Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 192 άτομα (14 μέλη και 178 επισκέπτες)

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Τα δυο νεα που φερνει ο ζυζυνας θελουν μελετη γιατι δειχνουν αξια.

Συμφωνώ Baby ότι είναι άξια και φαίνονται τουμπανίδια ειδικά το μελαχροινάκι!
Όμως για εμάς τους μη τακτικους πελάτες είναι δύσκολα τα πράγματα...Εκτός και αν επειδή τις στέλνει πρώτη φορά Ελλάδα αφήσει ανοιχτή την πόρτα σε όλους έτσι ώστε να αποκτήσουν τακτικούς πελάτες. Που κάτι τέτοιο βλέπω να γίνεται και να εξελίσεται ο Ζuzanas σε ένα κλειστό γραφείο γνωριμιών

marillion

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ενημερωτικα γραφω τι συνεβη. Κανω online booking για τη Margo για ενα διωρο. Μετα απο αυτα που διαβασα εδω, οτι δηλαδη αν δεν εισαι πελατης δεν σου κλεινουν ραντεβου, ψιλοαπογοητευθηκα. Μετα απο λιγο μου στελνουν sms που ελεγε οτι επειδη ειμαι νεος και δεν με ξερουν θα μου κλεισουν μονο για μια ωρα και οχι για δυο. Ε, και τελικα ολα καλα. Αλλα μονο για μια ωρα. Τωρα γιατι στο αλλο παλληκαρι δεν εκλεισαν το ραντεβου δεν καταλαβαινω. Αυτα!

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Ενημερωτικα γραφω τι συνεβη. Κανω online booking για τη Margo για ενα διωρο. Μετα απο αυτα που διαβασα εδω, οτι δηλαδη αν δεν εισαι πελατης δεν σου κλεινουν ραντεβου, ψιλοαπογοητευθηκα. Μετα απο λιγο μου στελνουν sms που ελεγε οτι επειδη ειμαι νεος και δεν με ξερουν θα μου κλεισουν μονο για μια ωρα και οχι για δυο. Ε, και τελικα ολα καλα. Αλλα μονο για μια ωρα. Τωρα γιατι στο αλλο παλληκαρι δεν εκλεισαν το ραντεβου δεν καταλαβαινω. Αυτα!

ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ είναι ο  :jerking: Ζ ... ασε που στο Αμστερνταμ η κυρία αυτή έχει 225 ΜΟΝΟΝ ενω στο Ελλάδα έχει 300!!! Φαίνεται οτι εδώ υπάρχουν κονομημένοι ... (beep beep beep)
Sorry παίδες πές ΟΤΙ θέλετε ΑΛΛΑ μετά μη ΛΕΤΕ ότι τα πρακτορεια μας φέρονται ΕΤΣΙ... :think: (μαλλον η κυβέρνηση φταίει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

fotis63

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0

Εύγε φίλε μου. Είσαι τυχερός. Ρίξε και για μένα.
Τώρα έχω στείλει  booking για Gabrielle και περιμένω.

Επισκέπτης
Kαλησπέρα! Kάποιος που να δοκίμασε Amy/Zuzana? Δείχνει πολύ ερωτιάρικο και καυλιάρικο...

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Έπεσε κριτική για Mina. Λίγα πράγματα... Επειδή είναι πολύ αναλυτική δεν θα σας απαντήσω σε "χαζά" pm! Thanx!

Επισκέπτης
Παιδιά έχω πάθει πλάκα με την εμφάνιση της Amy...Eίναι νεράϊδα η κοπέλλα έχω χάσει την μπάλλα...
Δεν κάνω διαφήμιση,υπάρχουν πιο ξέκκωλα και πιο καλά κομμάτια, αλλά η Amy είναι αυτό το ρομαντικό που με καυλώνει τρελλά...Eλπίζω να καταφέρω να την συναντήσω και το σημαντικότερο...να αξίζει τον κόπο...Aχ μουνάρα AMY

Συνημμένα

• ax-bax-amy.jpg
    ax-bax-amy.jpg
    224,6 KB · Εμφανίσεις: 61
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085

fotis63

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ είναι ο  :jerking: Ζ ... ασε που στο Αμστερνταμ η κυρία αυτή έχει 225 ΜΟΝΟΝ ενω στο Ελλάδα έχει 300!!! Φαίνεται οτι εδώ υπάρχουν κονομημένοι ... (beep beep beep)
Sorry παίδες πές ΟΤΙ θέλετε ΑΛΛΑ μετά μη ΛΕΤΕ ότι τα πρακτορεια μας φέρονται ΕΤΣΙ... :think: (μαλλον η κυβέρνηση φταίει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)
Λοιπόν ρώτησα το zuzuna πως μπορώ να γίνω regular πελατης και ιδού η απάντηση
"Next week all girls can only meet regular clients because of safety, last few weeks was again many robberies and arrests in Athens so for safety of the girls we only accept regular clients, it sometimes helps to use a regular email wich is not a hotmail, yahoo, in.gr or freemail.gr account,

Zuzana.com"

Ξαναέκανα booking για την Margo με άλλο email (οχι yahoo, hotmail κλπ) και με άλλο κινητό και ως εκ θαύματος όλα λειτούργησαν μια χαρά. Αυτα για να μαθαίνουμε.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Λοιπόν ρώτησα το zuzuna πως μπορώ να γίνω regular πελατης και ιδού η απάντηση
"Next week all girls can only meet regular clients because of safety, last few weeks was again many robberies and arrests in Athens so for safety of the girls we only accept regular clients, it sometimes helps to use a regular email wich is not a hotmail, yahoo, in.gr or freemail.gr account,

Zuzana.com"

Ξαναέκανα booking για την Margo με άλλο email (οχι yahoo, hotmail κλπ) και με άλλο κινητό και ως εκ θαύματος όλα λειτούργησαν μια χαρά. Αυτα για να μαθαίνουμε.

και τι ρόλο παίζει το μέιλ δεν καταλαβαίνω...μάλλον μπάτσους φοβάται και όχι τις ληστείες...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Θα θελα να ήταν έτσι (ή ακόμα έτσι) αλλά σήμερα που την είδα συγνώμη σηκώθηκα και έφυγα με ελαφρά πηδηματάκια.
Με την φούστα έως το γόνατο και την περιφέρειά σου μεγαλύτερη από τους ώμμους σου συγνώμη κυρία μου αλλά καλύτερα κάτσε σπίτι σου ή πήγαινε για tea.
Ηλικιακά πάντως την κόβω συνομήλική μου, αντε 2-3 χρόνια μικρότερη (οι φωτό είναι τουλάχιστον 5-6 χρόνια πριν)
respect

[size=10pt]Nέο Τοur[/size] (λίγο καθυστερημένη προσθήκη)

www.bourdela.com/content/view/1509/1/]C. (aaa-europemodels)[/url] Αθήνα από 18/2 μέχρι 23/2

staefano

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10
Τρομερή η κριτική του NITRO για amour.Δημόσια συγχαρητήρια για τον τρόπο γραφής και το σεβασμό στο γυναικείο φύλο.Προσωπικά αποδέχομαι τέτοιες κριτικές που μπορεί να αναφέρονται κανονικά σε γαμήσια αλλά κρύβουν τον σεβασμό στη γυναίκα, με απελευθέρωση χωρίς κόμπλεξ και αποθημένα.

Επισκέπτης
Ευγε και Respect στον φιλο NITRO.
+1000000000000000000000000000000

Επισκέπτης
Πολύ καλή κριτική NITRO και πραγματικά παραμυθένια η Amour

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom