Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 192 άτομα (15 μέλη και 177 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα μάγκες, μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με αυτή τη Sunny Jay κατέβασα κάποια βιντεάκια με αυτή και τουλάχιστον σε αυτά φαίνεται τούμπανο έτσι την έκλεισα για Παρασκευή βράδυ. Καλό θα ήταν βέβαια να έβλεπα και την κριτική από κανένα συναγωνιστή για να ξέρω τι με περιμένει ειδάλως θα πρέπει να περιμένετε για κριτική μου Παρασκευή
βράδυ ή Σαββάτο πρωί, ευχαριστώ

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Εμένα δηλαδή ρε παιδιά που το μόνο που μούρχεται βλέποντας την αμούρ είναι να τη γαμάω όσο αντέχω και να τη χύνω στο προσωπάκι της, τι λέτε να μου συμβαίνει; Γιατί δε σκέφτομαι έτσι ωραία που σκέφτεται ο ΝΙΤΡΟ; Προβληματίστηκα...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Γιατί είσαι Hooligan βρε το ξέχασες τί προβλημετίζεσαι πρωί πρωί?
respect

Εμένα δηλαδή ρε παιδιά που το μόνο που μούρχεται βλέποντας την αμούρ είναι να τη γαμάω όσο αντέχω και να τη χύνω στο προσωπάκι της, τι λέτε να μου συμβαίνει; Γιατί δε σκέφτομαι έτσι ωραία που σκέφτεται ο ΝΙΤΡΟ; Προβληματίστηκα...

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Τί large,extra large για ρώτα και την Μίνα.

Eίπαμε στα αισθήματα ΟΧΙ αλλού?  :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά ρε παιδί μου ολόκληρο ταξίδι έκανες απο πάνω κάτω για scouting σε μασαζερι μέρα του ΧΙΟΝΙΑ? Δεν έμενες σε κανένα παραλιακό μέρος να περάσεις ακόμη ακλλίτερα με
σε τρώει και ο πάγος?

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
...που από την μέρα που της τον πήρε κρέμασε απέξω "κλειστόν λόγω διαρροών"...

Γι αυτό ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ σε review κλαιει τα λεφτά του!!! Που τουλεγε ΜΗ μη και αλλες παπαριές... γαμώ τις πορνοσταρ!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Για λέγε για λέγε γιατί έρχεται κι άλλο κύμα κακοκαιρίας...

Αλλά ρε παιδί μου ολόκληρο ταξίδι έκανες απο πάνω κάτω για scouting σε μασαζερι μέρα του ΧΙΟΝΙΑ? Δεν έμενες σε κανένα παραλιακό μέρος να περάσεις ακόμη ακλλίτερα με
σε τρώει και ο πάγος?

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ΘΑ σου πει ο BABY ξέρει όταν μιλάω τι λέω... Γενικά είμαι του long και του πιπινιού....Σύντομα θα περάσω και απο Gabriela, με έφαγε ο χιονιάς και είμαι
κρεβάτι με την νοσοκόμα....

Επισκέπτης

σε τρώει και ο πάγος?
Οπως ειπαμε αν δεν βρεξεις κωλο ψαρι δεν τρως. :2funny: :2funny: :2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Ελα ρε BABY εδώ σου λέω φτιάριζα μισή μέρα για να βγώ να πάω να γ...σω και εσύ είχες αλυσίδες και δεν μου είπες τίποτα?

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μεγάλε ΝΙΤRO respect.
Τέλειο το review.....τέλειο και το μωρό.

+1

(Για να μην μου ζητήσεις και μένα να κάνω κατάθεση....καθότι φτωχαδάκι! )

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ελα ρε BABY εδώ σου λέω φτιάριζα μισή μέρα για να βγώ να πάω να γ...σω και εσύ είχες αλυσίδες και δεν μου είπες τίποτα?
Και εσυ ρε αδελφακη μου στην Candy ο Χριστος και η Παναγια. :headbang:
Παλι καλα που βρηκες την Μπαμπουσκα . :rockon:
HARASO :2funny: :2funny: :2funny:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ρε παιδες ριχτε μια ματια στα κοριτσια της zuzana να δειτε ποσο κλεισμενο ειναι το προγραμμα σε αυτες που ειναι εδω σε σχεση με αλλες πολεις εξω.τελικα η πολυ γαμιαδες ειμαστε η πολυ πεινασμενοι.δεν ξερω... :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Ξέχασες να βάλεις και το λεφτάδες (κάνει με το γαμιάδες ομοιοκαταληξία όπως και το κωλομπαράδες ενίοτε).Πλάκα κάνω έτσι...

ρε παιδες ριχτε μια ματια στα κοριτσια της zuzana να δειτε ποσο κλεισμενο ειναι το προγραμμα σε αυτες που ειναι εδω σε σχεση με αλλες πολεις εξω.τελικα η πολυ γαμιαδες ειμαστε η πολυ πεινασμενοι.δεν ξερω... :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom