Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
den βοηθατε συναγωνιστες ΑΝΝΑ ΜΕΛΙΣΣΑ GISSELE η το 60αρι????????????
απότι λένε ο κακές γλώσσες η Αννα είναι καλή αλλά έξω από την red line (όπως λέμε base line) οπότε πήγαινε αλλά πρόσεχε τις τάπες όταν επιχειρείς διείσδυση ...θα σου πρότεινα να την παίξεις με τρίποντα ...είσαι καλός σουτέρ?              

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
traxanoplagias  τραβα στην Anna x να γαμησεις ενα ωραιο μουνι ( ετσι εστω ηταν τον Φλεβαρη ) η οποια θα στα κανει ολα εκτος κωλου αλλα δεν θα σου δωσει την ψυχη της !!!
Η Μelissa ειναι λιγο μεγαλωμενη για σενα αν και τα προσφερει και αυτη απλοχερα ολα αλλα και παλι απο ψυχη μηδεν !!!
Στην ψηλη οταν πας να εχεις παρει τις Βιταμινες σου πριν γιατι θα σε ξεπατωσει αλλα οχι πολλες κουβεντες μονο γαμησι στο Full !!!
To 60ari δεν χανετε εδω θα ειναι και ειναι το καλυτερο VFM που υπαρχη αυτη την στιγμη απο θεμα τιμης και εμφανισης αν και απο μουρη λιγο σπασμενο ειναι ,αν προσεξει και βαλει και κανενα χρωμα τοτε πεταει !!!
Α και θα σου δωσει και την ψυχη της !!! :grin: :grin:

Αυτα τα ολιγα !!! ;)

Thanks Bro για τα καλα σου λογια το ιδιο ισχυει και για μενα προς το ατομο σου !!! ;)

Μήπως αντί για baby-μπάμπης ή Τρες, θα έπρεπε να έχεις το nickname "Η ΔΟΜΗ" ή "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ", ο,τι από τα δύο προτιμάς;  :2funny:
Για σκέψου το!

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
traxanoplagias  τραβα στην Anna x να γαμησεις ενα ωραιο μουνι ( ετσι εστω ηταν τον Φλεβαρη ) η οποια θα στα κανει ολα εκτος κωλου αλλα δεν θα σου δωσει την ψυχη της !!!
Η Μelissa ειναι λιγο μεγαλωμενη για σενα αν και τα προσφερει και αυτη απλοχερα ολα αλλα και παλι απο ψυχη μηδεν !!!
Στην ψηλη οταν πας να εχεις παρει τις Βιταμινες σου πριν γιατι θα σε ξεπατωσει αλλα οχι πολλες κουβεντες μονο γαμησι στο Full !!!
To 60ari δεν χανετε εδω θα ειναι και ειναι το καλυτερο VFM που υπαρχη αυτη την στιγμη απο θεμα τιμης και εμφανισης αν και απο μουρη λιγο σπασμενο ειναι ,αν προσεξει και βαλει και κανενα χρωμα τοτε πεταει !!!
Α και θα σου δωσει και την ψυχη της !!! :grin: :grin:

Αυτα τα ολιγα !!! ;)

Thanks Bro για τα καλα σου λογια το ιδιο ισχυει και για μενα προς το ατομο σου !!! ;)

Α ρε μπαμπη, ποσα ξερεις...........ποσα ξερεις! :rockon: :rockon:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δεν γαμιέσται ρε μαλάκες μεσημεριάτικα!!!!!
Πάει η μαλακία γώνα!!!!!
Άσε και είχα άσχημο βράδυ και ανοίγω εδώ και πέφτω στην Σάρα, την Μάρα....
....και το κακό συναπάντημα!!!!!

Υ.Γ. Άγγελος λέει με μαύρα φτερά....τι έχω κάνει ρε Τζιμπούλη?

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δεν γαμιέσται ρε μαλάκες μεσημεριάτικα!!!!!
Πάει η μαλακία γώνα!!!!!
Άσε και είχα άσχημο βράδυ και ανοίγω εδώ και πέφτω στην Σάρα, την Μάρα....
....και το κακό συναπάντημα!!!!!

Υ.Γ. Άγγελος λέει με μαύρα φτερά....τι έχω κάνει ρε Τζιμπούλη?

Ξεχασες να τα βαψεις ασπρα....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αφου εισαι ο αγγελος της κολασης αγορι μου...........Τι να πει το καημενο το κοριτσι?
Οχι ομως κ ασχημο βραδυ...........ασχημο θα ηταν αμα σε επιανε το θωρικτο!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
1 βδομαδα ξυλο κ λιγο λεω! :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Οχι ομως κ ασχημο βραδυ...........ασχημο θα ηταν αμα σε επιανε το θωρικτο!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Κρύψε λόγια ρε λαμόγιο!!!!
Αυτά δεν τα είπα ακόμα στον άλλον!!!!
Θα με πάει γαμιόντας τώρα για ένα χρόνο!!!!
Θα γελάει ποστάροντας ο αλήτης!!!!

Υ.Γ. Αυτό θέλω να το διαγράψω από την μνήμη μου....σε παρακαλώ!!!!!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ξεχασες να τα βαψεις ασπρα....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αφου εισαι ο αγγελος της κολασης αγορι μου...........Τι να πει το καημενο το κοριτσι?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Κρύψε λόγια ρε λαμόγιο!!!!
Αυτά δεν τα είπα ακόμα στον άλλον!!!!
Θα με πάει γαμιόντας τώρα για ένα χρόνο!!!!
Θα γελάει ποστάροντας ο αλήτης!!!!

Υ.Γ. Αυτό θέλω να το διαγράψω από την μνήμη μου....σε παρακαλώ!!!!!

Ασε τον μπαμπη να λεει..........Εσυ εισαι loverboy αγορι μου! Αγγελος με μαυρα φτερα!
Αυτο δεν πρεπει να το διαγραψεις.........αυτο θα ηταν το κεφαλοκλειδωμα της αγαπης, οχι μαλακιες!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• headlock.JPG
    headlock.JPG
    35,2 KB · Εμφανίσεις: 13

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Λοιπόν ανάλυση περιοπής!!! :dancing: :headbang: :headbang:

Άννα.....σου κάνει την καρδιά πουτάνα!!!!!
Επαγγελματίας που σου χαρίζει ωραίες GFE στιγμές, αυστηρά στον χρόνο που πλήρωσες!!!
Με το που τελειώνει ο χρόνος σου, όλα "παγώνουν" γύρω σου!!!!!
Τα καλύτερά της είναι τα γλωσσόφιλα(από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει) και η πίπα αλλά στο σεξ μέτρια πράγματα!!!
Απλώς μέχρι να έρθει η ώρα των εχθροπραξιών έχεις "φτιαχτεί" με το όλο σκηνικό, που δεν προσέχεις πόσο μέτρια γαμιέται!!!!

Γκιζέλ......ο ακέφαλος "καβαλάρης"!!!!!
Τα έχει όλα!!!!!
PSE, GFE.....PSI, GTI και ότι άλλο γουστάρετε για να περάσετε τον χρόνο σας!!!!!
Στο social time θα πρέπει να είστε "ψυχοπαθής" για να ακολουθήσετε!!!!
Αλλιώς εσείς θα μιλάτε και αυτή θα ανεβοκατεβάζει το κεφάλι χαμογελώντας!!!!!
Όσοι τα κατάφεραν πέρασαν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Αυτά!!!! :sunglasses:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ενα θα πω και είναι η αλήθεια,τελικά όλοι μπορεί να έχουμε επιτυχίες στις τάνες ,άλλοι να έχουν πληρώσει περισσότερα και άλλοι λιγότερα αλλά....για κάποιο μυστήριο λόγο όλες μα όλες γουστάρουν τον μπάμπη....και ο λόγος είναι απλός τελικά ...ο μπάμπης είναι ο εαυτός του, δεν παίζει ρόλους δεν υποκρίνεται πως είναι κάποιος ,είναι απλός και γήινος όσο και σεξουαλικά διεστραμένος....εγώ όσο τον γουστάρω άλλο τόσο τον σέβομαι πάντως...

δεν είναι μόνο ο μπάμπης (που συμφωνώ).

Να ξέρεις, όλες μα όλες γουστάρουν και το γιατρό, που επίσης είναι ο εαυτός του, δεν παίζει ρόλους, δεν υποκρίνεται πως είναι κάποιος, είναι απλός, ψυχάρα, δεν την ψάχνει (όπως πχ ο pink_floyd) και δεν έχει τις σεξουαλικές διαστροφές μας..  :)

Ξέρω .. έχεις άποψη. Αλλά άκου με μια φορά ;)

@FANTOM: Όταν είδα και γω τη καραμούφα κριτικη΄του riera είπα να απαντήσω. Αλλά σκεφτόμενος ακριβώς όπως εσύ αποφάσισα να μη γράψω τίποτα. Η αγορά έχει μιλήσει οπότε τη Julia δεν μπορείς πια να τη θάψεις. Με τη πάροδο του χρόνου και μόνο χάρη στο επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει (μια και η εμφάνιση δεν βοηθάει ιδιαίτερα) έχει αποκτήσει το δικό της κοινό που δεν χαμπαριάζει από οτιδήποτε πούμε εμείς..  Όσο για το γιατρό νομίζω ότι έγραψε ξανά γιατί τη συμπαθεί και πήρε ανάποδες από το ψεύτικο 100άρικο.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ετσι οπως τα λες Νεωπα !!!

Πολυ καλο το Γκιζέλ......ο ακέφαλος "καβαλάρης"!!!!! :grin: :grin: :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
αλλο τι αντιλαμβανεσαι εσυ και τι μπορει να καταφερεις με τον χαρακτηρα σου,το πορτοφολι σου και ολα τα αλλα και αλλο πως εχουν τα πραματα τα οποια μπορει να εχουν δεκαδες διαφορετικες πτυχες απο αυτη που αναφερεις.εν ολιγης διαφωνω και γω καθετα...

Για τανα που πηδιεται με 5-6 πελατες την ημερα, η για γκομενα μιλαμε?  :think:  :2funny: :2funny: :2funny:

Σιτιτουριστρια σε τουρ εχει συμφωνια με το γραφειο παιδες!! Αν θελετε να την καμακωσετε  :2funny: πηγαινεται στην εδρα της και αμολυσετε τα καμακια!! και ναι θα βγει μαζι σας αν σας γουσταρει χωρις πληρωμη!!, αλλα μην ξεχνατε οτι ειναι τανα και οχι γκομενα!!

Αντε αγαπουληδες.....................σταρκια οπως ελεγε και ενας γνωστος παιχτης!! :2funny: :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Για τανα που πηδιεται με 5-6 πελατες την ημερα, η για γκομενα μιλαμε?  :think:  :2funny: :2funny: :2funny:

Σιτιτουριστρια σε τουρ εχει συμφωνια με το γραφειο παιδες!! Αν θελετε να την καμακωσετε  :2funny: πηγαινεται στην εδρα της και αμολυσετε τα καμακια!! και ναι θα βγει μαζι σας αν σας γουσταρει χωρις πληρωμη!!, αλλα μην ξεχνατε οτι ειναι τανα και οχι γκομενα!!

Αντε αγαπουληδες.....................σταρκια οπως ελεγε και ενας γνωστος παιχτης!! :2funny: :2funny:

στράκια έλεγε ο γνωστός παίχτης....

σταρκια είναι η γνωστή ποικιλία τα μήλα στάρκιν......  :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1

O pink floyd διευκρινησε και απαντησανε παρα πολλοι κορυφαιοι εδω μεσα και με γνωμες και με εμπειριες οτι οι γκομενες βγαινουν,αυτο ρωτησε ο παιχτης.και ευτυχως που υπαρχουν αυτοι να ακουσει και κανα νεος οπως εγω, γιατι αμα περιμενουν απο σενα....μηπως σου τις χαλανε και δεν μπορεις να τις μαντρωσεις?

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
O pink floyd διευκρινησε και απαντησανε παρα πολλοι κορυφαιοι εδω μεσα και με γνωμες και με εμπειριες οτι οι γκομενες βγαινουν,αυτο ρωτησε ο παιχτης.και ευτυχως που υπαρχουν αυτοι να ακουσει και κανα νεος οπως εγω, γιατι αμα περιμενουν απο σενα....μηπως σου τις χαλανε και δεν μπορεις να τις μαντρωσεις?
Ωχ, μυρίζει μπαρούτι στην ατμόσφαιρα, προβλέπω νέο γύρο εχθροπραξιών. Ειρήνη υμίν, αδέλφια  :priest:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δηλ. για να καταλάβω για ποιο λόγο γίνεται τέτοιου είδους συζήτηση!!!!
Η οποιαδήποτε γκόμενα δεν μπορεί να γίνει και πουτάνα?
Όπως και η οποιαδήποτε πουτάνα δεν μπορεί να γίνει και γκόμενα?
'Αρα?
Εγώ ξέρω ότι και οι μεν  και οι δε έχουν τις ίδιες βασικές "ανάγκες"!!!!
Απλώς διαφέρει ο τρόπος που τις υλοποιούν!!!!
Κάποιοι έχουν "πέραση" σε πουτάνες και κάποιοι σε γκόμενες!!!!
Και τα δύο "είδη" το μουνί το έχουν κάθετα!!!!!
Έλα μου όμως που η υποκρισία, τα κόμπλεξ και οι ηθικές αναστολές του καθενός, τους κάνουν να αντιδρούν!!!
Για να μπορούν να κοιμούνται τα βράδια ήσυχοι!!!!
Ειδικά αυτοί που πάνε με πουτάνες και έχουν και κόρη!!!!
Και πηγαίνουν που και που στην εκκλησίτσα και ανάβουν ένα κεράκι!!!!
Άμα βλέπεις τις πουτάνες σαν σκεύοι, τότε βλέπεις όλες τις γυναίκες έτσι....
Απλώς υποκρίνεσαι...έχουμε και μια γαμημένη κοινωνία που μας κρίνει!!!!
Τι λένε μερικοί....μην κρίνεις για να μην κριθείς!!!!
εεεεεε......στην σκατοκοινωνία που ζούμε, αυτά γίνονται.....μετράμε συνέχεια τις πούτσες μας!!!! :rockon: :rockon:
Πάμε σε άλλο ερώτημα, μεσαιωνικό θα έλεγα....τσάμπα γαμήσι υπάρχει? :2funny: :2funny: :2funny:

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ωχ, μυρίζει μπαρούτι στην ατμόσφαιρα, προβλέπω νέο γύρο εχθροπραξιών. Ειρήνη υμίν, αδέλφια  :priest:
οχι φιλε μου,δεν θα σας κανω τη χαρη.εγω δεν ειμαι μαγκας του πληκτρολογιου και προσεχω τις εκφρασεις μου.ας παρει αυτος τα σταρκιν του και ας φτιαξει μια φρουτοσαλατα και καλη χωνεψη...α και που σε λουκεντ ,μην απαντας σε μενα απαντα στον ΒΑΒΥ τον NITRO και στον TIPOS

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom