Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (6 μέλη και 115 επισκέπτες)

Επισκέπτης
BABY καλημέρα, είμαι στουντιακός τύπος αλλά λέω να κάνω upgrade σε CT. Mου έχει κάνει κλικ η Amy/ZUZANA που έρχεται στις 17. Δεν έχω δει κριτικές της, μάλλον δεν έχει ξανάρθει... Πώς την κρίνεις βάσει της εμπειρίας σου εξ' όψεως; Eίναι καμουφλαρισμένο ξέκωλο ή μούφα?
Καλημερα φρεσκες ειναι και οι δυο και ειναι θεμα τυχης.
Εγω αν επαιρνα θα διαλεγα την αλλη αλλα γουστα ειναι αυτα.
Ουτως η αλλος στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο.
Βεβαια αν εισαι στουντιακος τυπος ψαξε να βρεις την Σονια που ειναι ενα σκαλι πιο πανω απο ολες.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Αφου δεν γραφετε εσεις θα γραψω εγω.
Νεαρο 20 Φεβρουαριων κοριτσοπουλο η Gabbrielle Ειχε και τα γενεθλια της χτες 14 του Αγιου.
GFE με διπλο piercing στο γλωσσιδι της .
Χτυπαω στο 313 ο Yura πρεπει να πηγε στο 314 και ανοιγει η πορτα και αρχιζουν να βγαινουν η Mia & Sandra.
Οκ καλα κομματια και τα δυο .
Μπαινω και μεσα ειναι η μικρη πολυ καλη μπορει και καλυτερη απο τις φωτο.
Για να μην μακρυγορω πολυ συμπαθητικο και γλυκο κοριτσι για να παιξετε καμια ωριτσα.
Για μενα ηταν λιγο παιδικη χαρα μια και εχω συνηθιση σε λιγο πιο σκληρα τωρα τελευταια.
Δεν ειναι κακη επιλογη ολα εξαρτονται απο το τι ζητατε.

ΛΑΘΟΣ ΗΜΟΥΝ αλλου με ψηλή κοπέλα πρώηn toy modeling εκ Τσεχίας ορμόμενη! Δεν είμαι fun της ώρας και το ξέρεις προτιμό κάτι πιο Long και αυτό έκανα! Βαλεντίνου γαρ να μην την βγάλω
με ψωμοτύρι ΜΟΝΟΝ ήθελα και λίγο χαβιαράκι και σαμπανίτσα και full service... και το όνομα αυτής .... SARA... (more later)

To πιπινι το Σαβ/κο που θα έχει χιόνια και καιρός για GFE only!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
απλά έχω δεί πολλες ταινίες της και η γκόμενα είναι πραγματικά αμάσητη!, σκύλα!
σαν γυναικα συμφωνώ είναι μέτρια, αλλά δεν μετράει μόνο αυτό...
στο κάτω κάτω στον κώλο της θέλω να της τον βάλω όχι στους πόρους του δέρματος που έχει στα μπούτια!

Ντάξει φίλε.
Δεκτό.
Περί ορέξεως....κάνω τουμπεκί.
Απλά εγώ....είμαι έτσι....άμα δε γουστάρω φάτσα....και δέρμα....δε λειτουργώ.
Τα υπόλοιπα....(αναλογίες....μέγεθος στήθους.....κτλ) τα έχω σε δεύτερη μοίρα.

Επισκέπτης
ΛΑΘΟΣ ΗΜΟΥΝ αλλου με ψηλή κοπέλα πρώηn toy modeling εκ Τσεχίας ορμόμενη! Δεν είμαι fun της ώρας και το ξέρεις προτιμό κάτι πιο Long και αυτό έκανα! Βαλεντίνου γαρ να μην την βγάλω
με ψωμοτύρι ΜΟΝΟΝ ήθελα και λίγο χαβιαράκι και σαμπανίτσα και full service... και το όνομα αυτής .... SARA... (more later)

To πιπινι το Σαβ/κο που θα έχει χιόνια και καιρός για GFE only!
Σου εχει λειψει η Μοσχα αδελφε.
Γρηγορα αεροπορικο εισητηριο και weekend για St Petesburg.
Την καλημερα μου.

Επισκέπτης
Ντάξει φίλε.
Δεκτό.
Περί ορέξεως....κάνω τουμπεκί.
Απλά εγώ....είμαι έτσι....άμα δε γουστάρω φάτσα....και δέρμα....δε λειτουργώ.
Τα υπόλοιπα....(αναλογίες....μέγεθος στήθους.....κτλ) τα έχω σε δεύτερη μοίρα.
Ο Φιλος TheBlade εχει απολυτο δικιο για την κυρια οτι ειναι σκυλομουρα αλλα οσο πιο σκυλομουρα τοσο πιο πολυ σου βγαζει και σενα τον σκυλο απο μεσα σου.
Δεν πας για παντρεια πας να της πεταξεις τα ματια και τα πεταλα εξω.
Εμενα οσο πιο σκυλομουρα ειναι τοσο πιο βρωμοσκυλο γινομαι χωρις κανεναν ενδιασμο.
Ποσες φορες εχεις δει στον δρομο καποια γκομενα με μινι τακους και τα βυζια φορα παρτιδα και εχεις πει να σου σκισω οτι εχεις και δεν εχεις.
Υα την κυκλοφορουσες ποτε , θα την εβγαζες να φατε μαζι.
Εγω παντως οχι ,αλλα την ροδελα ναι θα της την πεταγα στα βραχια.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
.......αλλα την ροδελα ναι θα της την πεταγα στα βραχια.

Ντάξει.....να μην λέω ψέματα.....και γω της την πέταγα....και χωρίς δεύτερη σκέψη.
Απλά....δεν είναι η γκομενάρα....που θα της έδινα τόσα λεφτά με ευχαρίστηση....αν μου τύχαινε όμως σε φάση χωρίς λεφτά......καμάκι....γνωριμία....one night φάση.....εννοείται πως δεν θα το σκεφτόμουν καν.

Επισκέπτης
Ντάξει.....να μην λέω ψέματα.....και γω της την πέταγα....και χωρίς δεύτερη σκέψη.
Απλά....δεν είναι η γκομενάρα....που θα της έδινα τόσα λεφτά με ευχαρίστηση....αν μου τύχαινε όμως σε φάση χωρίς λεφτά......καμάκι....γνωριμία....one night φάση.....εννοείται πως δεν θα το σκεφτόμουν καν.
Οκ μαζι σου τωρα μιλαμε την ιδια γλωσσα.

fotis63

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Καλό μωράκι η  Gabrielle. Προσπάθησα να την τιμήσω το ΣΚ αλλά δυστυχώς τίποτα. Θα προσπαθήσω από Τρίτη.
Ένα άλλο μωρό που βλέπω και μ’ αρέσει είναι η CINDY (). 
Θα είναι εδώ μέχρι και την Κυριακή και λέω να την επισκευθώ. Δεν βλέπω όμως σχόλια ή reviews και ανησυχώ.
Γνωρίζει κανείς τίποτα για την Cindy? 

oxyllos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά δεν με πανε τα ct, θα ξαναγυρισω στα μασσατζιδικα.

Μολις γυρισα απο ELEKTRA. Δεν λεω καλο και φιλοτιμο το κοριτσακι αλλα ηταν ξενυχτισμενη (ειχε κοιμηθει μονο 3 ωρες) και καμια σχεση με τα reviews που ειχα διαβασει γι αυτην. Τυπικη πιπα, συνεχεις αποτυχημενες προσπαθειες να βαλει το προφυλακτικο με το στομα, στεγνη τελειως και φιλοτιμες προσπαθειες να δειξει οτι τη βρισκει.
Ασε που στηθηκα μιση ωρα γιατι δεν ξυπναγε με τιποτα. Και οταν τη ρωτησα αν ειναι ενταξει μου λεει "ρομποτ" και χαμογελαει.
Χαλια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.060
Πόντοι
42.697
. Και οταν τη ρωτησα αν ειναι ενταξει μου λεει "ρομποτ" και χαμογελαει.
Χαλια

Και εμένα οταν την ρώτησα την Κυριακή που ήταν άρρωστη αν μπορεί να τα βγάλει πέρα το ΄΄ιδιο μου απάντησε :"ρομπότ"...
τελικά δεν της πηγάινουν τα πρωίνα ραντεβού

oxyllos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
οκ, την εβαλα και στις κριτικες

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Ωραίος. ;)

Επισκέπτης
Οσα κοριτσια δεν κανουν καλα την δουλια τους να πηγαινετε με αμαξι με γρυλο.

Συνημμένα

• 1202974809_Bild.jpg
    1202974809_Bild.jpg
    28,1 KB · Εμφανίσεις: 21

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά δεν με πανε τα ct, θα ξαναγυρισω στα μασσατζιδικα.

Μολις γυρισα απο ELEKTRA. Δεν λεω καλο και φιλοτιμο το κοριτσακι αλλα ηταν ξενυχτισμενη (ειχε κοιμηθει μονο 3 ωρες) και καμια σχεση με τα reviews που ειχα διαβασει γι αυτην. Τυπικη πιπα, συνεχεις αποτυχημενες προσπαθειες να βαλει το προφυλακτικο με το στομα, στεγνη τελειως και φιλοτιμες προσπαθειες να δειξει οτι τη βρισκει.
Ασε που στηθηκα μιση ωρα γιατι δεν ξυπναγε με τιποτα. Και οταν τη ρωτησα αν ειναι ενταξει μου λεει "ρομποτ" και χαμογελαει.
Χαλια
φιλε περασε ιωση και θα εξαντληθηκε μαλλον..επεσες στη περιπτωση..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom