gatoni9
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ωραία η ξανθομούνα φαίνεται όμως.....Αντε παλι με τα 300αρια..
ωραία η ξανθομούνα φαίνεται όμως.....Αντε παλι με τα 300αρια..
Παίδες ξέρουμε κάτι για αυτήν; Σκέφτομαι το βράδυ να την επισκεφτώ.
Γουάτ ιζ δις μπάζο?????
]
Μην υποτιμάτε τα ''μπάζα''. Καμία φορά αυτές είναι που τα δίνουν όλα για να περάσει καλά ο πελάτης.Ξέρουν ότι υστερούν κάπως εμφανισιακά και για να το καλύψουν αυτό κάνουν γαμήσι αεροπλανικό.Την συγκεκριμένη δεν την ξέρω,αλλά καμιά φορά μπορεί να βγει λαυράκι...όποιος τολμηρός πάει ας γράψει τι είδε και τι έπαθε.
Μην υποτιμάτε τα ''μπάζα''. Καμία φορά αυτές είναι που τα δίνουν όλα για να περάσει καλά ο πελάτης.Ξέρουν ότι υστερούν κάπως εμφανισιακά και για να το καλύψουν αυτό κάνουν γαμήσι αεροπλανικό.Την συγκεκριμένη δεν την ξέρω,αλλά καμιά φορά μπορεί να βγει λαυράκι...όποιος τολμηρός πάει ας γράψει τι είδε και τι έπαθε.
Αν παίζει κάτι καλό με την πίπα της ενημερώστε για να ξέρουμε κι εμείς οι 'καψούρηδες'Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, πρέπει να έχει έλθει πάλι πριν 2-3 χρόνια με άλλο όνομα από το ίδιο πρακτορείο. Αν είναι η ίδια, αυτό που δεν ξεχνάω είναι η πίπα της
Αντε παλι με τα 300αρια..
Περιμενες κατι διαφορετικο;
Τι το ιδιαιτερο εχει και ζηταει 300?
Παληα καλη city-tour girl η οποια ειχε φυγει απο αυτο το γραφειο αυτο και επανηλθε πιστευω οτι τα 27 χρονια δεν παιζουν εχει καβαλλησει τα 30 πολυ καλο σερβις και εξαιρετικες κριτικες παληα ,ειχε βγει μια βρωμα οτι ειχε μια αρρωστια!!! Τα 300+50 για το πρωκτικο ειναι υπερβολικα για τις μερες μας!!!!Τι το ιδιαιτερο εχει και ζηταει 300?
Τι το ιδιαιτερο εχει και ζηταει 300?
Τι σπαστικος αυτος ο ζουζουνας με την πιστωτικη... Υπαρχει καποιος καλος σαμαριτης να μου εμπιστευθει email η τηλ. για να κλεισω χωρις πιστωτικη??
Ευχαριστω πολυυυυυυ
Ρε Peter δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις?Παίδες ξέρουμε κάτι για αυτήν; Σκέφτομαι το βράδυ να την επισκεφτώ.
Τι σπαστικος αυτος ο ζουζουνας με την πιστωτικη... Υπαρχει καποιος καλος σαμαριτης να μου εμπιστευθει email η τηλ. για να κλεισω χωρις πιστωτικη??
Ευχαριστω πολυυυυυυ
Έλα Αλέκο...τσίμπα το dialogue@politicalforum.gr , θα σώσει και εσένα όπως και εμάς ;)
source : ]
...καταλαβα. Τα τετοια μου θα παρω. Δεκτο το χιουμορακι παντως
Τι να κανω? να τους δωσω πιστωτικη? το χει κανει κανεις???