Για τις δυο Μοσχοβίτισσες, διαβάστε την κριτική μου, που θα δημοσιευθει (μόλις εγκριθεί) σε αυτό εδώ το σάιτ.
A, όσο για την Katja ειναι η Κate του zuzana ()
Για τις δυο Μοσχοβίτισσες, διαβάστε την κριτική μου, που θα δημοσιευθει (μόλις εγκριθεί) σε αυτό εδώ το σάιτ.
Μια χαρα εισαι !!σωστό αλλα έτσι έχασε άλλες 2 τουλάχιστον 150ρουδες η μοσχοβιτισσα κ θα τις κερδίσει κάποια άλλη που θα κάνει τη δουλεια της καλύτερα. Δεσμεύομαι ότι όσα γράφω έχουν να κάνουν με τα δικά μου κριτήρια. Μπορει εγω να είμαι δύσκολος .... Τι να πω ...
σΕ ποιο ;;;Για τις δυο Μοσχοβίτισσες, διαβάστε την κριτική μου, που θα δημοσιευθει (μόλις εγκριθεί) σε αυτό εδώ το σάιτ.
Μια χαρα τα λες Αντρικο .A, όσο για την Katja ειναι η Κate του zuzana ()
Κατι βρηκα απο κριτικες τελικα.Τι λεει το μωρο παιδια.. Θα ειμαι Αθηνα Δευτερα -Τριτη και λεω να δοκιμασω
Κατι βρηκα απο κριτικες τελικα.
Οχι !!!! Αυτη ειναι ?????
Aυτη δεν την βρηκες !!!
Τοσο καλα δηλαδη !!!!Yπάρχει,και όσο υπάρχουν(μαλάκες),θα υπάρχει!
Μια χαρα τα λες Αντρικο .
Το Πιπινι αναλογα με τα φραγκα αναιβαζει και αποδοση !!!
Δεν μας λες μιας και τις ειδες ολες σε σχεση με τις φωτο πως ειναι , οχι τιποτα αλλο αλλα τα ομορφουλα και τετοια εμενα δεν μου πολυκανουν .
Thanks .
Σε ολους απευθυνομαι γιατι διαβαζω κριτικες και ολοι καπως ετσι τα λενε χωρις ομως να μας λενε σε σχεση με αυτο που βλεπουμε στις φωτο στο τελος τι ανοιγη την πορτα .
Η επιτομη του ραντεβου ηταν η ατακα οτι στο Λονδινο οι πελατες της "φιλαν" τα ποδια γεγονος που μου θυμισε αντιστοιχη ατακα της ανεκδιηγητης Marlene καθως και τ'οτι ψευδως διατεινοταν οτι στο Λονδινο το δινει για £400.
Οσο για τη φαση με το δεκαρικο,παιχτες δε σας αναγκαζει κανεις να ψωνισετε.Αλλα οταν κανει η μυγα κωλο αυτα εχουμε.Καλα να περνατε.
Τοσο καλα δηλαδη !!!!
Μια βυζαρου που να αξιζει βρεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!
Βλεπω οτι και απο τον zuzana σκανε μυτη τωρα μονες τους παντως.