Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να πάρουμε θέση υπερ ή κατά σε μια διαμάχη που σίγουρα δεν γνωρίζουμε 100% τι έχει συμβεί!!!!
Διαβάζουμε και κρίνουμε και από εκεί και πέρα την αλήθεια την ξέρουν μόνο εκείνοι!!!!
Πάντως αφού είναι έτσι, για να δείτε ότι υπάρχουν πολλές αλήθειες και όχι μία θα πω το εξής....
Ο πελάτης φέρθηκε μαλακισμένα για 10 ευρώ αλλά και η καλή κυριούλα αντί να τον κράξει μέσα εδώ αφού έχει προφίλ, προτίμησε να μιλήσει με τον δικηγόρο της πρώτα!!!!
Άρα δεν ήταν για την μαλακισμένη συμπεριφορά του όπως λέει, αλλά για τα 10 ευρώ!!!!
Και αφού βγήκε και έγραψε ότι έγραψε ο παίχτης, τότε θυμήθηκε ότι μπορεί να τον κράξει εδώ μέσα και να στιλητεύσουμε όλοι μας την συμπεριφορά του!!!
Και συγχρόνως για να αποποιηθεί τις όποιες ενέργειες του δικηγόρου της, αναφέρει ότι δεν γνώριζε τι θα έκανε!!!!
Αν μετά από όλα αυτά μπορούμε να πάρουμε ξεκάθαρη θέση υπέρ του ενός ή του άλλου τότε εγώ δεν έχω κοινή λογική!!!
Υ.Γ. Το άθλημα είναι ατομικό και ο καθένας βάζει τα δικά του όρια και κανόνες!!!!