγούμενο μου...Τα Ζουζουνάκια δεν τα επισκέφτηκα και δεν ξέρω, αλλά όντως βλέπω είναι Full.

Επισκέπτης
Mπα τι να ερωτευτώ? Εδώ την έχω γλιτώσει με την Bibi, που κατά την γνώμη μου είναι ένα σκαλί ανώτερη από Marsha.
Για Marsha δεν ξαναγράφω review, ισχύει το προηγούμενο μου...Τα Ζουζουνάκια δεν τα επισκέφτηκα και δεν ξέρω, αλλά όντως βλέπω είναι Full.
Οι τεσσερις τελευταιες γραμμες δεν ηταν για σενα . :rockon:
Ξερουν σε ποιους απευθυνομαι.
Ετσι κουφαλα TIPOS ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΛΙΟΜΕΝΟΙ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κυριακή? Χμ...άλλα έμαθα εγώ.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ.

ουτε σε μενα απευθυνεσαι γιατι ξερεις την περιπετεια μου το Σ/Κ και Δ !!!!  ;)
γ..ω τα χιονια μου!!!!!!  :headbang:  :headbang:

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6

Camille από Λιθουανια πρωην "χορευτρια":  Καλο σωμα αλλ ειπαμε κομοδινο και μακρυααααααααααααα!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom