Διαγραμμένο μέλος 49547
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
μιλησε ο αρχηγος και με κατευθυνε αμεσως.το ξερει το εργο καλα!!!!!!!!!!ευχαριστω αδερφε μου
απότι λένε ο κακές γλώσσες η Αννα είναι καλή αλλά έξω από την red line (όπως λέμε base line) οπότε πήγαινε αλλά πρόσεχε τις τάπες όταν επιχειρείς διείσδυση ...θα σου πρότεινα να την παίξεις με τρίποντα ...είσαι καλός σουτέρ?den βοηθατε συναγωνιστες ΑΝΝΑ ΜΕΛΙΣΣΑ GISSELE η το 60αρι????????????
traxanoplagias τραβα στην Anna x να γαμησεις ενα ωραιο μουνι ( ετσι εστω ηταν τον Φλεβαρη ) η οποια θα στα κανει ολα εκτος κωλου αλλα δεν θα σου δωσει την ψυχη της !!!
Η Μelissa ειναι λιγο μεγαλωμενη για σενα αν και τα προσφερει και αυτη απλοχερα ολα αλλα και παλι απο ψυχη μηδεν !!!
Στην ψηλη οταν πας να εχεις παρει τις Βιταμινες σου πριν γιατι θα σε ξεπατωσει αλλα οχι πολλες κουβεντες μονο γαμησι στο Full !!!
To 60ari δεν χανετε εδω θα ειναι και ειναι το καλυτερο VFM που υπαρχη αυτη την στιγμη απο θεμα τιμης και εμφανισης αν και απο μουρη λιγο σπασμενο ειναι ,αν προσεξει και βαλει και κανενα χρωμα τοτε πεταει !!!
Α και θα σου δωσει και την ψυχη της !!!
Αυτα τα ολιγα !!! ;)
Thanks Bro για τα καλα σου λογια το ιδιο ισχυει και για μενα προς το ατομο σου !!! ;)
traxanoplagias τραβα στην Anna x να γαμησεις ενα ωραιο μουνι ( ετσι εστω ηταν τον Φλεβαρη ) η οποια θα στα κανει ολα εκτος κωλου αλλα δεν θα σου δωσει την ψυχη της !!!
Η Μelissa ειναι λιγο μεγαλωμενη για σενα αν και τα προσφερει και αυτη απλοχερα ολα αλλα και παλι απο ψυχη μηδεν !!!
Στην ψηλη οταν πας να εχεις παρει τις Βιταμινες σου πριν γιατι θα σε ξεπατωσει αλλα οχι πολλες κουβεντες μονο γαμησι στο Full !!!
To 60ari δεν χανετε εδω θα ειναι και ειναι το καλυτερο VFM που υπαρχη αυτη την στιγμη απο θεμα τιμης και εμφανισης αν και απο μουρη λιγο σπασμενο ειναι ,αν προσεξει και βαλει και κανενα χρωμα τοτε πεταει !!!
Α και θα σου δωσει και την ψυχη της !!!
Αυτα τα ολιγα !!! ;)
Thanks Bro για τα καλα σου λογια το ιδιο ισχυει και για μενα προς το ατομο σου !!! ;)
Δεν γαμιέσται ρε μαλάκες μεσημεριάτικα!!!!!
Πάει η μαλακία γώνα!!!!!
Άσε και είχα άσχημο βράδυ και ανοίγω εδώ και πέφτω στην Σάρα, την Μάρα....
....και το κακό συναπάντημα!!!!!
Υ.Γ. Άγγελος λέει με μαύρα φτερά....τι έχω κάνει ρε Τζιμπούλη?
Κρύψε λόγια ρε λαμόγιο!!!!Οχι ομως κ ασχημο βραδυ...........ασχημο θα ηταν αμα σε επιανε το θωρικτο!
1 βδομαδα ξυλο κ λιγο λεω!
Ξεχασες να τα βαψεις ασπρα.......
Αφου εισαι ο αγγελος της κολασης αγορι μου...........Τι να πει το καημενο το κοριτσι?
Οχι ομως κ ασχημο βραδυ...........ασχημο θα ηταν αμα σε επιανε το θωρικτο!
1 βδομαδα ξυλο κ λιγο λεω!
Κρύψε λόγια ρε λαμόγιο!!!!
Αυτά δεν τα είπα ακόμα στον άλλον!!!!
Θα με πάει γαμιόντας τώρα για ένα χρόνο!!!!
Θα γελάει ποστάροντας ο αλήτης!!!!
Υ.Γ. Αυτό θέλω να το διαγράψω από την μνήμη μου....σε παρακαλώ!!!!!
Ενα θα πω και είναι η αλήθεια,τελικά όλοι μπορεί να έχουμε επιτυχίες στις τάνες ,άλλοι να έχουν πληρώσει περισσότερα και άλλοι λιγότερα αλλά....για κάποιο μυστήριο λόγο όλες μα όλες γουστάρουν τον μπάμπη....και ο λόγος είναι απλός τελικά ...ο μπάμπης είναι ο εαυτός του, δεν παίζει ρόλους δεν υποκρίνεται πως είναι κάποιος ,είναι απλός και γήινος όσο και σεξουαλικά διεστραμένος....εγώ όσο τον γουστάρω άλλο τόσο τον σέβομαι πάντως...
αλλο τι αντιλαμβανεσαι εσυ και τι μπορει να καταφερεις με τον χαρακτηρα σου,το πορτοφολι σου και ολα τα αλλα και αλλο πως εχουν τα πραματα τα οποια μπορει να εχουν δεκαδες διαφορετικες πτυχες απο αυτη που αναφερεις.εν ολιγης διαφωνω και γω καθετα...
Για τανα που πηδιεται με 5-6 πελατες την ημερα, η για γκομενα μιλαμε?
Σιτιτουριστρια σε τουρ εχει συμφωνια με το γραφειο παιδες!! Αν θελετε να την καμακωσετε πηγαινεται στην εδρα της και αμολυσετε τα καμακια!! και ναι θα βγει μαζι σας αν σας γουσταρει χωρις πληρωμη!!, αλλα μην ξεχνατε οτι ειναι τανα και οχι γκομενα!!
Αντε αγαπουληδες.....................σταρκια οπως ελεγε και ενας γνωστος παιχτης!!
Για τανα που πηδιεται με 5-6 πελατες την ημερα, η για γκομενα μιλαμε?
Σιτιτουριστρια σε τουρ εχει συμφωνια με το γραφειο παιδες!! Αν θελετε να την καμακωσετε πηγαινεται στην εδρα της και αμολυσετε τα καμακια!! και ναι θα βγει μαζι σας αν σας γουσταρει χωρις πληρωμη!!, αλλα μην ξεχνατε οτι ειναι τανα και οχι γκομενα!!
Αντε αγαπουληδες.....................σταρκια οπως ελεγε και ενας γνωστος παιχτης!!
Ωχ, μυρίζει μπαρούτι στην ατμόσφαιρα, προβλέπω νέο γύρο εχθροπραξιών. Ειρήνη υμίν, αδέλφιαO pink floyd διευκρινησε και απαντησανε παρα πολλοι κορυφαιοι εδω μεσα και με γνωμες και με εμπειριες οτι οι γκομενες βγαινουν,αυτο ρωτησε ο παιχτης.και ευτυχως που υπαρχουν αυτοι να ακουσει και κανα νεος οπως εγω, γιατι αμα περιμενουν απο σενα....μηπως σου τις χαλανε και δεν μπορεις να τις μαντρωσεις?
οχι φιλε μου,δεν θα σας κανω τη χαρη.εγω δεν ειμαι μαγκας του πληκτρολογιου και προσεχω τις εκφρασεις μου.ας παρει αυτος τα σταρκιν του και ας φτιαξει μια φρουτοσαλατα και καλη χωνεψη...α και που σε λουκεντ ,μην απαντας σε μενα απαντα στον ΒΑΒΥ τον NITRO και στον TIPOSΩχ, μυρίζει μπαρούτι στην ατμόσφαιρα, προβλέπω νέο γύρο εχθροπραξιών. Ειρήνη υμίν, αδέλφια