Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 182 άτομα (11 μέλη και 171 επισκέπτες)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
οι πουτανες συνεχως αθετουν τις συμφωνιες , πηγατε ποτε σε δικηγορο?

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
καλά θα τρελαθούμε τελείως?
δηλάδή το ότι κάποιος αθετεί -εν μέρη- τον λόγο του ή μια εμπορική συμφωνία συνιστά μείωση της προσωπικότητας του άλλου?
από πότε?

Σ' αυτό που λες δεν εχεις αδικο. Γι αυτό κι εγώ είπα ότι πρόκειται για αθέτηση εμπορικής συμφωνίας και έβαλα τελεία εκεί, χωρίς να δώσω άλλες προεκτάσεις.

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
δηλαδή εσύ γιατί αποδέχεσαι τα λεγόμενά της ντε φάκτο ?
Έτσι της κάπνισε δηλαδή να ζητήσει 10 ευρώ παραπάνω με κίνδυνο να χαλάσει την εικόνα της?Προφανώς θίχτηκε γιατί πρόδωσε την εμπιστοσύνη της...όπως θα θιγόταν κι ο καθένας που κάνει κάποια δουλειά και του την "φέρνουν" για μικροποσά.

Εγω προσωπικά σέβομαι το επάγγελμα της "ιερόδουλης" , γιατί τουλάχιστον αυτές στο λένε στα ίσια "πλήρωνε για να σου κάτσω" εν αντιθέσει με τις ελλεηνίδες που είναι καραπουτανάρες και δεν το ξέρουν.  ;)

Φαίνεται όμως μερικοί λειτουργούν με το σκεπτικό "σιγά μια πουτάνα είναι" αν φυσικά είναι έτσι όπως μας τα λέει η κοπέλλα απο την Λετονία γιατι πάντα αφήνω ένα παραθυράκι ανοιχτό.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
οι πουτανες συνεχως αθετουν τις συμφωνιες , πηγατε ποτε σε δικηγορο?
πες τα ... δηλαδή με την ίδια λογική θα έπρεπε για καθε φορά που μας ζήταγαν extra για CIM,CIF να τηλεφωνούσαμε στους δικηγόρους μας επειδή αθετήθηκε εμπορική συμφωνία και ταυτόχρονα να την κράζαμε δημόσια επειδή μας μείωσε την προσωπικότητα που δεν δέχθηκε τα φλόκια στη μάπα!!!!

έλεος

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
εγω απορω γιατι εξαφανιστηκε ο συναγωνιστης :think:..το πιθανοτερο ειναι να ισχυει η ιστορια της τανας,αμα ηταν να τον εκβιασουνε θα το κανανε για πολλα περισσοτερα κ οχι για 10 ευρω..ειπαμε μαλακισμενη η συμπεριφορα του παικτη,αλλα κ η τανα το παρακανε με το δικηγορο για 10 ευρω..

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
πες τα ... δηλαδή με την ίδια λογική θα έπρεπε για καθε φορά που μας ζήταγαν extra για CIM,CIF να τηλεφωνούσαμε στους δικηγόρους μας επειδή αθετήθηκε εμπορική συμφωνία και ταυτόχρονα να την κράζαμε δημόσια επειδή μας μείωσε την προσωπικότητα που δεν δέχθηκε τα φλόκια στη μάπα!!!!

έλεος

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

Απο δω και πέρα οταν θα πηγαίνω να γαμήσω θα ενημερώνω τον Δικηγόρο μου  :grin: :grin:   Ελα Αλέξη δεν τα πήρε στη μάπαααα  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Έτσι της κάπνισε δηλαδή να ζητήσει 10 ευρώ παραπάνω με κίνδυνο να χαλάσει την εικόνα της?Προφανώς θίχτηκε γιατί πρόδωσε την εμπιστοσύνη της...όπως θα θιγόταν κι ο καθένας που κάνει κάποια δουλειά και του την "φέρνουν" για μικροποσά.

Εγω προσωπικά σέβομαι το επάγγελμα της "ιερόδουλης" , γιατί τουλάχιστον αυτές στο λένε στα ίσια "πλήρωνε για να σου κάτσω" εν αντιθέσει με τις ελλεηνίδες που είναι καραπουτανάρες και δεν το ξέρουν.  ;)

Φαίνεται όμως μερικοί λειτουργούν με το σκεπτικό "σιγά μια πουτάνα είναι" αν φυσικά είναι έτσι όπως μας τα λέει η κοπέλλα απο την Λετονία γιατι πάντα αφήνω ένα παραθυράκι ανοιχτό.
οσοι μας έχουμε φάει τα μούτρα μας (και τα τρώμε ακόμα) με δαύτες,ξέρουμε πως συχνα πυκνά παθαίνουν τα λεγόμενα "φλιπ ουτς" κοινώς φλιπάρουν και τους βγαίνει η bitch που κρύβουν μέσα τους για ψύλου πήδημα...
αυτό έγινε και τίποτα παραπάνω και όλα αυτά που λέει για μείωση προσωπικότητας είναι πίπες... μείωση προσωπικότητας είναι να γράφεις στο προφιλ σου πως σου αρέσει το sex πολύ και για 10 ψωροευρό να φέρνεις τον κόσμο ανάποδα ενώ καλογαμήθηκες

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
οσοι μας έχουμε φάει τα μούτρα μας (και τα τρώμε ακόμα) με δαύτες,ξέρουμε πως συχνα πυκνά παθαίνουν τα λεγόμενα "φλιπ ουτς" κοινώς φλιπάρουν και τους βγαίνει η bitch που κρύβουν μέσα τους για ψύλου πήδημα...
αυτό έγινε και τίποτα παραπάνω και όλα αυτά που λέει για μείωση προσωπικότητας είναι πίπες... μείωση προσωπικότητας είναι να γράφεις στο προφιλ σου πως σου αρέσει το sex πολύ και για 10 ψωροευρό να φέρνεις τον κόσμο ανάποδα ενώ καλογαμήθηκες

Δηλαδή αν σου αρχίσει τα αχ και τα βάχ για το αναλ πρέπει να πάρεις τον Δικηγόρο !!! Τελος είπαμε!!!  :grin:  Είναι και αυτή προσβολή του πέους σου !!!  :grin:

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Κλείνοντας θα πω ότι το να παίρνεις CT (πόρνη πολυτελείας δηλαδή) και να προσπαθείς να κλέψεις ένα 10ρικό,μου θυμίζει αυτούς που πήραν mercedes και BMW και βάζουν 5 ευρώ βενζίνη.

@Nitro Δεν έχεις καταλάβει μάλλον πόσο μεγάλη γυφτιά είναι.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Κλείνοντας θα πω ότι το να παίρνεις CT (πόρνη πολυτελείας δηλαδή) και να προσπαθείς να κλέψεις ένα 10ρικό,μου θυμίζει αυτούς που πήραν mercedes και BMW και βάζουν 5 ευρώ βενζίνη.

κοίτα μαγκιά δεν είναι σίγουρα...αλλά δεν θα πας ούτε στο άλλο άκρο να τον πεις γύφτο τον άνθρωπο ενώ έσκασε 170 για να πηδήξει...προσωπικά ξέρω πολλούς που διαραγματεύονται μέρες ολόκληρες με γραφεία για να ρίξουν την τιμή και αν αυτη δεν πέσει κάτω από τα 150 δεν μπάινουν στον κόπο καν... ο άλλος αδιαμαρτήρητα ακούμπησε 170 ...για δες το και έτσι

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16

AΨΟΓΟΣ.....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο λέμε.

Ακόμη και ο μεγαλύτερος μαλάκας να είναι ο συγκεκριμένος, η μικρή που πάει να το παίξει μαγκιόρα έχει σπάσει δις τον πιο χρυσό κανόνα που διέπει αυτές τις επαφές και ως εκ τούτου της αξίζει κράξιμο και blacklist.

Από εκεί και πέρα, by default υποστηρίζω παίχτες.

Οι κιουρίες ας λένε ότι θέλουν και όσο και να κοπανιούνται, δεν τις πιστεύω.

Ακόμη και λάθος να είμαι, πάλι on the safe side είμαι.

Αυτά.

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο λέμε.

Ακόμη και ο μεγαλύτερος μαλάκας να είναι ο συγκεκριμένος, η μικρή που πάει να το παίξει μαγκιόρα έχει σπάσει δις τον πιο χρυσό κανόνα που διέπει αυτές τις επαφές και ως εκ τούτου της αξίζει κράξιμο και blacklist.

Από εκεί και πέρα, by default υποστηρίζω παίχτες.

Οι κιουρίες ας λένε ότι θέλουν και όσο και να κοπανιούνται, δεν τις πιστεύω.

Ακόμη και λάθος να είμαι, πάλι on the safe side είμαι.

Αυτά.

:thumbsup:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
έχει σπάσει δις τον πιο χρυσό κανόνα που διέπει αυτές τις επαφές και ως εκ τούτου της αξίζει κράξιμο και blacklist.

Ακριβώς.Μπήκε σε χωράφια ευαίσθητα.Κιαν το βλεπε η γυναίκα/μάνα/κόρη του συναγωνιστή?

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
τόσα πολλά;  :2funny:
by the way...{πρωθύστερο}
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=120212.msg2913402#msg2913402]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=120212.msg2913402#msg2913402[/b[/URL]]

Επισκέπτης
Hello guys! Before i say all the truth like everything happen and was i want to say few words...

Good evening ma'am. We are honoured.

I am coming in greece already 3.5 years EVERY MONTH..... Almost everybody knows me and really somthing like that never happened before for all that years i do this bussines...

Surely you must mean almost everybody in the business knows you

So.... From the begining like everything was...

This guy came in my place yesterday at 16:30 on time. When i open the door he jumped on me starting kissing me and wanted fuck me in the living room before even say word about the payment because he already knew that he doesnt have with him the 180e which is my hourly rate.

How on earth you knew that he knew?

HE went to shower... came out naked telling me that sorry i have only 170 and after sex i will go to my car to take this 10e......  I said ok because with respect it wasnt properly actio to tell him put his clothes and go now take the 10 euros... WHICH I MUST ADMID WILL NOT SAVE THe LiFE OF NOONE!!!! But the action is really terrible and thats why i contact with my laywer after who i dont know what he said with him and how...

Anyway.... Lets go on... After fucking me like crazy and telling me how good i am he dressed and say me that i go to my car which wasnt parked in my parking but far away my place to bring this 10e... And i still wait for him to come.... HE never came....

I think therein lies the whole point. Maybe he thought he was entitled to a small discount based on his performance.

This is the truth... and from all that hidden client who are here and meet me everytime in everytour it will be good to write and say who i am and that i am never going to fight or to care for 10 euros... but the action was really terible and already ruined my plan....

Why?

I would like to say that such kind of client must delete from any forums and from any kind of contact with call girls and city tours because are the only quilty who create the bad aura and contact bewteen escrots and clients.....  The comments are yours.... But the truth is this and nothing else...

Sure thing. And put a collar with a microchip round his neck.

3 years i am coming here very month!!! Does any other girl do the same? Does any other girl coming so often in athens? Again your comments are yours.....!

No! Thank you! Thank you! Thank you!

I have already arrested from police and checked detailed about my papers.. i have and legal permision of working and all appropriate doctors check up every 15 days stamped and available for everyone who want to see before our meeting....

Have a talk with your lawyer again because there is a misunderstanding somewhere.

I am not going to go deeper with such kind of people who run to save 10euro but i must say to all that your bahaviour make the behaviour of mine.....

About my lawer i really dont know what he exaclty tell him...

Pity, we thought you were a lady of principle.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom