να προσεξεις τις συλικονες παιχτη γιατι ο γιατρος που τις εβαλε ηταν
χασαπης!
Προσοχή παίκτες στα μαλακισμένα από τη Latvia διότι τους τα σκάτε και μετά λαμβάνετε μήνυμα από δικηγόρο ότι χρωστάτε λεφτα και θα σας κάνουν μήνυση.
Έσκασα 180 ΕΥΡΩ στην ALEXIA Latvia και 20 λεπτά από όταν έφυγα έλαβα το ακόλουθο μήνυμα
"Κυριε ποιος σας είπε ότι μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε σε μια κοπέλα που έρχεται εδώ στην Ελλάδα νόμιμα με όλα τα χαρτιά της να δουλέψει μια τόσο δύσκολη δουλειά και να την κοροιδευετε κατ αυτόν τον τρόπο. Θέλετε να προχωρήσουμε σε νομιμη διαδικασία εξαπάτησης; δικηγορικό γραφείο **********"
Όταν απάντησα τι εννοείτε (ευτυχώς είχα δανειστεί κινητό φίλου και όχι το δικό μου), έλαβα το ακόλουθο μήνυμα
"στην προ ολίγου συνάντηση σας με την πελάτισα μου αελινα σεμεροβα απ΄οτο στούνιο της οδού ευρώπης στο Μαρούσι.περιμένει ακόμα να της επιστρέψετε κάποιο οφειλούμενο ποσό της τάξης των 10 ευρώ. Παρακαλώ σε ενα φάκελο μέχρι το βράδυ να το έχετε βάλει στο γραματοκιβώτιο διαφορετικά θα προχωρήσουμε σε μήνυση. Να είστε καλά"!!!!
Συμπέρασμα: Μας παίρνουν τα ωραία μας λεφτά (όσα μας ζητούν ακριβώς - διότι ως γνωστόν το χρήμα δίνεται προκαταβολικά και αν δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλει η γκόμενα δεν σου κάθεται) και μετά μας εκβιάζουν για πανωπροίκια.
Φυσικά (επειδή τυγχάνει να είμαι και εγώ δικηγόρος) το έψαξα και το "στούντιο" είναι παράνομο (χωρίς άδεια), τα μηνήματα δε έχουν ήδη παραδοθεί στη Διεύθυνση Εκβιαστών της ΓΑΔΑ για τα περαιτέρω.
Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση σύντροφοι!!!
edit_antisthenis: το όνομα αφαιρέθηκε για ευνόητους λόγους.